Guest Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Ne radi link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale vti Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Posalji mi cene i jednih i drugih na pp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIO_driver Posted October 12, 2008 Author Report Share Posted October 12, 2008 Culi smo se vec, cim saznam SVE info iz razgovora, javljam ti se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1x1 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Nemoj da zaboravis da mi poneses distancere za felne u nedelju. Valjda znas koji promer mi treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIO_driver Posted October 18, 2008 Author Report Share Posted October 18, 2008 Nemoj da zaboravis da mi poneses distancere za felne u nedelju. Valjda znas koji promer mi treba. Ponecu ti, trebalo bi da su isti kao i za CRX ED9... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1x1 Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Jesu, ali ipak ponesi vise modela, imam ja neke stare, cisto da uporedim unutrasnji promer. Spoljasnji zavisi od felne, valjda znas koji je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIO_driver Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 Spoljasnji su svi isti, pasu na sve Kosei, unutrasnji ima vise vrsta, a ova tebi pase 99%.. Nosim ti, nemas frke.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko321 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Trio, jel imas mozda u ponudi neke felne 13-ice od 5,5 jota pa na vise, raspon rupa 4*98 ili 4*100 Da su bele po mogucstvu, i da su u nekom race fazonu. Sa dosta krakova ili tako nesto Npr nesto ovako: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIO_driver Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Nemam, najmanja je 14", i nema u tom fazonu. Ima samo K3 14", race fazon, ali petokraka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Trio, kad smo vec kod felni, da resimo jednu dilemu...TI rece da felne kao tvoje ne postoje u 15" izvedbi, a ja na tvom sajtu nasao K3 - emergy gold(EG) cena 19899din a one "obicne", ruznije su 15499din... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIO_driver Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 Emery gold su olaksane, i zlatna boja, i skuplje su u proseku 2000 din po felni, bez obzira na dimenziju.. Iako mozda postoje da se kupe, nemam ih sve u ponudi, ja imam i japanski katalog Kosei-ja, da vidis kakvih tu perverzija ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honda taxi Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Cao Zivko ,jel imas mozda zadnja kociona klesta za mene i koliko je to parica,pusti na pp!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolicji Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Druzhe ja se neshto silno muchim sa mastima koje mi trebaju za kolica. Da li je mogucje da mi dostavish info o svim mazivima koje imash u programu ne bih li izabrao ono shto je najblizhe podatcima. Inache tragam za nechim shto se zove gumena mast i silikonska mast, a chuo sam da postoji i AT mast koja bi isto bila od pomocji. Popunicju ti i online upit samo ne znam shta da trazhim i kako da objasnim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1x1 Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Matoriiiiiiiii, treba mom drugaru za Hjundai kupe 2000 godiste zadnji lezajevi, u stvari, daj cene i za prednje. Ovde mu kazu da se menja cela glavcina, tj. ne moze samo lezaj (proveri i to, pa ako mora cela glavcina, daj cenu). evo ti broj shasije KMHJG31RPWU095835 Pozzzzz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propeler Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Zivko brate nemoj me zaboravit kad ti stigne onaj set za reparaciju serva o kojem smo pricali. Sve se vise i vise oseca da mu fali neki Q. