Jump to content

Propeler

Moderators
 • Posts

  3,733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Propeler last won the day on November 8 2021

Propeler had the most liked content!

3 Followers

About Propeler

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : na severu Bačke
 • Interests
  Automobili, motori, čamci... sve sa unutrašnjim sagorevanjem!

Recent Profile Visitors

1,800 profile views

Propeler's Achievements

 1. Hehe... moramo pokrenuti temu za gastronomske čarolije Srbije. Često putujem po zemlji poslom i kada god se ide negde domaći zadatak pred svaki put nam je da istražimo kafane i klopu gde će se ide posle sastanka.
 2. Nema previše dobre klope kod nas u selu, preporučiću vam par mesta pa u zavisnosti šta volite možete da čekirate: Na Paliću: "Abraham" (perkelt, škembići i sl..), "Vila Viktorija" (riba) ili "Jelen salaš" ako ste za neki sač, teletinu ili jagnjetinu.. sve ostalo na Paliću preskočite što se klope tiče. U gradu: restoran "Tresetište" (riblja čorba), "Gurinović" (seoska kuhinja, čorbice, sač..) ili klasika "Boss" ili "Stara Picerija" preko puta (isti gazda ista kuhinja). I ovo što sam naveo je neki prosek u odnosu na južnu Srbiju npr, ali je u SU najbolje što ima. Roštilje nigde ne tražite, nema dobrog roštilja kod nas osim ako ga sam ne ispečeš. Ima "Tokio BBQ" koji je po franšizi "Valtera" iz BG ali ništa posebno ni lokacija ni klopa.
 3. Nemate na Paliću gde da klopate uz jezero, mislim imate ali ne da je dobro. Tamo samo popite pivo-dva u "Jahtingu" ali klopu sa druge strane puta - u "unutrašnjosti"
 4. Smatram da je ovo toliko ozbiljan problem da treba da glasamo da i na majicama bude ХЦС umesto HCS.
 5. Eve na mom avataru najlepse HCS majice koje su bile. Radjene na bazi BAR Honda majica jos vrlo davno
 6. Vid vid.. oba izduva su mu u funkciji, nije samo ukras na braniku onaj drugi.
 7. I onda kazete Delta gulikoza.. Meni su u Toyoti za taj papir uzeli 8.000 i jos sam cekao 2 nedelje..
 8. Sale cale skratio stazu pa isp'o najbrzi!
 9. Au bre, ide swap za K20? Šalim se.. što se vadi motor? Jel to ona priča da je tamo toliko sve nedostupno da za svaki servis mora da se vadi motor ili je neki ozbiljan posao u pitanju?
 10. Hehe to ti je tako kad si gazda, restaurira auto ko neki šeik što bi radio
 11. Pitanje za TRIO motors.. treba mi zadnji lezaj tocka za celicu TS, ne znam tačno dal je levi ili desni ali se čuje od pozadi. Jel bitno koja je strana ili su identični. Zanima me da li postoji samo ležaj (wheel bearing) da se poruči, da ne mora cela glavčina (wheel hub)? Koja je cena i vreme isporuke? Fala u napred
×
×
 • Create New...