Jump to content

Recommended Posts

Posted

Može da se premesti u temu mog Civic-a, neću mnogo pisati o Accordu.

Ništa spec, naručio sam iz UK panel filtere za oba, čekam čip box iz Nemačke za Civic-a pa ako valja možda stavim i na Accorda i to je to.

Posted

Nije, to su ti isti samo čekam da nabave za moj auto jer Civic Japanac i Englez nemaju istu elektroniku, a zašto da ne probam kad ako nisam zadovoljan mogu da vratim a cena je 100e, jel ti ne bi probao za te pare pa i ako se dobije i najmanja razlika?

• 1 year later...
Posted

Auto se dotera danas, sutra se preuze, mora da se ohladi preko noci, da bi se nastelovali ventili.

Stelovanje samo(sam rad), je do jednog radnog casa, za vozila do 1996 godine, radni cas je 1000 din + PDV(1180 din), a ako je od 96-2004, radni cas je 1300 din + PDV.

Ne znam na koju tacno D seriju mislis, pa sam ti napisao obe cifre.

Posted

Pretpostavio sam da bi dosao popodne, posto radi preko dana, najmanje 5 sati da stoji, i onda moze.

Sustina kako radimo je da smo napravili tri kategorije radnih sati, po godistima vozila, ja pitam mehanicare koliko je to realno posla(ne gledamo Hondine parametre, niti Auto Data, Vivid Workshop, itd), i naplacujemo realno koliko vremena treba.

Uvek ce moja norma biti jeftinija od ovlascenog servisa, delovi su svakako povoljniji, a imamo infrastrukturu da to kvalitetno odradimo.

Ovo je sam pocetak, nije iskljuceno da ce biti i posebnih akcija i popusta za HCS clanove u buducnosti, kao i za klijente van Novog Sada. Dajte mi malo prostora da se organizujemo... :kotrljanje

Posted

Korektna cena. :lol:

Ma necu sigurno da idem za NS da stelujem ventile, a i nemam na cemu :lol:

Nego pitam ovako da vidim u kom si cenovnom rangu, za sada si dobar decko :lol:

Baj d vej, za sve d motore treba isto vreme za stelovanje.

Posted

Dok ja spakujem sva svoja kola, to ti je nedelju dana posla pun gas za svu trojicu... :P

Imamo posla oko sredjivanja i nabavke opreme, razmestaja, i jos gomilu stvari, tako da ce sve to da legne, ne sumnjam ja ni najmanje.. :lol:

Posted

Jok, to za sledeci objekat, ovde mozes da gledas samo mene dok ti dajem kafu.. .:)

Bice klimatizovano prijemno odeljenje, uredjeno u petrol head fazonu, free wireless signal, kafe masina, televizor, kamere da se prati rad u servisu, itd..

Strpljenja, videces uskoro, ne mogu sve odjednom.. :kez: