Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jale,

mislim da je najbolje resenje da lepo sednes u acorda i sa par puta prelaska u vtec i cimanja ima sve da te prodje u sekundi, kakve crne masti i sl :kez: ...a i moras da mi "vratis" za ono sa stonog tenisa, nema smisla da ostane da je svemirac pokidao acorda :aaaa

Stvarno svemirac pokidao accorda i to na prelazu iz 1 u 2 brzinu mi je pobegao nedostižno, tebi izgleda da su kraći stepeni prenosa u odnosu na moj auto i to dosta znači.

Pokušaću da ti vratim prvom prilikom, da vidimo da li je bilo slučajno ili je stvarno jači svemirac.

Pazi, kad bolje razmislim, pa SVEMIRAC je iz SVEMIRA, ti ideš brzinom svetlosti, tako da ja nemam šanse! :blesplez

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cao svima.

Za svaki slucaj i za one koji iz nekog razloga nece ici u koloni-

Evo koordinata 45°10'26"N 19°38'47"E

Odavde sam uzeo podatke:

http://wikimapia.org/#lat=45.174232&lon ... 18&l=0&m=b

Inace, veceras , na mom parkingu - pogledam malo bolje, kad ono jos jedan type s , samo malo mladji.

I ja stanem, pocnem da ga zagledam, koje su gume - ne vidim dobro pa cucnem da procitam - sve u svemu, jedno totalno konspirativno ponasanje, ekvivalentno postavljanju bombe pod auto :D))

Taman krenem kad vidim - devojka neka se isto muva oko auta, isto kao i ja zagleda ga, ali ona ga i otvori i udje u njega.

Jadna zena se prestravila, valjda je mislia da hocemo da joj obijemo auto. Verovatno nas je gledala sa prozora kako obilazimo oko kola :)))

Pridjem joj, popricamo malo i odusevi se kad je cula da je sutra okupljanje - ako uspe, doci ce. Iz BG je, dosla je u NS valjda u goste, pa ne zna koliko ce joj biti zgodno.

Jes da skace msa teme na temu kao buva na bob tejlu, ali sam jako srecan sto sam stigao da napravim majice - sutra cete ih videti.

Pozdrav svima i vidimo se sutra.

Posted

Lepo se provedite :cry: ........... ja sam još uvek ukočen, a u autu mi negde "nestaje" rashladna tečnost i dok to ne saniram, ne izlazi iz garaže.

Posted

Nikakav problem, napunjena benzinom do vrha, puna hrane i delova, bice prilike da oprangijamo malo, mada jos uvek ne preterujem sa RWD, jos ga ucim... :lol:

Stavljene su zakrpe na Venac, nema udarnih rupa ozbiljnih, ali opet cuvajte tockove.. 8-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...