Jump to content

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
od sad pa na dalje DZoni ce da ima na vratu juniora.Ja sam kupio drugi auto pa cu biti samo posmatrac.Na mladim hondasima svet ostaje, :klanjamse:

Nadam se da si ga naucio da sportski podnosi poraz :lol:

Salim se...

Pa dosta sam tebi skidao skalp, red je na juniora :twisted:

Posted

Drugari ja nažalost najverovatnije neću doći sutra na skup, a čekao sam cele zime na to.

Razlog je sledeći: UKOČIO SAM SE i jedva hodam,tako da nisam previše raspoložen :cry: , a i teško bi mi palo da se vozim više od sat vremena, u ponedeljak dolazi kostolomac da me popravi pa ću da vidim šta će biti!!!!!

Ako me popusti do ujutro,dolazim.

pozzzzzzzzzz

Posted

Branko, hvala druže, videcu sutra da li cu moci da ustanem iz kreveta, ako bude bolje zovem te pa idemo.

Trenutno sam na Nimulidu i nekoj masti Deep relief, pa ću videti šta će biti.

Inače, auto sam oprao tako da sam spreman, ako budem mogao da ustanem idem svojim autom, pa ipak je ovo Honda skup, nije fora da nas 12 dodje sa 3 honde! :D

pozzzzzzz

Posted

Jale,

mislim da je najbolje resenje da lepo sednes u acorda i sa par puta prelaska u vtec i cimanja ima sve da te prodje u sekundi, kakve crne masti i sl :kez: ...a i moras da mi "vratis" za ono sa stonog tenisa, nema smisla da ostane da je svemirac pokidao acorda :aaaa

Posted
Branko, hvala druže, videcu sutra da li cu moci da ustanem iz kreveta, ako bude bolje zovem te pa idemo.

Trenutno sam na Nimulidu i nekoj masti Deep relief, pa ću videti šta će biti.

Inače, auto sam oprao tako da sam spreman, ako budem mogao da ustanem idem svojim autom, pa ipak je ovo Honda skup, nije fora da nas 12 dodje sa 3 honde! ;)

pozzzzzzz

izbegavaj nimesulid (nimulid) poslednje studije pokazuju da je hepatotoxičan više nego što se to očekivalo i može imati negativne posledice po jetru ako se češće koriste (a ima ljudi koji za svaki bol popiju neki lek). ako nemaš čir i ako ti želudac dobro podnosi lekove rokaj diklofen... čisto kad se već priča o hondama da se nadovežem sa jednim off-om...

ja def ne mogu da idem :cry: , al ću gledati da svratim ujutru na parking ispred kontinentala da vidim honde i hondaše, da vidim šta se radilo preko zime...

Posted

'Ajde Jale ne zezaj, otkočićeš se čim vidiš gomilu. Kreni sa Brankom a Branku savet: ne daj mu da ti proverava kvalitet instrument table ! NIKAKO ! :lol:

Posted

Ajjjjj bre KONSILJEREeeeeeeeeeee...ne kaki kako bre,kakvo bre kocenje...savataj g-dju da te izmasira uzduz i popreko :lol: ima da budes ki nov...ujutro da si sa fackordom na prozivci...inaceee :bicovanje

Ja ki zapeta puskaaaa...

VTI spreman...

vti.jpg

Biljino Zivotinjsko carstvo... :D

z_carstvo.jpg

Meso takodje...

meso.jpg

Salata...

salata.jpg

IDEMOOOooooo..... :voznja

Posted
'Ajde Jale ne zezaj, otkočićeš se čim vidiš gomilu. Kreni sa Brankom a Branku savet: ne daj mu da ti proverava kvalitet instrument table ! NIKAKO ! :D

NIKAKO :)

P.S. ko je rostilj majstor sutra? Jel nas proveren covek, KUM?

Posted

Videcu ljudi sutra ujutro šta će da bude, ako ustanem, dolazim....

Brankova tabla je prošla test i mogu reći da je kvalitet na zavidnom nivou, uzgred auto je u garanciji, tako da je doživela pravi test kao na sajmu.

Sledeće godine, možete da poručite sa sajma delove enterijera, potrudiću se što više da ih skupim, pa će biti oglas"od svega po malo sa sajma!!!! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...