Jump to content

Recommended Posts

Posted
@ Johnny

Dzoni,mislim da smo ja i junior ipak tebi jedina konkurencija. prihvatamo izazov i dolazimo sigurno. :vozac2

Bice svasta :bicovanje:bicovanje:packa

pa sad, niste jedina konkurencija, ako ja uspem da smugnem sa posla ima da udisete i ti i junior i dzoni ulje iz mog auspuha! :D

uzgred jako su male sanse da cu uspeti da smugnem sa posla :cry:

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ajd za nas sa jeftinijim kartama,kako da vas nadjem,jer ne verujem da cu uspeti da skoknem do NS-a tako rano,pa rekoh da malo kasnije dodjem direktno na mesto okupljanja.kud gde kako? Sabac -Ruma,F.Gora pa onda?

Posted

U 10h smo na Miseluku, onda jedno pola sata druzenja i slikanja i onda idemo u koloni.

Ako ne stignes do 11h na vrh Venca, kod pumpe, zvaces me, pa cu doci po tebe, ima 20 km da se vozi, ali nekako mi lakse da ti objasnim, nego da ti pisem.. :)

U biti, na vrhu iz pravca Rume i Iriga, ides levo, naspram pumpe, uz brdo dok ne dodjes do racvanja za Rakovac, pravo za postansko odmaraliste, i levo nazad za Irig.

Ides na postansko odmaraliste, putem ka Crvenom Cotu. Kad dodjes na tu raskrsnicu, onda ides desno ka Cerevicu.

Izbijas kod cementare Beocin, koja ti se vidi sa desne strane, pravis U-turn na put i ulazis u selo Cerevic.

Kod crkve ispred tebe, ne skreces desno kako vodi put sa pravom prvenstva, vec levo(tu je neka samoposluga kao orijentir), i onda samo uz brdo, pratis znak ANDREVLJE!!!!

Versten si bitte(nemam pojma kako se pise)? :)

Posted

prognoza.gif

Ko ima drva nek ponese posto ce fruskogorska verovatno biti mokra.

Cumur takodje poneti

Ko ima loptu nek ponese.

Ko hoce da jede i pije nek ponese: meso, salatu i obavezno hleb.

Posted
johnny,cu li ti ove pretnje,a onda-videli biste vi samo da mogu (SMEM) da dodjem(plasi jeza golim dupetom)

Ma vidim i neverujem :kreza:

I da li ce Shogun NAJZAD biti ispred bele lude?!? :kez:

...ili ce opet biti Sayonara :lol:

btw, ima kod mene 2 mesta u kolima, ako neko nema prevoz, a zeli da ide ;)

zainteresovani neka mi se jave na 064/122-59-47

Bez obaveza, diskrecija zagarantovana :valjanje:vristanje

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...