Jump to content

bad.toro

Members
 • Content Count

  1,492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

bad.toro last won the day on October 16 2020

bad.toro had the most liked content!

1 Follower

About bad.toro

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/18/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

1,405 profile views
 1. Eee, bem ti zivot, kad te ni spammeri ne jebu
 2. Trenutno ti je kasko dranje, ali zbog bonusa od samo 15%. Ali kad doguraš do 45% biće smejurija. Maksimalna obaveza je smešna, izadje manje nego za moj auto. Čudan im je taj kalkulator, ne znam koje cene koriste kao reper. Ja sam prve godine imao toliki iznos za totalnu štetu, da mi se isplatilo da odmah bacim auto, uzmem isti takav i zaradim još hiljadarku €.
 3. Nije loše, moglo je to i malo bolje Zezam se malo, siguran sam da je bilo tu posla preko glave, odlično izgleda na kraju. Kakav je lak za poliranje? Nadam se da nije kao kod Hondi.
 4. Ćuti bre ćoravi 🤓
 5. Meni ovo izgleda kao da cure sline iz lobanje
 6. E ljudi, toliko ste izpalamudisali na temu ćirilice, umesto da ste samo pogledali šta piše ovde: 1.7 Vaša je obaveza da pišete latiničnim slovima. Znamo dobro koje se pismo koristi u Srbiji, ЋИРИЛИЦА, ali zbog SEO i pretraživača primorani smo na latinicu. Znači, niko nema ništa protiv ćirilice, jasno je objašnjeno zašto treba koristiti latinicu. Možda to sada i ne važi, s obzirom da je promenjen forum koji koristimo, pa bi u tom slučaju trebalo izbrisati pravilo. Ajd'mo sad nazad na temu.
 7. Polako Ilija, nećemo da riknemo bez majica. Ne treba ni da se razvuče ovo, ali nije ni da će pare da zaradi
 8. Pa svi i jesmo različiti, i treba kao takvi da prihvatamo jedni druge. Neki vole da krkaju, neki vole da voze bajs, neki ne izlaze iz vtec-a, neki ne prelaze 3000 obrtaja. Ono što nam je svima zajedničko je da vozimo i volimo Honde, i zbog toga na majici treba da stoji HCS i Honda znak.
 9. Ja sam na poslu radio fruit of the loom dri fit majice, kada smo išli na Belgrade business run, ali iskreno nisu nekog posebnog kvaliteta. Lepo izgledaju, kroj je okay, bolje su od onih koje je organizator poklanjao, ali dva nivoa ispod top brendova. Uz to, ako na dru fit majicu stavljaš veći logo, to je još gore nego na pamuku, em više zateže, em se tu znojiš. Može manji logo na rukavu, možda vrat ili na grudima sa leve/desne strane.
 10. U zavisnosti gde će se raditi štampa, mislim da će biti moguće da se izabere i više modela majici, pa da bude i npr. American style za one koji su "zaokruženi" i neki drugi model.
 11. Kvalitetan vez je skup, info koji sam ja dobio od ljudi je da to ovde niko neće da radi baš zbog cene. Mane ako imaš nekog, to je odlično. Što se tiče tog velikog loga na leđima, raditi toliki vez će da pokvari majicu u smislu udobnosti. Na toliku površinu samo štampa, mada je i ona neudobna (po mojim merilima). Ako se radi kvalitetnija štampa, onda je to i deblji sloj, a to umanjuje elastičnost materijala. Šta god da radimo, predlažem da to bude manjih, diskretnijih dimenzija, osim ako nije poenta da budemo hodajuće reklame. Predlažem da logo bude na rukavu, na levoj ili desnoj s
 12. Nadam se da nikad neću moći da ga priuštim sebi.
 13. Čoveče, koliko novi CTR može da iskvari osobu. Ljudi, ne kupujte to zlo ni pod razno
×
×
 • Create New...