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIO_driver Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 Nisam te zaboravio, porucio sam, ali nema preko, cekamo isporuku iz fabrike, kao sto sam ti rekao...Ne garantujem rok isporuke, jer ne znaju ni oni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Kakav je to set? Posto je uopste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIO_driver Posted November 18, 2008 Author Report Share Posted November 18, 2008 Nije skup, nekih 2k dinara, to je set za reparaciju letve volana, gumice i zezancije, ono sto odlazi uglavnom, jeftinije nego da se menja cela letva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Zanimljivo, kako proveriti stanje letve volana? Koji su prvi simptomi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propeler Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Pa ja sam osetio blagi luft u volanu pre jedno mesec, mesec i po dana i da mi volan stoji nagnut blago na levu stranu kad su tockovi u nuli i da kada ga pustim vuce lagano u levo. To sam primetio bas kad sam isao u NS na sajam automobila prosli mesec, idem auto putem i on vuce u levo, bas se oseti pod rukom. Bio sam kod majstora da pogleda sta je, sumnjao sam da je nesto oko trapa pa sam uradio i optiku, ali majstor mi je rekao da je najverovatnije do serva i da mi taj "reparation kit" verovatno zavrsava posao. Tada sam prvi put i cuo za taj kit. Kaze da je ili od mnogo motanja u mestu ili od loseg puta. Posto sam pre Honde vozio stojadina, bez serva naravno, naucio sam se da ne motam u mestu tako da nije do toga sigurno. Pre ce biti da je do loseg puta jer nam ulice nemaju ivicnjake-bankine nego kad se mimoilazis sa nekim uglavnom moras sici sa puta desnim tockovima. Ti si video Vedrane kad smo isli da gledamo Accorda, cim smo sisli sa glavnog puta zbog onih konja video si na sta lice one ulice kojima smo se vozili. Takve su 70% svih ulica u SU. Sad posle mesec dana se bas oseti da je lose jer prakticno nemam nikakav feedback sa volana i sav je mlitav. Zivko ne pozurujem ja tebe, znam da si mi rekao da ne znas kad ce biti, nego samo da ne zaboravis da mi narucis jedan cim ti stigne na stanje jer ako uletim u ludilo oko praznika u drugoj polovini decembra necu naci treznog majstora do kraja januara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kachavenda Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 hm, sad si me zainteresovao... stvar je u tome da sam u zadnje vreme primetio kao da mi se sve neravnine sa puta prenose na volan... znas kako bi volan trebao da zadrzi pravac i kad predjes preko neravnina, onih uzduznih ulegnuca u asfaltu isl? e pa meni je poceo da poprima uticaj sa podloge, tj. da uzima pravac kojim ga podloga tera, a to mi se nikako ne svidja... da ti se ne desava nesto slicno mozda...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Mislim da ce to pre biti do tvojih 17-ica. A i ne mozes da ocekujes da ti je trap utegnut kao da je nov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIO_driver Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 Definitivno felna ima uticaja na takve simptome, pogotovo kod tebe, pored onih avantura oko viljuske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuki Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 i ja mislim da je uticaj felni jer imam isti slucaj od kako sam je povecao za 2inca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propeler Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 hm, sad si me zainteresovao... stvar je u tome da sam u zadnje vreme primetio kao da mi se sve neravnine sa puta prenose na volan... znas kako bi volan trebao da zadrzi pravac i kad predjes preko neravnina, onih uzduznih ulegnuca u asfaltu isl? e pa meni je poceo da poprima uticaj sa podloge, tj. da uzima pravac kojim ga podloga tera, a to mi se nikako ne svidja...da ti se ne desava nesto slicno mozda...? Ne, potpuno suprotno. Volan ne prenosi nikakav info sa podloge i vodi svoju politiku. Cak i kad je kolovoz nagnut na desno, zaobljen sa padom ka bankini, meni i onda vuce u levo, totalno van pameti. Nije sad to toliko izrazeno koliko mozda zvuci ali znam kako je bilo do sada i stvarno se oseca. Takodje mnogo lako se mota u levo, prakticno samo ga krenem i namotace se do kraja sam, odvratno kao oni odvratno lagani servo-i u malim gradskim autima tipa clio ili twingo (poredim sa njima jer ih cesto vozim kao sluzbena vozila) dok treba veca sila da se namota u desno. Nakon desnog skretanja ako pustim volan namotace se brzo sam u nulu sto je i logicno, dok nakon leve krivine moram da mu pomognem da ispravi tockove u nulu. Iskreno se nadam da nije servo motor otiso u Q i da ce biti dovoljan samo taj reparation kit. I to se bukvalno desilo od jednom bez ikakvog povoda pre nekih mesec, mesec i po. Nisam udario u bankinu, uleteo u neku vecu rupu niti ista slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts