Jump to content

zex_76

Members
 • Content Count

  1,418
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Everything posted by zex_76

 1. И он би да се омрси [emoji846]
 2. Лајк ако сте отишли на Гугл преводилац да видите шта је Нешвил написао [emoji2]
 3. Aaaa, зато[mention=120]neshwill[/mention] пише оно znach(č)i, pish(š)e, bash(š)... без оних кукица, да не би оптерећивао форум, паметно[emoji2]
 4. Можда сам покс [emoji14] и не знам да пишем latinicu[emoji3]
 5. Мислим на предњи део, не позади, они на рукавима се од позади и не виде баш. Како год, може да се избаци са рукава један а и не мора, може и 5 ако ћемо гледати баш у длаку. Договорићемо се ваљда сви који буду желели мајице или једноставно ставмо 3-4 предлога гласање и то је то.
 6. Извини а шта то изгледа као каталог, што има 3 до 4 обележја и то дискретна не претерано велика? Мајицу можеш и на бувљаку да купиш, ово на слици више личи као каталог и претерано је, али они су у обавези да ставе спонзоре.
 7. Немам ни ја VTEC, ja сам предложио зато што је Хонда препознатљива по томе, није сигурно по dsi-u, кад ћемо већ тако не возе сви моторе па није лоше ни да се стави оно крило препознатљиво за моторе.
 8. Мени се не свиђа та стара варијанта као код пропелера, по мени је демоде (застарело) али свакако ћемо неко гласање имати. Кад већ тражите са оним мото знаком онда ова прва варијанта што је[mention=16936]Ironhide[/mention] поставио мени некако најбоља, само обавезно Хондин лого црвен. Има VTEC за аутомобилисте, има крило за мотоциклисте на по рукавима а на грудима лого Хонда и лого клуба, по мени идеално. Позади ништа не би мењо' идеално црвено Хонда натпис да се истиче и да даје контраст а уз то не претерано велики, таман мерка као на слици.
 9. Обавезно Хонда лого, ја без тога сигурно одустајем од куповине, овако два комада планирам[emoji6]
 10. Ти купи цитроен мајицу[emoji6]
 11. Ја сам за прву комб. са малим изменама. 1. Без оног мото знака на левом рукаву 2. На том истом месту може да иде лого HCS, а може и да остане где јесте, а лева страна рукава да остане празна. 3. Црвени (Н) лого на грудима 4. На леђима додатни (H) лого испод врата. 5. Ваљало би испод лого HCS ситним словима да пише пун назив Honda club Serbia. Око одабира боја мајица би се накнадно договорили, може она navy bluе, тамнија сива ( gunmetal) само да не буде светло сива, само мој предлог.
 12. Мени и сива (gunmetal) боја би легла екстра, црну обожавам али је јебена, бледи од сунца и прања.
 13. Може и тако, може позади уместо великог натписа само да се стави лого Honda испод врата. Исти такав лого напред са леве или десне стране, а на левом рукаву лого HCS на десном VTEC, ма милион могућности...
 14. Овако нешто спреда, само уместо ово Type R лого HCS
 15. Прво џеп не би препоручио да се уопште ставља по мени безвезе, лого не мора да буде толики преко леђа може мањи, дао сам само пример како би фонт требао да изгледа. Не слажем се за оно i VTEC, иако такав ауто возим боље само VTEC. Али добро ускладиће се то, неко нека одради у фотошопу примере па можемо да гласамо, па ком опанци том и џери[emoji3]
 16. Поло мајица пре, фонт слова да се стави стандардан не овај горе него као на овој слици. Напред на грудима са леве стране Honda лого, са десне HCS лого или обрнуто може и на једном од рукава оно VTEC, што му дође као препознатљиво за Hondu.
 17. Ако ћемо тако и ово је сада интерно на форуму, дакле виде само чланови форума [emoji3] Опуштено брале, неће нити никаквих проблема, а банкар Мане је имао само добре намере[emoji846]
 18. Стопиле су се на слици јер експозиција приликом сликања није била добра. На слици се не види, али уживо је вероватно друга прича, али и слажем се да му пре лежи нека сива или ганметал, чак размишљам и ја моје црне да пребацим у ган.
 19. Јел' може да се нађе од пластике као што Немци раде, не од ове крте па макар било и скупље, само питам. Е да, ради ли неко рамове са таквом пластиком уопште овде у земљи?
 20. Класична навлакуша [emoji16][emoji23]
 21. Стигао рам данас, хвала Млађо!
 22. Млађо је л' посла рам за таблице или да наручујем из Јапана са логом HCS [emoji16][emoji23]
 23. Е Млађо пусти ми број рачуна на ПП ако ти није проблем па пошаљи кад стигнеш брзом поштом, а ако се буде радило после новака свакако узимам још један пар, да не буде испала. Нека их у резерви, ко зна можда појурим неког јазавца за ћеру пошто је положила, неће се баци [emoji846]
 24. Ок, тефтери ме тамо првог [emoji846]
 25. Је л' има неки рам вишка, ја будала не сети се још на Космају да те питам, слепац зинуо сам у ону Млађину TypeR-ku [emoji16] Ако има пусти број рачуна на ПП, да ти пустим паре и оставим адресу.
×
×
 • Create New...