p1x1 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 1nsane, upisao sam podatke, najverovatnije cu ti javiti telefonom, radim stalno, pa ne mogu da stignem da ti napisem ovde.... Qlirash me, a? Ajde shibni mi te cene, ovaj me udavi. Quote
TRIO_driver Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 Jok, nego sam zaglavio kod Robike u garazi, nesto smo bunarili... Zglob je 3320 din, imam ga na stanju(preciznije 6 komada.. ). Set za reparaciju je 800 din, nemam trenutno, sad sam imao neki uvoz sto mi stize, mozda dodje s njim, nisam siguran. Set je za jedan tocak. Semeringe mi nisi precizirao koji ti tacno treba?Poluosovine, bregaste, itd? Samo da mi to kazes, pa vidim po dimenzijama, naci ce se nesto, kad moze Neshwill da djira Hyundai Mobis, mzoe i ovaj neki drugi.. Doduse, vise volim telefonom da odradim posao, net mi sluzi za inicijalni kontakt, no ajde da te ne kuliram.. Quote
Type_R Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 E Zivko, poslao sam ti upit za nekiiiiiii zgloooooob Quote
TRIO_driver Posted November 30, 2008 Author Report Posted November 30, 2008 Ti i zglobovi, ne mozes da mirujes, pa to ti je, a? Odgovorio sam ti sve u mailu, sta i kako, prosledi decka, pa da ga obradimo. Quote
Type_R Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Je li Zivko, jel ti valjas ove pipecros panelne filtere Quote
sale vti Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Evo da oteram Zivka u wc posle ovog videa... Vidi kako ljudi voze stock hondaijejeje... Quote
Guest Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 uh fantazija. Odlicno. SALE svaka cast za ovaj klip. Quote
TRIO_driver Posted December 2, 2008 Author Report Posted December 2, 2008 Je li Zivko, jel ti valjas ove pipecros panelne filtere Quote
TRIO_driver Posted December 2, 2008 Author Report Posted December 2, 2008 Evo da oteram Zivka u wc posle ovog videa...Vidi kako ljudi voze stock hondaijejeje... Profesionalni kaskaderi, platila ih fabrika da 1997. promovisu Hyundai u USA, to bi radili i sa Hondom, i sa Ladom, i sa Daciom... Quote
Type_R Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Zivko nema ti TRI dana Necu K&N, ali sada je pitanje i za pipercross jer sam video na netu da u setu za ciscenje ide i ulje za uljenje filtera, ispravi me ako gresim??? jesu li suvi filteri ili se ulje???? koja je cena otprilike??? za ovaj Quote
HondaPrelude Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Evo da oteram Zivka u wc posle ovog videa...Vidi kako ljudi voze stock hondaijejeje... Profesionalni kaskaderi, platila ih fabrika da 1997. promovisu Hyundai u USA, to bi radili i sa Hondom, i sa Ladom, i sa Daciom... Vrlo tesko sa Daciom. Ona se prvrce sama od sebe A ne jos sa tavkom voznjom Quote
TRIO_driver Posted December 2, 2008 Author Report Posted December 2, 2008 Zivko nema ti TRI dana Necu K&N, ali sada je pitanje i za pipercross jer sam video na netu da u setu za ciscenje ide i ulje za uljenje filtera, ispravi me ako gresim??? jesu li suvi filteri ili se ulje???? koja je cena otprilike??? za ovaj Quote
Type_R Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Nema me, rintam u prodaji, porodio mi se TRIO, dobili smo cerku(prodavac jedan).. ne rece mi jesu li suvi ili se ulje Quote
Guest Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 @Type_R: Da, ulje se kao i svi panel filteri, moras ih produvati i naljutiti na svakom servisu, a dobijes jednu bocicu uz filter... @HondaPrelude: Jel si to za daciu procitao u auto bildu? Quote
Type_R Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 ne zamerite, godina proizvodnje, moram otici po naocare Quote
sale vti Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Je li Zivko, jel ti valjas ove pipecros panelne filtere Quote
Type_R Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 koliko je to poakovanje ulja koje ide uz filter? za koliko uljenja moze da posluzi? a jel ima neka marka filtera (koji se peru naravno) a da se ne ulje? ne volim to ulje nikako aj Zivko saznaj cenu pipercross-a za mene Quote
sale vti Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 To ulje ide na donju povrsinu filtera, i nema cega da se plasis jer ne ulazi u motor. Ne natopi se filter sa njime...vec predjes samo kao maglom jer je u spreju.Bocica 50-150ml Meni taj set sluzi vec dve godine, a koristim ga na 10k km... Quote
HondaPrelude Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 @Type_R: Da, ulje se kao i svi panel filteri, moras ih produvati i naljutiti na svakom servisu, a dobijes jednu bocicu uz filter... @HondaPrelude: Jel si to za daciu procitao u auto bildu? Vozio sam je brate, nazalost, 2 dana... U gori auto nisam seo u zivotu... Dobro izgino nisam u toj kanti... A umro sam od smeha, u Becu otvorili taxi udruzenje gde imaju samo logane karavane... I ova Austrija je otisla dodjavola. Mante se tog auta na ovom forumu, ovo je forum o ozbiljnim kolima, ne o tosterima na tockovima. Izvinte za OT Quote
Guest Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 U gori auto nisam seo u zivotu... Dobro izgino nisam u toj kanti... Sad ga pretera , ja tj. moji matorci imaju logana vec 2god i nista mu ne fali, za te pare je odlican....Ako si ga poredio s nekom hondom, to je skroz druga prica. Quote
neshwill Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 U gori auto nisam seo u zivotu... Dobro izgino nisam u toj kanti... Sad ga pretera , ja tj. moji matorci imaju logana vec 2god i nista mu ne fali, za te pare je odlican....Ako si ga poredio s nekom hondom, to je skroz druga prica. Miran VTEC,miran VTEC....ne daj se isprovocirati Quote
Guest Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Miran VTEC,miran VTEC....ne daj se isprovocirati Nisam isprovociran, samo ne volim kada neko previse lupeta. Quote
Recommended Posts