Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/07/2020 in all areas

 1. 9 points
  Vanredno stanje.. Radimo, ali pod specijalnim merama, i kad već nije standardna navala, pukao mi je film, treba nam izduvni ventil da ne pričamo o Korona virusu, i lepo ajde da se igramo pred kraj radnog vremena malo.. Lepo vreme došlo, zimske gume i felne idu u štek, a šta staviti, pitanje je sad.. Igrali smo se raznih opcija, ali na kraju je prelomilo: Lenso 7.5j x 17" ET40, sa distancima i 225/50/17 ya everyday ride. Boja je podložna promeni, kad dođe vreme za to. Kosei K3 7.5j x 18" ET38 sa distancima i roadslik 225/40/18 gumama za skupove. Boja je savršena.. Ostale kombinacije (polirani rub 10j x 17" i crne 9.0j x 17 ne pašu, preširoko..) Mene nije drmuo korona virus, već Feki virus.. 😆
 2. 6 points
  Spakovan show off set za neke skupove za bolja (post-koronastična) vremena...🥰
 3. 2 points
  Uz pk kais bi trebalo da se menja i spaner, isto tako po potrebi, a da li zvuk dolazi od samog rolera ili nekog drugog agregata (alternator, servo pumpa, pumpa vode, kompresor klime) moze se utvditi samo dolaskom u servis i pregledom od strane majstora. (odgovor mog servisa).
 4. 2 points
  @TRIO_driver ne znam zasto si skroman? Na osnovu Janka skale i raspolozivosti drvne sirovine, ljudi iz Trio motorsa su izabrali topolu koja zavrsava posao prenosenja tezine na vecu povrsinu a istovremeno miluju i ne ostecuju zastitnu masu patosa.
 5. 2 points
  Idu specijalne gumene stope, bas za dizalice. Drvo se koristi za fosne i za dodatke kod menjaca recimo.
 6. 1 point
  http://www.triodriver.com/roadtrip-2/honda-civic-8-generacije-na-praznicnom-putovanju-u-nemacku/
×
×
 • Create New...