Jump to content

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kako se prijavljuje za ovu zgodu i da li ima jos ljudi sa decom? Sta treba da se ponese (ulozi jelte :D ) i gde je taj Miseluk :) Izvinte ja sam pocetnik izvidnik

Posted

Nema prijavljivanja. Pojavis se ispred hotela Continental sa makinom, zenom, decom, ljubavnicom, komsinicom... Ostalo ce se sve samo kasti. Ekipa koja tera H na haubi vodi te, samo je pratis :). Nema nikakvih uloga, samo poneti ono sto bi se jelo (praktikujemo da to bude neko meso - vrat, belo, ili nesto drugo po zelji), cevapi i pljeke se izbegavaju zbog toga sto nisu prakticne za pecenje i transport. Takodje i nesto za cirku po zelji.

Miseluk je u Novom Sadu... prvo idemo tamo, a zatim nastavljamo ka odredistu i Fruskoj gori.

Naravno da ima dece, zena i svega ostalog...

Evo kako je bilo na jednom zatvaranju sezone.

viewtopic.php?p=538176#p538176

Zamolio bih te samo da odes u podforum gde predstavljamo vozlila i predstavis nam svoje vozilo i sebe - takav je red kada se dodje u kucu. Takodje upisi lokaciju u korisnicki profil da bi smo mogli lakse kordinirati.

Posted

Ja mogu sad opet da pricam kako cu doci blabla kao za stondzu u Pancevu pa da ispalim. Ali ovaj put cak i da ne napakujem auto dolazim pa makar i u VW smecu.

Posted

vidim te gogo pre neki dan kod zelenjaka i pomislim da skrenem kombi sa plinskim bocama na tebe da vidim jel ste obuceni da se spasavate od opasnih materija u pokretu ali odlucim da ne radim to ipak se znamo :valjanje:valjanje:valjanje

Posted

Ajjj divote... ozbiljno sam se zainteresovao da dodjem, medjutim 9 i 10 smo na nekom skupu u Kopackom Ritu.. kad bolje razmislim, nije ni daleko, ako ovo ne bude kako treba eto nas na rostilj :D))

Pozdrav svim hondasima i uzivajte beskrajno u ovoj ljepoti...

Posted

Nemoj zezati, Beli Manastir nije tako daleko, mozda mi roditelji navrate na taj skup.. :lol:

Ja necu doci, jer sam sa Hondasima, a u subotu sa oldtajmerasima, tako da mi je 9-10.04. moto vikend.. :)

Posted

Živko svaka čast za lokaciju, Marinko i ja dolazimo sigurno sa još par drugara.... Inače odlično poznajem Andrevlje tu mi je blizu :D a i za 1.maj smo uglavnom tamo....

Fotografija0047.jpg

Fotografija0048.jpg

Fotografija0160.jpg

Posted

Ako hocete da se vozite u koloni, dodjite do Miseluka pa nazad, ako ne, onda cemo biti u kontaktu, evo ti moj mob: 063/573-985, dolazimo preko Fruske gore, tako da cemo se ukljuciti na put za Cerevic tamo kod Cementare Beocin, tu nas mozete cekati, pa u koloni za Andrevlje...

P.S. Ala se ususkala Hondica na trecoj slici.. :lol::lol:

Inace, poslao sam dosta poruka, ako sam nekog zaboravio, evo info:

Novosadska i vojvodjanska ekipa

Okupljanje: 09.15h do 09.50h

Vreme: Nedelja 10.04.2011.

Lokacija: Okretnica autobusa broj 8 kod Stranda, na parkingu u sumicu, videcete brdo Hondi(i jednu Toyotu.. :kez: )

Posted
vidim te gogo pre neki dan kod zelenjaka i pomislim da skrenem kombi sa plinskim bocama na tebe da vidim jel ste obuceni da se spasavate od opasnih materija u pokretu ali odlucim da ne radim to ipak se znamo :valjanje:valjanje:valjanje

Jasta more...nego sta..zna se sta se radi u tom slucaju..po kratkom postupku, al ipak znamo se...nebite odma... :valjanje

..inace VTI ce na F.Goru..predsjednice...mada..definitivno ce da znam u petak vece...dal tenak ili raketa - VTI :voznja

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...