Jump to content

biciklista

Members
 • Content Count

  1,861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

biciklista last won the day on January 11

biciklista had the most liked content!

About biciklista

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  ... planeta Zemlja ...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ma, zapravo sam samo na bitumen i pomislio, ali, primetio sam da ljudi imaju više razumevanja za elemente vešanja, pa pomislih, bolje da kažem da je zbog opruga, mada umorne opruge uvek možeš lako zameniti, a jednom začetu koroziju ni crni đavo ne može posle potpuno iskoreniti ...
 2. Eh, da mi je takva dizalica u garaži ... Mislim da bih stalno tako parkirao kola. Da se ne umaraju opruge
 3. Šta misliš zašto nosim "snajpere" ? Jer loše vidim ...
 4. Kriv je moj selektivan vid ( "I dalje pishe na ćirilici iako je po pravilu foruma zabranjeno.....znachi Vuchicev chovek", "Moj komentar je na osnovu pravila ovog foruma....", "pravilo foruma je latinica", "Ne mora svako ko ovde samo pomene cirilicu u bilo kakvom kontekstu da bude zasut komentirima poput tvog ..." itd ... ). Još se jednom izvinjavam za raniji, a i ovaj off topic.
 5. Zato što ja imam "selektivan vid"
 6. Izvinjavam se autoru i svima ostalima što sam otišao u off-topic (jer naslov ove teme nije latinica-ćirilica), ali, zaista bih bio veoma zahvalan da ne budu prozivani oni koji na Forumu ne pišu samo latinicom ( posebno, ne da budu ponovo etiketirani u komentarima kao "Vučićevi ljudi" ili slično, ako koriste i ćirilicu). A o tome gde je neki forum ili sajt hostovan (u Srbiji ili van nje) i da li to nešto obavezuje ili oslobadja u ponašanju (pa i da li daje pravo da se "Pravila" napišu "ovako" ili "onako"), dovoljno je da pogledate i "u novinama" kako su "prolazili" oni koji su na sajtovima host
 7. Ponovo sam pročitao Pravila. I zaista piše "Vaša je obaveza da pišete latiničnim slovima". Mislim da to "nije u redu"( jednako kao što "je bi bilo u redu" kade bi bilo ko od nas, u našoj privatnoj kući, odredio za pravilo ponašanja nešto što je suprotno sa bilo kojim zakonom ove zemlje). I mislim da na ovom Forumu niko ne bi trebalo da bude sankconisan ako bi eventualno prekršio tu "obavezu" iz Pravila (korišćenjem ćirilice), jer ta "obaveza" krši "pravila" Države u kojoj se nalazimo. Ali, nevažno, ja samo želim da svi ovde medjusobno imamo malo više tolerancije u medjusobnoj
 8. Žao mi je što se tako gleda na ono što sam izneo sa najboljim namerama. Jer mi je tužno povremeno i ovde videti medjusobna nerazumevanja, raznih vrsta (pa evo i oko upotrebe pisma). I želeo bih da toga ne bude ili barem što manje (ako bi to bilo moguće) i mislim da bi svako od nas mogao tome da doprinese.
 9. Ja zaista nisam mislio ništa loše kada sam napisao ono što sam napisao. I naravno, kada ulazimo u tudju kuću da ćemo da poštujemo kućni red te kuće, kakav god da je red kuće Domaćin odredio, ali i ta kuća nije van Države u kojoj se nalazi, tako da ni sloboda Domaćina u odredjivanju kućnog reda nije baš neograničena.
 10. Pravilo ovog foruma je "samo latinica"? Nisam to znao, nisam možda primetio u Pravilima (mada ih jesam čitao), a ako tako zaista eventualno piše u Pravilima, bojim se da to baš nije saglasno propisima ove zemlje ... Ja lično mislim da svako može i ima pravo da u Republici Srbiji piše kako želi ( u smislu upotrebe pisma ), a tako i što se tiče izbora jezika.
 11. TRIO driver Tek sada vidim da sam slepac Izvini. Nisam prethodno u startu bio uočio da je ona "daska" od metala, tj. deo same dizalice i da je dizalica "ukopana" u podlogu. Zbunila ne ona siva farba na trećoj slici odozgo ( koja nije u celosti pokrila "dasku" ). Hvala svakako što si mi omogućio da "progledam".
 12. Veoma mi se dopada način na koji čuvate prag/sajtnu od oštećenja pri podizanju vozila na dizalicu. Još nisam uočio da neko postavi tako dugačku "dasku" izmedju "stope" i kola i na taj način minimizira pritisak na kola i smanji rizik bilo kakvog oštećenja. Pohvalno. Kamo sreće da svi primenuju slične mere zaštite. Ako nije tajna, koja je vrsta drveta u pitanju? Mislim, koliko je mekano? Hrastovina, bukovina ... ?
 13. Aktuelni cenovnik corolle HB i karavan: https://www.toyotaadria.com/rs/pdf/cenovnik_vozila/corolla_hb_ts.pdf Na slikama je jedna od verzija štampanog cenovnika (iz salona) sa kraja 2019. godine. Onaj cenovnik gde postoje i upisi rukom (prodavca), to je cenovnik za karavan Pa usporedite koliko je ranije koštao kupca, recimo, hibrid karavan SOL sa 1,8 ili 2,0, a koliko je danas. Od buduće subvencije se kupac hibrid Toyote posle ukidanja ranijih popusta i dizanja cena neće ovajditi.
×
×
 • Create New...