Jump to content

biciklista

Members
 • Posts

  3,924
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by biciklista

 1. To su neki muzički ramovi? Oni što pište dok voziš u rikverc ?
 2. Ovaj klinac ma danas pretekao izmedju Jazaka i Male Remete mada je on išao livadom, a ja putem Kad odraste, biće to neki novi Bubba Zanetti ...
 3. "Ovo" je bio nešto kao "naš" Elektronik 90, samo što nije bio "zweitag", a ni imao natpis "Tomos" ?
 4. Deluje mi da su "za oglas" ...
 5. A, koliko je neki uobičajeni vek pneumatika kod tog motocikla u normalnoj (putnoj) eksploataciji? Ako je na to pitanje uopšte moguće odgovoriti, jer verujem da mnogo zavisi od stila i uslova vožnje.
 6. Prelepe fotke. Možda ona iz Perasta je (meni) najlepša. Ili Mostar, možda Jajce ... Ma, sve su lepe, mrtva trka Bitno je da te mašina dobro služi i uvek odvede tamo gde želiš.
 7. Mogao bi da budeš National Geographic fotograf ...
 8. Tebe su neki "optuživali" da nameravaš da pređeš na BMW ? Ili sam nešto pomešao? Iskreno, zar može bitno bolje od ovoga u svetlu realnih želja i potreba ?
 9. Sa bajsom bi ekspresno prešao granicu
 10. On je bio je na obicnom ili električnom bajsu ?
 11. Presretači, radari ... Sitne stvari nekada tu sreću kvare
 12. To već ima logike i zbog onih 1.400 km.
 13. ... Sutjeska (Tjentište)-Bihać-Trebinje ...? Kojom se to tačno rutom ide, molim bliži opis Znam da "može sve", ali, kuda ste vi išli, taj deo?
 14. Svaka vama čast! I vašim mašinama Samo se nadam da se niste kretali baš u celosti pobrojanim redosledom tih mesta
 15. Prelepo. Za ovakve trenutke vredi živeti.
 16. E, "ludi ste kao struja" Ako, i treba tako. Bravo !
 17. Lepo ti "peglaš" te kilometre na dva točka.
 18. A sad prelepa deonica dolinom Drine do Ustiprače. "Vidi i umri"
 19. Uživajte tokom te vaše ekskurzije !!!
 20. Svaka ti čast, posebno za ovu alatku sa poslednje slike. I ništa bez alata za bicikl Ja sam kao klinac "pre Hrista" ( pre raspada SFRJ ) rasturao Marzocchi amortizere na BT-50, jer mi je bio stradao jedan semering i sa njim sve otišlo u "tri lepe majčine" Neverovatnu sam muku imao da nadjem taj semering. Ulje pogotovo i mislim da sam na kraju privremeno usuo neko ulje za hidrauliku kipera, koje je ostalo večno ... Davno bilo. A mislim da je nova Marzocchi viljuška za BT-50 tada koštala u prodavnicama Metalia Commerce maltene kao pola novog BT-a ...
 21. Prelep ! A i baš lepe kilometre si napravio za manje od godinu dana, svaka čast! Uživaj(te) !
 22. Na koji način su tretirana ( i vizuelno "lečena" ) ova kočiona klešta ? Šteta ( samo vizuleno ) što su i diskovi onako korodirali u ovom delu koji nije u funkciji kočenja ( a vidljiv je ). p.s. Svaka čast za poslovni uspeh i dalje širenje poslovanja.
 23. Lepo mu stoje ... Ovo su 17" ? Ovaj automobil je nešto "umoran" ili je spušten ? Ili sam ja (tradicionalno) slep za detalje ?
×
×
 • Create New...