Kabe Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Uapsite Bandica, dobio je sertifikat na zatvaranju sezone .
TRIO_driver Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Goran i Pista ce nositi salataru, a mislim jos i rostilj, provericu sa njima, drva jedino ne znam gde da nadjem, a meso i cumur cemo isto organizovati...
Kabe Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Kao i uvek do sada, svako kara ono sto je doveo Samo sto manje cevapa i pljeke, vise vrata, belog, bataka... Iskusno samo
shogun Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 od sad pa na dalje DZoni ce da ima na vratu juniora.Ja sam kupio drugi auto pa cu biti samo posmatrac.Na mladim hondasima svet ostaje,
bandic Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Predace se Bandic dobrovoljno ako treba Mada kako stvari stoje izgleda da cu zakasniti, videcemo.
Jale Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 U 9h krecemo sa Kontis parkinga iz BG Cim CAR zapisa bilborder Jbg, kad sam ćorav....vreme ne obećava baš za vikend
Johnny B lude Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 od sad pa na dalje DZoni ce da ima na vratu juniora.Ja sam kupio drugi auto pa cu biti samo posmatrac.Na mladim hondasima svet ostaje, Nadam se da si ga naucio da sportski podnosi poraz Salim se... Pa dosta sam tebi skidao skalp, red je na juniora
Vedran Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Vreme ne obecava previse, ali bice ok, suncano sa 15 stepeni... dobro se obucite i nema zime
TRIO_driver Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Bas to, prsluci neki, trenerke, moze biti vetrovito, ali nije strasno, umeli smo i na losije vreme da se druzimo..
Cirko Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Sta je ovo? Niko nista ne pise, zatisje pred buru Svi glancaju honde, pripremaju se za nedelju...jos malo, jos malo
Kabe Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Ma kakvo crno glancanje do malocas sam pakovao turbinu
TRIO_driver Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Cekaj da dodje na jedan dan, pa ce da vidis... Da sam neki srafadzija, ja bi sam spakovao Civica, ali bez dr.Robija sam bespomocan..
Jale Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Drugari ja nažalost najverovatnije neću doći sutra na skup, a čekao sam cele zime na to. Razlog je sledeći: UKOČIO SAM SE i jedva hodam,tako da nisam previše raspoložen , a i teško bi mi palo da se vozim više od sat vremena, u ponedeljak dolazi kostolomac da me popravi pa ću da vidim šta će biti!!!!! Ako me popusti do ujutro,dolazim. pozzzzzzzzzz
Shikamaru Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Au bre, pa ja vec 3 dana imam temperaturu ali se kljukam lekovovima i ne ustajem iz kreveta ne bi li mi bilo bolje Nadam se da se vidimo sutra
BRANKO 90 Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 jale, ne zaj*bavaj, idemo mojim akordom, ukljucicu ti masazu
Jale Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Branko, hvala druže, videcu sutra da li cu moci da ustanem iz kreveta, ako bude bolje zovem te pa idemo. Trenutno sam na Nimulidu i nekoj masti Deep relief, pa ću videti šta će biti. Inače, auto sam oprao tako da sam spreman, ako budem mogao da ustanem idem svojim autom, pa ipak je ovo Honda skup, nije fora da nas 12 dodje sa 3 honde! pozzzzzzz
Cirko Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Jale, mislim da je najbolje resenje da lepo sednes u acorda i sa par puta prelaska u vtec i cimanja ima sve da te prodje u sekundi, kakve crne masti i sl ...a i moras da mi "vratis" za ono sa stonog tenisa, nema smisla da ostane da je svemirac pokidao acorda
VladaBCS Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Branko, hvala druže, videcu sutra da li cu moci da ustanem iz kreveta, ako bude bolje zovem te pa idemo.Trenutno sam na Nimulidu i nekoj masti Deep relief, pa ću videti šta će biti. Inače, auto sam oprao tako da sam spreman, ako budem mogao da ustanem idem svojim autom, pa ipak je ovo Honda skup, nije fora da nas 12 dodje sa 3 honde! pozzzzzzz izbegavaj nimesulid (nimulid) poslednje studije pokazuju da je hepatotoxičan više nego što se to očekivalo i može imati negativne posledice po jetru ako se češće koriste (a ima ljudi koji za svaki bol popiju neki lek). ako nemaš čir i ako ti želudac dobro podnosi lekove rokaj diklofen... čisto kad se već priča o hondama da se nadovežem sa jednim off-om... ja def ne mogu da idem , al ću gledati da svratim ujutru na parking ispred kontinentala da vidim honde i hondaše, da vidim šta se radilo preko zime...
zoda Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 'Ajde Jale ne zezaj, otkočićeš se čim vidiš gomilu. Kreni sa Brankom a Branku savet: ne daj mu da ti proverava kvalitet instrument table ! NIKAKO !
BRANKO 90 Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 hahahaha ne znam, proveravao je, nije imao zamerke, a i ostala je citava
zoda Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Bio je i u mom Civicu, na sreću nije napravio nikakvu štetu ali ovi na sajmu ga još uvek sanjaju.
GoGo Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Ajjjjj bre KONSILJEREeeeeeeeeeee...ne kaki kako bre,kakvo bre kocenje...savataj g-dju da te izmasira uzduz i popreko ima da budes ki nov...ujutro da si sa fackordom na prozivci...inaceee Ja ki zapeta puskaaaa... VTI spreman... Biljino Zivotinjsko carstvo... Meso takodje... Salata... IDEMOOOooooo.....
Serdjo Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 'Ajde Jale ne zezaj, otkočićeš se čim vidiš gomilu. Kreni sa Brankom a Branku savet: ne daj mu da ti proverava kvalitet instrument table ! NIKAKO ! NIKAKO P.S. ko je rostilj majstor sutra? Jel nas proveren covek, KUM?
Jale Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Videcu ljudi sutra ujutro šta će da bude, ako ustanem, dolazim.... Brankova tabla je prošla test i mogu reći da je kvalitet na zavidnom nivou, uzgred auto je u garanciji, tako da je doživela pravi test kao na sajmu. Sledeće godine, možete da poručite sa sajma delove enterijera, potrudiću se što više da ih skupim, pa će biti oglas"od svega po malo sa sajma!!!!
Recommended Posts