Jump to content

bad.toro

Members
 • Content Count

  1,123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

bad.toro last won the day on June 22

bad.toro had the most liked content!

2 Followers

About bad.toro

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/18/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

1,177 profile views
 1. Ćuti bre ćoravi 🤓
 2. Meni ovo izgleda kao da cure sline iz lobanje
 3. E ljudi, toliko ste izpalamudisali na temu ćirilice, umesto da ste samo pogledali šta piše ovde: 1.7 Vaša je obaveza da pišete latiničnim slovima. Znamo dobro koje se pismo koristi u Srbiji, ЋИРИЛИЦА, ali zbog SEO i pretraživača primorani smo na latinicu. Znači, niko nema ništa protiv ćirilice, jasno je objašnjeno zašto treba koristiti latinicu. Možda to sada i ne važi, s obzirom da je promenjen forum koji koristimo, pa bi u tom slučaju trebalo izbrisati pravilo. Ajd'mo sad nazad na temu.
 4. Polako Ilija, nećemo da riknemo bez majica. Ne treba ni da se razvuče ovo, ali nije ni da će pare da zaradi
 5. Pa svi i jesmo različiti, i treba kao takvi da prihvatamo jedni druge. Neki vole da krkaju, neki vole da voze bajs, neki ne izlaze iz vtec-a, neki ne prelaze 3000 obrtaja. Ono što nam je svima zajedničko je da vozimo i volimo Honde, i zbog toga na majici treba da stoji HCS i Honda znak.
 6. Ja sam na poslu radio fruit of the loom dri fit majice, kada smo išli na Belgrade business run, ali iskreno nisu nekog posebnog kvaliteta. Lepo izgledaju, kroj je okay, bolje su od onih koje je organizator poklanjao, ali dva nivoa ispod top brendova. Uz to, ako na dru fit majicu stavljaš veći logo, to je još gore nego na pamuku, em više zateže, em se tu znojiš. Može manji logo na rukavu, možda vrat ili na grudima sa leve/desne strane.
 7. U zavisnosti gde će se raditi štampa, mislim da će biti moguće da se izabere i više modela majici, pa da bude i npr. American style za one koji su "zaokruženi" i neki drugi model.
 8. Kvalitetan vez je skup, info koji sam ja dobio od ljudi je da to ovde niko neće da radi baš zbog cene. Mane ako imaš nekog, to je odlično. Što se tiče tog velikog loga na leđima, raditi toliki vez će da pokvari majicu u smislu udobnosti. Na toliku površinu samo štampa, mada je i ona neudobna (po mojim merilima). Ako se radi kvalitetnija štampa, onda je to i deblji sloj, a to umanjuje elastičnost materijala. Šta god da radimo, predlažem da to bude manjih, diskretnijih dimenzija, osim ako nije poenta da budemo hodajuće reklame. Predlažem da logo bude na rukavu, na levoj ili desnoj strani grudi (može i džep), ispod vrata ili donja ivica majice sa zadnje strane (može čak i uspravno nešto npr i-vtec). Evo slike gde je sve praktično stavljati aplikacije.
 9. Nadam se da nikad neću moći da ga priuštim sebi.
 10. Čoveče, koliko novi CTR može da iskvari osobu. Ljudi, ne kupujte to zlo ni pod razno
 11. Vedrane, Serdjo, pravo na repliku?
 12. Pa onda bi napisao to u oglasima. Neće baš svi da zarade, nemoj da si toliki materijalista
 13. Na Accord-a mi nekako K3 ne ide, previše mi je German style, dok na Civicu su skroz okay. Vise volim neke multispoke, ili neke mesnatije petokrake od K3. One crne su skroz nestale, ne vide se uopšte. I na tu boju auta, ili srebrne ili poliranje felne ili gunmetal.
 14. Jedino da pokrenes projekat na kickstarteru, pa da pravite slim novcanik za Hondase
×
×
 • Create New...