TRIO_driver Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Ne moze na travnjaku, ali moze u sumici preko puta, ima klupe i stolovi, ima i cigalja za rostilj, ali nam treba resetka i tanjiraca za to, inace ima dovoljno parking mesta, ima i betonska staza, ima i da se popije brutalna kafa, provereno... http://www.andrevlje.vojvodina.gov.rs/i ... lang=UTF-8
srdjans Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Kako se prijavljuje za ovu zgodu i da li ima jos ljudi sa decom? Sta treba da se ponese (ulozi jelte ) i gde je taj Miseluk Izvinte ja sam pocetnik izvidnik
Kabe Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Nema prijavljivanja. Pojavis se ispred hotela Continental sa makinom, zenom, decom, ljubavnicom, komsinicom... Ostalo ce se sve samo kasti. Ekipa koja tera H na haubi vodi te, samo je pratis . Nema nikakvih uloga, samo poneti ono sto bi se jelo (praktikujemo da to bude neko meso - vrat, belo, ili nesto drugo po zelji), cevapi i pljeke se izbegavaju zbog toga sto nisu prakticne za pecenje i transport. Takodje i nesto za cirku po zelji. Miseluk je u Novom Sadu... prvo idemo tamo, a zatim nastavljamo ka odredistu i Fruskoj gori. Naravno da ima dece, zena i svega ostalog... Evo kako je bilo na jednom zatvaranju sezone. viewtopic.php?p=538176#p538176 Zamolio bih te samo da odes u podforum gde predstavljamo vozlila i predstavis nam svoje vozilo i sebe - takav je red kada se dodje u kucu. Takodje upisi lokaciju u korisnicki profil da bi smo mogli lakse kordinirati.
Nemanja Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Ja mogu sad opet da pricam kako cu doci blabla kao za stondzu u Pancevu pa da ispalim. Ali ovaj put cak i da ne napakujem auto dolazim pa makar i u VW smecu.
srdjans Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Lepo, lepo predstavicu se, samo da pripremim i slikice odmah. Nego samo vreme da bude ok
hornY Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Prognoza je varljiva..videcemo u 5ak..ove godine ne pogadjaju nista
Pinhead Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 A jel moze neki sport da ubacimo? Da ne ispadne da sedimo, ke*amo i jedemo cevape ceo dan......fudbalica mozda? Zivota daj neku leewadu
TRIO_driver Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Ima golova za mali fudbal, ima i teren za odbojku, pogledaj bolje slike, ponesite lopte, u trenerke, i da se trose masne kalorije..
GoGo Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Vreme najavljuju oblacno i kisu za vikend...valjda ce se prolesa ili ce da omase
shiiki Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 ti si to gledao za Uzice za ostali deo sveta kazu oblacno,suvo a temperatura 12 - 17
GoGo Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 ah ahha ha h ah aha...bem ti...izvinte Don shiiki, u pravu ste...necem se kacim sa Ostruznicki cartel...
level3 Posted April 5, 2011 Author Report Posted April 5, 2011 GoGo jel dolazis poslovnim tenkom ili Hondom?
shiiki Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 vidim te gogo pre neki dan kod zelenjaka i pomislim da skrenem kombi sa plinskim bocama na tebe da vidim jel ste obuceni da se spasavate od opasnih materija u pokretu ali odlucim da ne radim to ipak se znamo
shiiki Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 i predsednika danas vidim i sviram da mu se javim ali me iskulirao...nema veze
level3 Posted April 6, 2011 Author Report Posted April 6, 2011 Brate po Hondi, u ovom gradu stalno neko svira tako da je tesko raspoznati prijatelje i neprijatelje.
cTaHk0 Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Ajjj divote... ozbiljno sam se zainteresovao da dodjem, medjutim 9 i 10 smo na nekom skupu u Kopackom Ritu.. kad bolje razmislim, nije ni daleko, ako ovo ne bude kako treba eto nas na rostilj )) Pozdrav svim hondasima i uzivajte beskrajno u ovoj ljepoti...
TRIO_driver Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Nemoj zezati, Beli Manastir nije tako daleko, mozda mi roditelji navrate na taj skup.. Ja necu doci, jer sam sa Hondasima, a u subotu sa oldtajmerasima, tako da mi je 9-10.04. moto vikend..
Dejanb Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Živko svaka čast za lokaciju, Marinko i ja dolazimo sigurno sa još par drugara.... Inače odlično poznajem Andrevlje tu mi je blizu a i za 1.maj smo uglavnom tamo....
TRIO_driver Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Ako hocete da se vozite u koloni, dodjite do Miseluka pa nazad, ako ne, onda cemo biti u kontaktu, evo ti moj mob: 063/573-985, dolazimo preko Fruske gore, tako da cemo se ukljuciti na put za Cerevic tamo kod Cementare Beocin, tu nas mozete cekati, pa u koloni za Andrevlje... P.S. Ala se ususkala Hondica na trecoj slici.. Inace, poslao sam dosta poruka, ako sam nekog zaboravio, evo info: Novosadska i vojvodjanska ekipa Okupljanje: 09.15h do 09.50h Vreme: Nedelja 10.04.2011. Lokacija: Okretnica autobusa broj 8 kod Stranda, na parkingu u sumicu, videcete brdo Hondi(i jednu Toyotu.. )
shogun Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 @ Johnny Dzoni,mislim da smo ja i junior ipak tebi jedina konkurencija. prihvatamo izazov i dolazimo sigurno. Bice svasta
GoGo Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 vidim te gogo pre neki dan kod zelenjaka i pomislim da skrenem kombi sa plinskim bocama na tebe da vidim jel ste obuceni da se spasavate od opasnih materija u pokretu ali odlucim da ne radim to ipak se znamo Jasta more...nego sta..zna se sta se radi u tom slucaju..po kratkom postupku, al ipak znamo se...nebite odma... ..inace VTI ce na F.Goru..predsjednice...mada..definitivno ce da znam u petak vece...dal tenak ili raketa - VTI
Recommended Posts