Serdjo Posted September 27, 2023 Author Report Posted September 27, 2023 Imao sam prilike zadnjih par meseci da testiram gotovo sve meni zanimljive motore za selo, pored tenere o kojoj sam vec pisao. Svaki ima momenat gde je najbolji, necu drobiti duge recenzije, novi TA750 je super motorce ali golisav dodje za 11+, dok ga obuces eto ga blizu cene Afrike. Inace lagan zabavan i jako dopadljiv. Komotno moze pocetnik da ga vozi. Desert X je ludilo motor, za stepenik iznad afrike i po performansama i po tehnologiji koju nosi, dugotrajnost ce da vidimo. Cena izmedju 17-18k zavisi kako se dogovoris. Ide gas. Afrika je kraljica i tu nema dalje, motor za sve. Test model je bio ATAS1100 DCT. Na papiru nije prva ali njena prica i osecaj u voznji su meni ostavili najlepsi utisak. Cene 15-18k. Put oko modernog sveta. Tako da videcu kako se kocke nameste, sa jedne strane ne rastaje mi se od evropice jer je motorcina ipo, treba imati nesto za 800km u danu a opet suma zove u avanture.. Velike pohvale i za Deltu Automoto i za Burnout, na obe adrese sam naisao na odlicne ljude. Djuka NP, Colman, 19ljuba82 and 6 others 9 Quote
Dadas Posted September 28, 2023 Report Posted September 28, 2023 Cekamo recenziju KTM-a, onog od 1290ccm, isto je Delta uvoznik. Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted September 28, 2023 Author Report Posted September 28, 2023 KTM me ne zanima, to ostavljam nekom drugom E da, jos nesto sam probao, i ovaj nije los ali preskup i meni licno se ne svidja brend.. biciklista 1 Quote
biciklista Posted September 28, 2023 Report Posted September 28, 2023 15 hours ago, Serdjo said: Svaki ima momenat gde je najbolji, necu drobiti duge recenzije, novi TA750 je super motorce ali golisav dodje za 11+, dok ga obuces eto ga blizu cene Afrike. Inace lagan zabavan i jako dopadljiv. Komotno moze pocetnik da ga vozi. Čitah nedavno neku recenziju za taj XL750 Transalp i tamo navedoše da Transalp ne nudi „kornering ABS“, a da košta kao KTM 790 Adventure (kod koga su recimo kočna klješta na prednjem točku četvoroklipna, a kod Honde dvoklipna). Quote
Serdjo Posted September 28, 2023 Author Report Posted September 28, 2023 KTM je nesto skuplji, da, bolje je opremljen ali ima velikih problema sa kvalitetom. Cuo horor price iz vise izvora, prvih vlasnika u garanciji.. Cak vise su bili stranci, na ovim proputovanjima razne ljude sretnes i svasta cujes i vidis. Quote
Djuka NP Posted September 28, 2023 Report Posted September 28, 2023 Imam drugara vozi 1290, od 5 prodatih u isto vreme samo je jos njegov bez veceg kvaraПослато са SM-A525F помоћу Тапатока Quote
biciklista Posted September 28, 2023 Report Posted September 28, 2023 Meni se vlasnik jednog novijeg KTM-a ( mislim baš da je taj 1290 ) pre mesec-dva požalio da mu je posle manje možda 7-8 kkm prednji točak motocikla počeo da trese pri kočenju pri brzinama od oko 60-70 km/h. I da je on to reklamirao. I čuo tada da su to reklamirali i drugi. I da čeka odgovor. Nedavno ga upitah i reče da je „platio“. Šta tačno, nisam 100% siguran da sam razumeo pravilno, ali, kao da ima neki zajeb sa tim žičanim felnama, da su jako osetljive i da se po konačenom obrazloženju uvoznika njemu kao iskrivila felna pri udaru na rupu. Ja ga upitah da li zna da je udario u neku rupu i on reče da se ne seća tako nečega, a da sa motociklom sa asfalta i nije silazio. Quote
Nesh Posted September 29, 2023 Report Posted September 29, 2023 Africa u pravim rukama čini čuda. Ovaj lik nije normalan, kida ove full crosere 😀 Dadas, neshwill, vr46 and 2 others 5 Quote
