Cirko Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Za sve drugare dvotockase, koji su se mozda obradovali da sam kupio motor iz naslova, nazalost prica je sledeca: danas zvao Dusana iz Delte (ne Koprivica vec lik koji je zaduzen za honda motore) i u jednom dahu mu kazem da sam dobio “blagoslov” od zene i da sam sve skockao i da mi naruci CB650R bla bla, kad on meni kaze “pa taj motor se proizvodi u Tajvanu i da ga sada narucimo stigao bi tek u novembru!”. Tako da nista od motora ove sezone, ali eto cisto da znate da narucujem motor za sledecu sezonu! Mozda bude jos i neka nova boja...taman da vezbam odlaganje zadovoljstva. Nasao i radnju sa Shoei/Arai kacigama a koje su od lakih materijala tako da sve ce biti u fullu. Valjda necu mnogo da zaboravim nauceno do sada, morace Serdjo da mi posudi malo da vezbam :). Neka stoji ova tema otvorena, pa da docekam.☺️ Ji 4Tze, Johnny B lude, Serdjo and 4 others 5 2
Dadas Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Kymco se proizvodi na Tajvanu a oni su bili dugo u nekoj tehnickoj saradnji sa hondom a valjda su i jos uvek. Svakako, steta sto ne uzimas ranije pa da opletemo sto pre. sacekacemo onda novembar jbg😊
Serdjo Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Koji si ti ludak ahahahahahahahaha Sa srecom Cirko 1
Ji 4Tze Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 ja bio na godišnjem servisu za auto, pa reko da pogledam malo motore i kaže mi "pa sad je sezona gotova, nema ništa ni da se proba"
jocak90 Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Jesi gledao u stojanovu ili nekom drugom ovlascenom mozda imaju cbr Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Cirko Posted July 2, 2020 Author Report Posted July 2, 2020 Provericu, ali tesko da ima. A pored Stojanova, ko je je jos u Srbiji diler motora?
sale vti Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Cestitke cirko. Serdju kupujes vec drugi motor a meni jos nisi ni jedan...neka neka. Johnny B lude and Cirko 2
biciklista Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 15 hours ago, Cirko said: dobio “blagoslov” od zene Izgleda, u svakoj kući je isti "gospodar života i smrti" Neka je sa srećom ta buduća ljuta mašina. bad.toro 1
Cirko Posted July 3, 2020 Author Report Posted July 3, 2020 “Happy wife, happy life” 😀 DzoniSRB and biciklista 1 1
Cirko Posted July 3, 2020 Author Report Posted July 3, 2020 4 hours ago, sale vti said: Cestitke cirko. Serdju kupujes vec drugi motor a meni jos nisi ni jedan...neka neka. http://www.polovniautomobili.com/motori/14626972/honda-cb1000r Hmmm, sta kazes @sale vti
biciklista Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 31 minutes ago, Cirko said: “Happy wife, happy life” To je zaista neki teški mudrac izrekao, koji je očito spoznao najveću tajnu života
TRIO_driver Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 6 hours ago, biciklista said: Izgleda, u svakoj kući je isti "gospodar života i smrti" Neka je sa srećom ta buduća ljuta mašina. Uvek bilo. Kod mene je teška autokratija kod izbora kola, dok kod svega ostalog vlada demokratija, mada nekad prevlada i papuča matrijarhat, no bitno je da smo postigli kosmični org..konsenzus.. 😄😄😄😄 FEKI_CG4 1
sale vti Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 7 hours ago, Cirko said: http://www.polovniautomobili.com/motori/14626972/honda-cb1000r Hmmm, sta kazes @sale vti To! Samo skupo i bespotrebno novo da se kupi. Ima par kom u svici sa 1500-5000km na satu za blizu 5000e manje nego sto je nov, tako da...otom potom kad resim uzecu ga. Uzivo je lepsi 10x nego na slikama. Za sada zelenko ostaje kod mene, bas lepo slusa.
Cirko Posted July 3, 2020 Author Report Posted July 3, 2020 Ma ne verujem ja u te price kao presao par hiljada samo. Covek kome sam prodao RR se namuci, ispade da sam ga zavrnuo ali u stvari samo se zalomilo da boljke pocnu da se pojavljuju tek kada je preuzeo motor i krenula ova sezona. Dokle kod budem mogao kupovacu novo i provereno. TRIO_driver 1
sale vti Posted July 4, 2020 Report Posted July 4, 2020 Ne mozes uporedjivati stock masinu sa tuniranom, nikada. Btw, i ja sam za to da ima uvek mnogo takvih poput tebe, da bi ljudi poput Serdja i mene mogli uzivati za par soma manje kroz neki kratak period. I mali flashback, zasto mislis da nisu tako male kilometraze? Pa ti si prvi prodao motor sa smesno malom kilometrazom, zasto nebi i svajcarac? 😉 Johnny B lude 1
Cirko Posted July 14, 2020 Author Report Posted July 14, 2020 Dobio sam “ponudu” za CB1000R iz Stojanova. Covek je u nekom svom tripu, bas kao sto mi je i napomenuto da ne ocekujem fer ponudu. Motor 2019. godiste , jeste nov ali ipak ga je nedavno registrovao isterao iz salona i vozi ga, i to vise ne moze da ima cenu kao iz salona. Veci popust dobijam za potpuno nov motor u Delti, tako da neka uziva u propadanju svog novca jer kazu ljudi da nije neki ljubitelj motora i da ce on to kad-tad u skorije vreme staviti na prodaju, samo sto ce tada dobiti mnogo manje para... Tako da se sve odvija u skladu sa inicijalnim planom da cekamo CB650R da stigne za sledecu sezonu...I vise nego dovoljna masina za mene i nije mali motor uopste. biciklista 1
biciklista Posted July 14, 2020 Report Posted July 14, 2020 Pitanje je verovatno glupo ... Ali, da rizikujem Da li kod novog motocikla ( ako se kupuje nov - "iz proizvodnje") može da se bira veličina rama ili se svaki odredjeni model radi samo u jednoj veličini, pa onda, na neki način, i biraš samo model motocikla koji veličinom i geometrijom odgovara tvoje telu ? A neki modeli su onda za tebe prosto "verboten".
mladjan Posted July 14, 2020 Report Posted July 14, 2020 Moze da doplatiš 1000eur i da odeš u fabriku da uzmu meru po tebi i da naprave. Jbg malo je skuplji put do Japana, ali ako se pravi motor u Tuskoj, onda nije strasno. AK47, sale vti, Kabe and 2 others 1 1 3
biciklista Posted July 14, 2020 Report Posted July 14, 2020 Ako to stvarno može, a čovek je "poklonik", ima to smisla ako bi želeo baš neki model, koji mu inače veličinom ne odgovara.
Serdjo Posted July 15, 2020 Report Posted July 15, 2020 Ne moze, isto kao sto za Zivka ne moze da se poruci malo veci kabinski prostor na ap2 mladjan 1
TRIO_driver Posted July 15, 2020 Report Posted July 15, 2020 Moze u West Coast Customs. Radili mom gariju Shaku F360 cabrio na metar duze. 19ljuba82 1
Cirko Posted August 5, 2020 Author Report Posted August 5, 2020 Momci, sta kazete? Jel vam se svidja? Slike su lose ali imate na polovnim automobilima slike iz salona, Stojanov Honda CB1000R, nov. 19ljuba82 1
Recommended Posts