Jump to content

TRIO_driver

Members
 • Content Count

  9,841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

TRIO_driver last won the day on March 16

TRIO_driver had the most liked content!

About TRIO_driver

 • Rank
  HCS Sponzor
 • Birthday 08/14/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.triomotors.rs

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nisi me razumeo...taj deo koji ti treba postoji samo u originalu, i ništa korona ne utiče na cenu, eventualno samo rok isporuke.
 2. Samo OEM. Aftermarket još tu i tamo, ali recimo Mazda delove orignialne sam čekao 3 nedelje duže nego što je bio inicijalni rok.
 3. Ladno u isto vreme.. A ja recimo imam dupla stakla i svasta nesto, mada sam obecao da dajem uz auto. Bese @neshwill ga smeknuo? Ako on trazi 800 za ovo, moj je onda dzabe jbt..
 4. Nije šteta, već ekonomska stvar. Nekom je ovde puno za igračku da da toliko, a preko je to i nije strašno. Uvezemo i mi ponešto, kreću se ljudi, kreću se vozila, samo se ovde cene oldtajmera ne mogu porediti sa preko. Auto ostaje u Srbiji, biće sređen za prevoz preko leta, kad se dođe od preko, ako sam dobro shvatio. Tako da sam i dalje u kontaktu, isto kao i sa plavom Suprom, Crown limuzinom...takvim ljudima i volim da prodam. Nije mi finansijski moment presudan, koliko činjenica ko će ga kupiti. Naravno, neću pokloniti, ali sigurno na svakom oldtajmeru sam u minusu.. Ne pušim, ne pijem, mora negde da se izduva.. 😄
 5. Auto je kaparisan, čekamo da prođe korona, pa da čovek dođe po auto.. 😎 Čovek je naš, vozi samo Honde, hoće da ima projekat.. Ovo je daily trenutan:
 6. Uz pk kais bi trebalo da se menja i spaner, isto tako po potrebi, a da li zvuk dolazi od samog rolera ili nekog drugog agregata (alternator, servo pumpa, pumpa vode, kompresor klime) moze se utvditi samo dolaskom u servis i pregledom od strane majstora. (odgovor mog servisa).
 7. Spakovan show off set za neke skupove za bolja (post-koronastična) vremena...🥰
 8. Idu specijalne gumene stope, bas za dizalice. Drvo se koristi za fosne i za dodatke kod menjaca recimo.
 9. Vanredno stanje.. Radimo, ali pod specijalnim merama, i kad već nije standardna navala, pukao mi je film, treba nam izduvni ventil da ne pričamo o Korona virusu, i lepo ajde da se igramo pred kraj radnog vremena malo.. Lepo vreme došlo, zimske gume i felne idu u štek, a šta staviti, pitanje je sad.. Igrali smo se raznih opcija, ali na kraju je prelomilo: Lenso 7.5j x 17" ET40, sa distancima i 225/50/17 ya everyday ride. Boja je podložna promeni, kad dođe vreme za to. Kosei K3 7.5j x 18" ET38 sa distancima i roadslik 225/40/18 gumama za skupove. Boja je savršena.. Ostale kombinacije (polirani rub 10j x 17" i crne 9.0j x 17 ne pašu, preširoko..) Mene nije drmuo korona virus, već Feki virus.. 😆
 10. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15777282/honda-civic-13-oldtimer Ide i beli, samo stoji, neće me dočekati skoro.. Ide i Lexus, jedino ostaje Mazda da se sklopi i uživa. Doduše, nešto ode da bi nešto došlo.. 😄
 11. Na ovaj obim poslovanja, nema više prostora kreativnosti, samo organizacija korporacija.. Tek sada posle 2013. ima momenata da ponovo počinjem da se igram posla (ali sad je firma skoro 100% nego tada, i u prometu, ljudima, itd, deca su mi isto već porasla..), pa da onda razmišljam o tome.. Imam plan kako da to uradim, da je posao jedno, a uživanje drugo, ali treba još par godina najmanje da se kockice poslože. BTW, ježim se na ono gazda, jer nemam ja kerove i konje već zaposlene, mom egu ništa ne znači ta titula. Ja sam trenutno izvršni direktor (za zaposlene poslodavac) i vlasnik kapitala, što ne znači da se te dve funkcije neće razdvojiti u budućnosti.
 12. To je rezervni kljuc, a posto nam to nije jedina Honda u firmi/familiji (a svi stoje na gomili u jednom ormaricu), neophodnost je.. 😄 Trenutno smo na dvadesetak vozila i treba sve to pohvatati..
×
×
 • Create New...