Jump to content

Nemanja

Members
  • Posts

    391
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nemanja

  1. I prosle je savke strcao u del solu
  2. Ciji je crni prelude pored Goranovog VTI-a?
  3. Ja sam cuo da je bio vrhunski skup. Sve pohvale kao i uvek ovima iz vlade Zao mi je sto sam stigao na kraj , pozdrav svima !!!!
  4. Koliko vam je trebalo? Verovatno ide brze nego fen da se greje i guli.
  5. Pazi upravo mi je sinula ideja , taj tvoj paro bacac mozes da upotrebis za svasta nesto. Mene u mom predstavljanju isprozivase da ces da mi poskidas sve folije sa kola Upravo za to i moze aparat da se koristi, ili ako nista drugo ako vec nemoze da skine foliju, onda skida lepak koji ostaje posle folije i auto ne mora da se polira Cena Steam pranja>>> cena poliranja
  6. Dzoni jel moze nebo i sedista sa ovim da se operu bez problema?
  7. Ja ne znam kako je bilo ranije, da li je ikad doslo ovoliko ljudi i auta koliko za 8. skup. Kad sam odlazio na zalost sa parkinga gledam kola koja prvi put vidim...bas mi je bilo krivo sto nisam mogao duze da ostanem. Sve pohvale gostima i njihovoj pozitivnoj atmosferi. Devojke su sele i pocele sa pivom, a momci ko pusteni sa lanca obilazili parking . Takodje pohvale za domacina i sponzora. Ona ideja za litar enosa na ulazu je mene bas odusevila. Ma nema za ono kratko vreme sto sam bio prisutan , ocena 10/10.
  8. Gogo oces da se nadjemo na autokomadi pa zajedno?
  9. Ima lepo da se nanizemo na parkingu samo nam jedan kvari prosek. Branko javi se
  10. Matoriiii gari moj, ubija supra po novcaniku. A umesto bezolovni osecam da jede samo one crvene novcanice na 100km. ako ne i manje. Narano para ima , a i valja sve svoje zamisli ostvariti
  11. Gari , problem je tako sitan , onomad kad sam driftovao popio sam po prednjem desnom tocku , i on je outisao u mali minus ka karoseriji. Nista bitno , glavni problem sam resio sa sponom , tj. tocak vise ne kliza. Ali bi ja sve jedno se najavio kad bi dolazio za NS da uzmemo sve potrebne delove i da vidimo sta treba da se menja. Jel to izvodljivo?
  12. Gari znam da mozda bulaznim , ali treba mi donja viljuska! Neki aftermarket sa teflonima ovo ono , ma treba mi ceo trap prednji novi. Treba mi Roby da to sve spakuje!
  13. Ja mogu sad opet da pricam kako cu doci blabla kao za stondzu u Pancevu pa da ispalim. Ali ovaj put cak i da ne napakujem auto dolazim pa makar i u VW smecu.
  14. Bilo je extra, stvarno bi mogli da organizujemo karting bar jedanput mesecno, naravno o svom trosku. Jedina zamerka sto batica sa zastavom bas agresivno zaustavlja trke.
  15. 1. Vedran 2. Level3 3. Pinhead 4.TRIO_driver 5.P1X1 (istekla clanska, stampajte novu) 6.Branko 90 7.Fica Filip 8.Neshwill 9.miljance 10. Zemunac 11. DjPopa 12. Savke 13. shiiki 14. GoGo 15. VladaBCS 16. bokins 17. MaxB 18. Serdjo 19. vr46 20. Bojan 21. Nebojsa 22. parezan (ako ne bude nesto novo ) 23. Zoda 24. Jale 25. kumze 26. Nemanja
  16. Brrrrrr mnogo mi se svidja K1 Ts u zlatnoj varijanti , to je nesto priblizno stvarima koje sam zamislio. Jel ih imas na stanju? Cena ? Takodje ako ne vas ne mrzi ( Gogo , Johny) da mi cucnu jedan photo shop brzinski na auto.
  17. Mene nema nema, al ovo sam cekao:D
×
×
  • Create New...