Serdjo Posted May 23, 2021 Author Report Posted May 23, 2021 Kraljev sto Robi R, Nesh, sale vti and 7 others 9 1
Serdjo Posted June 3, 2021 Author Report Posted June 3, 2021 biciklista, Johnny B lude, neshwill and 10 others 13
Johnny B lude Posted June 3, 2021 Report Posted June 3, 2021 19ljuba82, Johnny B lude, Deki777 and 4 others 7
Serdjo Posted June 5, 2021 Author Report Posted June 5, 2021 Danas lepote istocne Srbije Robi R, Deki777, neshwill and 7 others 10
schonenk Posted June 5, 2021 Report Posted June 5, 2021 Kakvu obucu koristis za hodanje po potocima? :)
Serdjo Posted June 5, 2021 Author Report Posted June 5, 2021 alpinestars pune vode Skliznuo dok sam isao preko i sav se ukvasio, e reko sad moze i slikanje. Da sam jos malo u luftu sa vremenom pa da mogu i snimke da editujem, stalno kacim gopro, imam gomilu sirovog materijala ali ko ce to da montira.. robbief 1
Deki777 Posted June 7, 2021 Report Posted June 7, 2021 Odlicne fotke, uzivancija!Sent from my LG-H990 using Tapatalk Serdjo 1
Serdjo Posted June 10, 2021 Author Report Posted June 10, 2021 U mladjim danima uspesno sam servisirao marcocchi (pre kineza) i rockshox na svojim biciklama pa sto ne bi mogao i showu koja pritom nema podesavanja koja su imale napredne vile za bajs u to vreme Zamenjeno ulje, semerinzi i prasinari, premerene opruge i pregledani svi delovi. Teflon klizaci su kao novi, sve mere su u tolerancijama. Posebno sam ponosan na alat od nasumicnih predmeta po garazi, sluzi za precizno odmeravanje nivoa ulja u stapu, i u mm je precizan: Ali dizanje jedne pristojne radionice za sopstvene potrebe je definitivno sledeci projekat. 19ljuba82, Milos90, Johnny B lude and 3 others 6
biciklista Posted June 10, 2021 Report Posted June 10, 2021 Svaka ti čast, posebno za ovu alatku sa poslednje slike. I ništa bez alata za bicikl Ja sam kao klinac "pre Hrista" ( pre raspada SFRJ ) rasturao Marzocchi amortizere na BT-50, jer mi je bio stradao jedan semering i sa njim sve otišlo u "tri lepe majčine" Neverovatnu sam muku imao da nadjem taj semering. Ulje pogotovo i mislim da sam na kraju privremeno usuo neko ulje za hidrauliku kipera, koje je ostalo večno ... Davno bilo. A mislim da je nova Marzocchi viljuška za BT-50 tada koštala u prodavnicama Metalia Commerce maltene kao pola novog BT-a ... Serdjo 1
Serdjo Posted June 15, 2021 Author Report Posted June 15, 2021 1400km u 3 dana, odlicno me je sluzio. Ipak sam na put krenuo sa mekanim torbama umesto alu kofera iz prostog razloga sto nisam nosio puno stvari a dosta je laksi prolaz sa njim ako nije sirok ko peglica Joca Zemun, Kabe, biciklista and 7 others 10
BRANKO 90 Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 Bravo, bas su vam dobra ta vozila, lajk. Johnny B lude, Serdjo, Bob and 1 other 3 1
Serdjo Posted August 10, 2021 Author Report Posted August 10, 2021 Prebacio 10k od kad smo poceli da se druzimo, odlican motor za moje prohteve. Moze od svega pomalo da izvede, i turing i po gradu i u prirodi, tamanica. Redovan servis i na put. RS tura nesto preko 1400km uz blizu 20ak kg tereta. Robi R, BRANKO 90, Propeler and 9 others 12
biciklista Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 Tebe su neki "optuživali" da nameravaš da pređeš na BMW ? Ili sam nešto pomešao? Iskreno, zar može bitno bolje od ovoga u svetlu realnih želja i potreba ? Dadas 1
BRANKO 90 Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 Uvek moze bolje i nikad dosta konja, ali meni je bas dobro ovo srdjino motorce. Serdjo 1
Serdjo Posted August 11, 2021 Author Report Posted August 11, 2021 2 hours ago, biciklista said: Tebe su neki "optuživali" da nameravaš da pređeš na BMW ? Ili sam nešto pomešao? Iskreno, zar može bitno bolje od ovoga u svetlu realnih želja i potreba ? E, ma ja sam zapravo dobar drugar, pa im dajem namerno povoda za segu Uvek moze bolje, afriku bi mogao da uzmem ako se nategnem ali sam skapirao da je meni to ipak puno para za nesto sto pada po sumi, sto se haba grebe itd Ovo cudo za sad vise nego dobro sve ispunjava sto treba. Uz dobru ekonomsku racunicu, sto bi Dadas rekao. Deki777 and biciklista 2
Dadas Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 2 hours ago, biciklista said: Tebe su neki "optuživali" da nameravaš da pređeš na BMW ? Ili sam nešto pomešao? Iskreno, zar može bitno bolje od ovoga u svetlu realnih želja i potreba ? Motor mu je ozbiljna konjina nego on u zadnje vreme mnogo ceska testise biciklista, Johnny B lude and Serdjo 1 2
sale vti Posted August 12, 2021 Report Posted August 12, 2021 @biciklistaceska ih kad ih nadje, a posto mu treba vremena da ih nadje, oce da predje na bmw da nadomesti neke nedostatke jelte...🤣🤣 Joca Zemun and biciklista 2
Serdjo Posted August 12, 2021 Author Report Posted August 12, 2021 Coki, ti imas bese 100x zoom tel? 170ks motor, 400ks auto....? toshiro, mladjan, Deki777 and 3 others 1 5
Johnny B lude Posted August 12, 2021 Report Posted August 12, 2021 Da, da na Samsungu gS300 ultra hiper lapse 😂😂😂 Serdjo 1
sale vti Posted August 12, 2021 Report Posted August 12, 2021 Ovaj nas sto se češka voli da obnavlja gradivo vidim ja...u pravu si sve sto si naveo, bavoooo
Serdjo Posted August 17, 2021 Author Report Posted August 17, 2021 U nedelju uvece prvi put upalio motor posle povratka iz Bosne, provozao nekih 40ak km, kad on poce da stuca ispod 3k obrtaja na zavrtanje gasa, nemiran ler, gasi se... Tu smo znaci, glupo je da uvek sve radi. Da skratim pricu, ociscen usis i svi ekologija ventili oko usisa ocisceni, iacv, odusak glave, kuciste filtera bilo dosta zamasceno od recirkulacije, zamenjen filter vazduha i svecice. Resetovan komp, sipao 100ku i gas, radi kao Honda, zapravo sve uradjeno spada u redovno odrzavanje. Pred put sam hteo i filter vazduha da zamenim, kad mu je i bilo vreme, ali ne stigoh da nabavim kad eto sam se javio da mora. Inace sve manje vise pratim kako je po rasporedu, jedino sam intervale za izmenu ulja skratio a moracu i intervale ostalog jer se dosta vozi i van puta, pa se brze zaprlja sve izgleda. Johnny B lude, Dadas, 19ljuba82 and 8 others 11
Serdjo Posted September 10, 2021 Author Report Posted September 10, 2021 Namontirane e09 ponovo, ali posto se malo oslobodio pa poceo jako da ih habam na gas po terenu, bacim se u potragu za jos jednim setom i potrefi se da nadjem e07+ (kazu jedna od boljih 50/50 guma) Da ove jos malo iscepam pa da probamo. Trebalo bi da sam duzi period miran sa gumama sad. 19ljuba82, biciklista, Deki777 and 1 other 4
Recommended Posts