Jump to content

biciklista

Members
 • Content Count

  2,196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

biciklista last won the day on April 2

biciklista had the most liked content!

About biciklista

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  ... planeta Zemlja ...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lepo mu stoje ... Ovo su 17" ? Ovaj automobil je nešto "umoran" ili je spušten ? Ili sam ja (tradicionalno) slep za detalje ?
 2. Prelepe fotke. I baš detaljne. Da te lepo služi mašina !!! Koliko često treba da se menja taj remen u menjaču (u smislu km i godina )? I da li se tu u menjaču još nešto periodično menja u smislu tekućeg održavanja ?
 3. Sa tim motociklom, ti si "slobodan čovek"
 4. Za moje razumevanje, imaš savršen tip motocikla za "moto avanture" Novi pneumatici ?
 5. Čestitke! Siguran si da taj motocikl ima 10 godina, nije "greška u tekstu" ? Deluje kao da je nov ...
 6. Ma, zapravo sam samo na bitumen i pomislio, ali, primetio sam da ljudi imaju više razumevanja za elemente vešanja, pa pomislih, bolje da kažem da je zbog opruga, mada umorne opruge uvek možeš lako zameniti, a jednom začetu koroziju ni crni đavo ne može posle potpuno iskoreniti ...
 7. Eh, da mi je takva dizalica u garaži ... Mislim da bih stalno tako parkirao kola. Da se ne umaraju opruge
 8. Znam jednu porodicu iz BG koja je prethodne dve godine išla tamo (kolima) na letovanje. Deca su nam zajedno išla u osnovnu školu, baš smo bliski, a oni su bili veoma zadovoljni. Sve zavisi kako ti se kada i gde "zalomi". Nema tu pravila. Meni su u HN davno probušili gumu (šilom) na jednim kolima, na drugim kolima par godina kasnije domaćinski zagrebali vozačeva vrata. Nikada ne bih očekivao da mi se to desi u HN, ali, desilo mi se... U BG su mi razbili šoferku (neko gadjao sa terase). "Sranja" se svuda dešavaju. Bar ja to tako gledam. Ne treba generalizovati.
 9. Boga mi si ti dosta dobro "išarao" ovu kartu tim svojim markerom ...
 10. @Johnny B lude Pazi, zbog ogromne gužve i ne tako retka vožnje u kolonama "na otvorenom", vožnja automobilima je meni postala baš teška frustracija. I tu radosti vožnje više nema. Pa je sve to često veoma psihički teško. A tu je ogromna prednost motocikla. Mogućnost veoma fluidne i zabavne vožnje. Ali, ipak mislim da je u čisto fizičkom smislu napornija vožnja motocikla i da se to oseti na tim dugim turama. Bar su to neka moja davna sećanja iz rane mladosti
 11. Ma, mnogo je fizički naporono da se 500 km i kolima napravi, a mogu misliti kako je tek na motoru. Tako da i Ćirku svaka čast što je i toliko ( preko 400km) izdržao "u prvom naletu"
 12. Problem sa probijenom gumom je bliže opisao @Johnny B lude ... Šta bi to "drugo" ? p.s. Svaka Vam čast momci za ovaj serijal. Bravo.
 13. Tema i sadržaji na njoj su i meni genijalni. Samo napred.
 14. Ona rezervna guma Michelin MXL je od pre 30-ak godina ...
×
×
 • Create New...