Zemunac Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Može da se premesti u temu mog Civic-a, neću mnogo pisati o Accordu. Ništa spec, naručio sam iz UK panel filtere za oba, čekam čip box iz Nemačke za Civic-a pa ako valja možda stavim i na Accorda i to je to. Quote
barda Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 čip box iz nemačke, odustao si od onih mađara? Šta nude nemci, koliko ks po evru? Quote
Zemunac Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 Nije, to su ti isti samo čekam da nabave za moj auto jer Civic Japanac i Englez nemaju istu elektroniku, a zašto da ne probam kad ako nisam zadovoljan mogu da vratim a cena je 100e, jel ti ne bi probao za te pare pa i ako se dobije i najmanja razlika? Quote
TRIO_driver Posted September 8, 2011 Author Report Posted September 8, 2011 Malo slika u akciji: Puno dvoriste Toyota, nije ni cudo, kad su mi dva od tri mehanicara iz ovlascenog servisa Toyote dosla... Quote
Kabe Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 U ime HCS teama, zelim servisu i Trio grupi puno uspeha u radu uz korektnu saradnju na svim nivoima kao sto je to bio slucaj i do sada. Quote
Nemanja Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Cestitam na otvaranju!Nek je sa srecom gari! Quote
parezan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Deluje i zvuci profi Puno uspeha u radu. Sve najbolje!! Quote
GoGo Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Nek je sa srecom, druze..i puno uspeha u posluuuuu Quote
Serdjo Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Koliko naplacujes stelovanje ventila za D seriju? Quote
TRIO_driver Posted September 10, 2011 Author Report Posted September 10, 2011 Auto se dotera danas, sutra se preuze, mora da se ohladi preko noci, da bi se nastelovali ventili. Stelovanje samo(sam rad), je do jednog radnog casa, za vozila do 1996 godine, radni cas je 1000 din + PDV(1180 din), a ako je od 96-2004, radni cas je 1300 din + PDV. Ne znam na koju tacno D seriju mislis, pa sam ti napisao obe cifre. Quote
Vedran Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Sto mora celu noc? Pa ohladi se auto za 4-5 sati skroz, a cena je korektna Quote
TRIO_driver Posted September 10, 2011 Author Report Posted September 10, 2011 Pretpostavio sam da bi dosao popodne, posto radi preko dana, najmanje 5 sati da stoji, i onda moze. Sustina kako radimo je da smo napravili tri kategorije radnih sati, po godistima vozila, ja pitam mehanicare koliko je to realno posla(ne gledamo Hondine parametre, niti Auto Data, Vivid Workshop, itd), i naplacujemo realno koliko vremena treba. Uvek ce moja norma biti jeftinija od ovlascenog servisa, delovi su svakako povoljniji, a imamo infrastrukturu da to kvalitetno odradimo. Ovo je sam pocetak, nije iskljuceno da ce biti i posebnih akcija i popusta za HCS clanove u buducnosti, kao i za klijente van Novog Sada. Dajte mi malo prostora da se organizujemo... Quote
Serdjo Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Korektna cena. Ma necu sigurno da idem za NS da stelujem ventile, a i nemam na cemu Nego pitam ovako da vidim u kom si cenovnom rangu, za sada si dobar decko Baj d vej, za sve d motore treba isto vreme za stelovanje. Quote
TRIO_driver Posted September 10, 2011 Author Report Posted September 10, 2011 Tako je to uvek, nekad si jeftin, nekad skup, nekad prosek, zavisi od posla... Quote
foRce Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Neka je sa srecom Zile, samo da se razradi Quote
sale vti Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Sve najbolje zelim , i da se razradi posao samo tako... Quote
TRIO_driver Posted September 11, 2011 Author Report Posted September 11, 2011 Dok ja spakujem sva svoja kola, to ti je nedelju dana posla pun gas za svu trojicu... Imamo posla oko sredjivanja i nabavke opreme, razmestaja, i jos gomilu stvari, tako da ce sve to da legne, ne sumnjam ja ni najmanje.. Quote
level3 Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Nego jel gotov onaj kafic pored servisa i jel si nasao konobaricu? Quote
TRIO_driver Posted September 11, 2011 Author Report Posted September 11, 2011 Jok, to za sledeci objekat, ovde mozes da gledas samo mene dok ti dajem kafu.. . Bice klimatizovano prijemno odeljenje, uredjeno u petrol head fazonu, free wireless signal, kafe masina, televizor, kamere da se prati rad u servisu, itd.. Strpljenja, videces uskoro, ne mogu sve odjednom.. Quote
Propeler Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Oho.. postao si konkurencija Robiki? Salim se. nek je sa srecom! Naletecu na kafu sledeci put kad sam u NS da cekiram jel to sve u redu i po standardima kvaliteta, Quote
TRIO_driver Posted September 14, 2011 Author Report Posted September 14, 2011 Malo smo "budzili" radionicu.. A evo i prvih Hondi: Quote
Kabi Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Zile neka je sa srecom! Nesto mi poznat jedan od ovih iz Toyote? Quote
Recommended Posts