Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za sve drugare dvotockase, koji su se mozda obradovali da sam kupio motor iz naslova, nazalost prica je sledeca: danas zvao Dusana iz Delte (ne Koprivica vec lik koji je zaduzen za honda motore) i u jednom dahu mu kazem da sam dobio “blagoslov” od zene i da sam sve skockao i da mi naruci CB650R bla bla, kad on meni kaze “pa taj motor se proizvodi u Tajvanu i da ga sada narucimo stigao bi tek u novembru!”.

Tako da nista od motora ove sezone, ali eto cisto da znate da narucujem motor za sledecu sezonu! Mozda bude jos i neka nova boja...taman da vezbam odlaganje zadovoljstva. Nasao i radnju sa Shoei/Arai kacigama a koje su od lakih materijala tako da sve ce biti u fullu. Valjda necu mnogo da zaboravim nauceno do sada, morace Serdjo da mi posudi malo da vezbam :). Neka stoji ova tema otvorena, pa da docekam.☺️

Posted

Kymco se proizvodi na Tajvanu a oni su bili dugo u nekoj tehnickoj saradnji sa hondom a valjda su i jos uvek.

Svakako, steta sto ne uzimas ranije pa da opletemo sto pre.

sacekacemo onda novembar jbg😊

Posted
6 hours ago, biciklista said:

:)

Izgleda, u svakoj kući je isti "gospodar života i smrti"  :)

Neka je sa srećom ta buduća ljuta mašina.

Uvek bilo.

Kod mene je teška autokratija kod izbora kola, dok kod svega ostalog vlada demokratija, mada nekad prevlada i papuča matrijarhat, no bitno je da smo postigli kosmični org..konsenzus.. 😄😄😄😄

Posted

Ma ne verujem ja u te price kao presao par hiljada samo. Covek kome sam prodao RR se namuci, ispade da sam ga zavrnuo ali u stvari samo se zalomilo da boljke pocnu da se pojavljuju tek kada je preuzeo motor i krenula ova sezona.

Dokle kod budem mogao kupovacu novo i provereno. 

Posted

Ne mozes uporedjivati stock masinu sa tuniranom, nikada. 

Btw, i ja sam za to da ima uvek mnogo takvih poput tebe, da bi ljudi poput Serdja i mene mogli uzivati za par soma manje kroz neki kratak period. 

I mali flashback, zasto mislis da nisu tako male kilometraze? Pa ti si prvi prodao motor sa smesno malom kilometrazom, zasto nebi i svajcarac? 😉

• 2 weeks later...
Posted

Dobio sam “ponudu” za CB1000R iz Stojanova. Covek je u nekom svom tripu, bas kao sto mi je i napomenuto da ne ocekujem fer ponudu. Motor 2019. godiste , jeste nov ali ipak ga je nedavno registrovao isterao iz salona i vozi ga, i to vise ne moze da ima cenu kao iz salona. Veci popust dobijam za potpuno nov motor u Delti, tako da neka uziva u propadanju svog novca jer kazu ljudi da nije neki ljubitelj motora i da ce on to kad-tad u skorije vreme staviti na prodaju, samo sto ce tada dobiti mnogo manje para...

Tako da se sve odvija u skladu sa inicijalnim planom da cekamo CB650R da stigne za sledecu sezonu...I vise nego dovoljna masina za mene i nije mali motor uopste.

Posted

Pitanje je verovatno glupo ... Ali, da rizikujem :)

Da li kod novog motocikla ( ako se kupuje nov - "iz proizvodnje") može da se bira veličina rama ili se svaki odredjeni model radi samo u jednoj veličini, pa onda, na neki način, i biraš samo model motocikla koji veličinom i geometrijom odgovara tvoje telu ?  A neki modeli su onda za tebe prosto "verboten".

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...