Jump to content

Ji 4Tze

Members
 • Content Count

  1,520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Ji 4Tze last won the day on November 7 2016

Ji 4Tze had the most liked content!

4 Followers

About Ji 4Tze

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/31/1979

Profile Information

 • Location
  palilula

Recent Profile Visitors

969 profile views
 1. A subvenciju na Ovo sad što je najava za umanjenje poreza, niko neće da vraća nikom pare.
 2. Mda http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/ekonomija/3823224/nemci-ne-znaju-sta-ce-sa-dizelasima-kupuju-ih-samo-balkanci.html
 3. A ono s radilicom na dizel Subaru-ima, ima neki bulletin, kad je to rešeno, 2009+ modeli je l su podložni pucanju?
 4. Felne su malo lepše nego one 16" fabričke sa osnovne opreme
 5. Pa to meni i treba jer mi je Civic sedan omanjao a ovaj ima neke dodatne pogodnosti, pogotovo dizel model. Samo mi je važno da održavanje nije neproporcionalno skuplje od Civica.
 6. OK, videh neke polomljene radilice, problemi s DPF-om, grejači, ovo ono... Koja godišta su problematična, euro5 motore su unapredili a oni su predstavljeni tek 2010 čini mi se... Imaš kakvu informaciju ili nisi čuo za takve kod nas? Danas sam bio u Ehomu, ovlašćeni, samo nešto mašu glavom, te skup set kvačila te skup mali 17-22k din te skup veliki 1000€.. Al dizel kazem, ima lanac.. aha, pa dobro ima lanac ali i to je 60,000 na 100k intervalu. Malo me to pokolebalo. Verujem da malo i preteruju a i samim tim sto su ovlašćeni, svojski se trude da izgube mušterije van garantnog roka. Ako možeš neke cene ili ovde ili na pm bio bih ti zahvalan, naložio sam se opako na ovo čudo. Zapravo je manji od svakog karavana od D limuzine. Mali mu je ajnšlag (što mi je baš čudno obzirom na pogon) Vozi neke OK gume jeftinije od Accord-ovih npr. Malo troši. Ima lanac. Super udoban i tih, možda nema fin enterijer al briga me. Može da preveze prilično, a probacu negde da vidim je l staju sva tri dečija sedišta pozadi, u Civic sam ih jedva nagurao.
 7. Trio, imaš neki Outback na servisu? Kakve su cene servisa za Subaru Outback (ili Forester) ako su u rangu 80-120k km? Dizel 2.0 pre svega, on čini mi se, ima lanac. I da li znaš kakav je to problem sa pucanjem radilice na modelima do 2008, čini mi se... Samo nisam razumeo je l to slučaj sa remapiranim primercima ili i fabričkim (što mi je tek iznenađujuće za Subaru). Hvala
 8. zadnje svetlo za civic sedan 2008, napukla plastika u uglu, malo se rascvetala.. Ima li zamenskih?
 9. Gume možeš u Delti, sam ih promeniš tu na parkingu. Levu imaju uvek na stanju a desnu možda nekad i ne, pogotovo van "sezone", šta god im to bilo.
×
×
 • Create New...