Serdjo Posted October 16, 2023 Author Report Posted October 16, 2023 Rajac, Ravna Gora, Suvobor, Maljen Motorce je bas zabavno,mekan spor i mator ko Eva Ras ali je za namenu taman bas. Samo jednom lagano pao, dignes ga iz blata i ne bude ti nista zao. Jedini peh koji sam imao a jer nemam skalu za gas, ostao bez goriva ali Mita na Teneri dolazi u spas. Dadas, vr46, zex_76 and 14 others 16 1 Quote
toshiro Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 Popodnevna vožnja do obližnje planine Ješevac, nadomak Rudnika i izlazak na Crni vrh (902m). Pogled odozgo na prelep krajolik sela Donja Vrbava, Kamenica, G. I D. Crnuća, Ramaća... I sa druge strane pogled na obližnje brdo ,Treska i Gornji Milanovac. Teren je mahom kamen, ponegde zemlja i neizbežan prelaz preko livada. Motorče je ovde na svom terenu, čak su me ove gume baš prijatno iznenadile jer nisam očekivao da ću svuda izaći gde sam planirao. Može da se vozi kako god ali znam da na pumpi još nisam sipao više od 3l na 100km. Mada da budem iskren ove relacije gde se vozi 1., 2. su relativno vrlo kratke pa ne utiču značajno na potrošnju. DuleBP, Robi R, 19ljuba82 and 16 others 18 1 Quote
Dadas Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 Bravo, svaka kuca treba da ima jednu krosericu za ovakve akcije. toshiro, Nesh, 19ljuba82 and 2 others 4 1 Quote
zex_76 Posted October 20, 2023 Report Posted October 20, 2023 За то што ти треба, ниси морао ни да га региструјеш Deki777 1 Quote
toshiro Posted October 20, 2023 Report Posted October 20, 2023 Za ovu relaciju bi završilo posao i nešto od 500€ i da stoji stalno gore, ali onda sam limitiran na vožnju samo na toj lokaciji. Serdjo and 19ljuba82 2 Quote
Serdjo Posted October 21, 2023 Author Report Posted October 21, 2023 neshwill, Dadas, Nesh and 2 others 5 Quote
Serdjo Posted November 7, 2023 Author Report Posted November 7, 2023 Mali lep krug po istocnoj Srbiji, hladna jutra, kratak dan, mokra zemlja ali taman moze da se uglavi. Od Kuceva do Osanice preko Homolja kojekude, izasao i na vrh Stubej. Kraj ima svega, suma, pecina, vodopada, prelepe prirode.. Kada idem na jug iz Panceva izlazim kroz njive. Kucevo Kucajna Pecina Ravnistarka Homoljske planine i sumski putevi Stubej i spust ka Osanici Kafana Opanak u koju uvek svratim kada idem u te krajeve, gulas bio nisam slikao. Deki777, toshiro, neshwill and 7 others 8 2 Quote
jocak90 Posted November 7, 2023 Report Posted November 7, 2023 Ako nisi slikao kao da nije ni bilo . Uzivancija predeli Sent from my Pixel 6a using Tapatalk Serdjo 1 Quote
Dadas Posted January 20, 2024 Report Posted January 20, 2024 Dok se ceka lepo vreme, preko zime neke aktivnosti. Serdjo, Robi R, sale vti and 7 others 10 Quote
hundreder Posted January 21, 2024 Report Posted January 21, 2024 Gde se nalaze ovi lepi stolovi? Quote
Dadas Posted January 21, 2024 Report Posted January 21, 2024 Banjica. Devetka kafe klub. hundreder 1 Quote
Vedran Posted January 21, 2024 Report Posted January 21, 2024 Odavno tu nisam bio, zovite sledeci put Dadas 1 Quote
hundreder Posted January 21, 2024 Report Posted January 21, 2024 Banjica. Devetka kafe klub.Ja se nešto popalio na bilijar u poslednje vreme. Baš dobro deluju stolovi. Dadas 1 Quote
Dadas Posted January 21, 2024 Report Posted January 21, 2024 Johny i ja nakon 7,8 godina uzeli stapove u ruke. Nismo znali kuci da odemo, izmedju 3 do 4 sata smo igrali. Stolovi su dobri, ne “vuku”, coja dobra, nit brza nit spora, martinele dobre, stapovi dobri, konobarica korektna, ima prostora izmedju stolova, tako da valja otici. neshwill, hundreder, Johnny B lude and 5 others 8 Quote
sale vti Posted January 21, 2024 Report Posted January 21, 2024 Ali "konobarica korektna"...🤣🤣 Dadas, hundreder, 19ljuba82 and 3 others 2 4 Quote
Johnny B lude Posted January 21, 2024 Report Posted January 21, 2024 Bas vala, poslw toliko godina, lepo ubijeno vreme 🙂 Dadas 1 Quote
Recommended Posts