Jump to content

TRIO_driver

Members
 • Content Count

  10,015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

TRIO_driver last won the day on December 3 2020

TRIO_driver had the most liked content!

About TRIO_driver

 • Rank
  HCS Sponzor
 • Birthday 08/14/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.triomotors.rs

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ima Eibach opruge - 30mm, tako da je sa razlogom umoran, a sa distancerima ima sad savršenu popunjenost blatobrana. Felna je identična ona bela, samo ofarbana u titanium sivu. Gume su još od Mazde 3, mislim da su Riken, prošle godine stavljene nove. 225/50/17 dimenzija.
 2. Da dignem temu iz mrtvih, ima 150k km, ide i dalje top, održava se kako treba, i službeno je vozilo firme, seka je još poluhondašica, ali gledaćemo da je podmladimo i hibridizujemo sledeće godine.. 😄 Slika da privuče pažnju.
 3. Stigle zimske Kleber 17 gume na OEM felnama. Lenso bele će da postanu grafit sive, pa da uskladimo priču da to bude taman.
 4. Konačno motor kad sednem na njega za slikanje za HCS magazin ne ličim kao da sam detetu ukrao igračku iz luna parka. Baš je super. Koja je fora sa CH motorciklima, što ih dovlače odande najviše?
 5. Ja sam se naplatio svega od Wienera, da ne mogu da se požalim, padaće kasko, Accord je tu sigurno još bar par godina, tako da nije skupa cena da me ne boli glava.
 6. Čisto da se kotrlja tema, urađen servis, sve utegnuto, dosadan auto, nema šta na njemu da se radi. Sad za zimu nove zimske gume na OEM setu, bele felne ćemo da ofarbamo u neku tamniju gunmetal boju (mislim da Toshiro ima neku do yaya nijansu..). Plaćen i kasko, evo koga zanima za CU2 2009. koliko to izađe u fullu za drugu godinu. Wiener naravno.. Zanimljivo je da je prag totalke za isplatu 505.367 rsd + auto, zlu ne trebalo. Nisam imao nikakve štete, samo spokoj u vožnji.
 7. Meni je glavno pitanje od čega živi, jer da bi imao određeni lifestyle, moraš da imaš i podršku u pozadini.. Ja sam sebi zacrtao nešto do 50. godine i to pre svega način života, a da bi to postigao, onda sve ostalo usmeravaš ka tome.. Vreme je najveći faktor, ko ga ima dovoljno, da ne kažem previše, ja sam istinski ljubomoran na njih. Mada, za neke stvari ti ne treba puno, sve je stvar u glavi.
 8. Istina, jedino motor (na moju i svaciju zalost) nije isti. Stize krajem godine, full komercijalizacija u 2021. Znacete kad krene.. 😉
 9. E, jbg, ja na Ostružnici u nedelju na splavu, sad ste našli da se vozate po Vojvodini... da se priključim sa skuterom od 50 kubika za po gradu.. 😄😄
 10. CoC je obavezan da se preda vlasniku sa prodajom u EU. U Srbiji NIJE obavezan, ali ima situacija da drndaju, ali nemaju prava. CoC nema prava da traži ni policija, kod prve registracije, samo ABS. Ja sam najviše zezanja imao sa južnim ispostavama u MUP, ali sa tehničkim ne. Nažalost, od slučaja do slučaja. Koji motor je u pitanju? Imam utisak da nije neki poznat brend, pa žele da budu sigurni...
 11. Dajte vise info, hocu da smeknem nekog oldtajmera u tom regionu, pa da se provozam, za mog Monstera je to laganini staza. Jos da napravimo slika iz akcije why not..😎
×
×
 • Create New...