Jump to content

Dadas

Members
  • Posts

    2,032
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    48

Everything posted by Dadas

  1. Sima moj lepi nabrao prvu iljadu. Jedna od boljih i krajnje ekonomicnih investicija za dzunglu zvanu Beograd. Idemo u petak na prvi servis.
  2. Lepo. Dok neki voze po brdima mi smo isli da gledamo motore i tete pored njih😀
  3. Jeste ti i Mita i dalje u radnom odnosu, ili krckate otpremninu?😀
  4. Beograd-Sremski karlovci-Novi sad-Zrenjanin. 5 motorista. Dosadna vojvodina sa ukupno 3 krivine ali eto malo da se uvozamo i pojedemo odlicna rebarca u Lion Pub-u u Zrenjaninu. Jako je prijala ova voznja nakon zimske pauze. prave se neki planovi…
  5. Jel planiras da mu uzmes touring gume?
  6. Tih godina nisam dolazio na banjicu ali sam imao prilike da se sa Gogom druzim unazad nekoliko godina tako da dolazim na pomen i druzenje. Johny javi detalje.
  7. Johny i ja nakon 7,8 godina uzeli stapove u ruke. Nismo znali kuci da odemo, izmedju 3 do 4 sata smo igrali. Stolovi su dobri, ne “vuku”, coja dobra, nit brza nit spora, martinele dobre, stapovi dobri, konobarica korektna, ima prostora izmedju stolova, tako da valja otici.
  8. Banjica. Devetka kafe klub.
  9. Dok se ceka lepo vreme, preko zime neke aktivnosti.
  10. Sta da dodam a da ti nisam rekao vec!? Sa srecom ti nova masina! Ko da doceka lepo vreme. Tako nekako je i meni bilo pre eto pa godinu dana kada sam docerao novu igracku u sred zime pa ne znam jel sam srecan sto je tu ili nesrecan sto ne moze da se vozi.
  11. Takodje sve preporuke, i ja volim da svratim u ovaj objekat kod domacina.
  12. Opran, podmazan i spakovan da spava zimski san. Svake jeseni se teska srca rastajem od dva tocka ali jbg to je zivot…
  13. Polako zatvaramo sezonu i blizimo se prvom rodjendanu (06.12.2023., strelac kao i ja😀). Na satu nesto preko 8600km. Zakljucak je da 1100ccm nije za grad, potrosnja ide cak i oko 10l/100km. Nikakvih vanrednih desavanja nije bilo jer je to po nasim standardima i dalje skoro pa nov nov nov motor. U pomoc mu je za gradske akcije stigla prinova zahvaljujuci brzoj reakciji mog saborca Saleta i kompaniji Trio motors. Prvi utisci o skutercetu marke Sym Symphony ST 125 su odlicni i rodjen je za gradske potrebe a zvezda ove teme ide da spava zimski san i ostaje za sledeca kruziranja.
  14. Bravo, svaka kuca treba da ima jednu krosericu za ovakve akcije.
  15. Cekamo recenziju KTM-a, onog od 1290ccm, isto je Delta uvoznik.
  16. Sve si lepo napisao, nego jel ti fali veci motor i jel ti fali zelja za ozbiljnijim putovanjem?
  17. Ja ne znam sta si cekao sve ove godine!?
  18. Dadas

    Alpenlander

    Kad spomenu bivseg transalpa, setih se i svog prethodnog motora. To su po meni sprave za gross, stelvio, motta alpe itd, jer su lagani, okretni i stvoreni za te deonice. Nije dzabe transalp dobio po ovoj geografiji ime. Ovo sto se sad vozi je ipak za brze i sire magistrale i kad mora autoput sto je kod nas ovom prilikom bio znacajan deo avanture. Opet, na tim deonicama ovi prethodni motori bi se tu malko jelte smorili jer je bilo testiranja aerodinamike kofera😁. Sve u svemu honda africa je kraljica svih puteva i naravno njen konkurent kao i najcesci motor u saobracaju na ovom putovanju odnosno bmw gs. Sve u svemu bilo je to putovanje koje se pamti za ceo zivot i ko moze neka ne casi ni casa, bilo to motorom ili autom.
  19. Dadas

    Alpenlander

    Oo da, idemo sad sa porodicom ali vec plandujemo sledeci rajd.
  20. Dadas

    Alpenlander

    Izvezli turu bez ijedne problematicne situacije. Sve zemlje imaju perfektne puteve i asvalt i zadovoljstvo je voziti s tim sto narocito u Italiji po naseljima ima dosta kamera za merenje brzine pa cemo videti da li stizu cestitke, mislim da ne stizu onima van EU. Tehnickih problema nikakvih, motori radili kao sat a nije da nisu vozeni. Preko Divace i Novog mesta, Zagreba, Tovarnika i Sida, stigli oko 19,30 h kucama.
×
×
  • Create New...