Jump to content

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E 'bem li ga ... idem na krstenje ... ali mozda navratimo popodne ... ako nam kum ostavi nesto sa pecenja ... pa makar samo da umocemo :kreza:

Posted
E 'bem li ga ... idem na krstenje ... ali mozda navratimo popodne ... ako nam kum ostavi nesto sa pecenja ... pa makar samo da umocemo :kreza:

Al se neko uobrazio kako je turio 2 bregaste.....ja ti danas sviram i sviram u Melencima....a on ne zarezuje :twisted:

Posted

Sviranje sam registrovao tek iz retrovizora :kreza: vidim i ti gotivis banatski asfalt!!! Autoput je kesa ... jos sam bio pod adrenalinom ... bas pre melenaca sam ga malo testiro :voznja

Posted

Evo da se i omladinac izvidjac javi sa terena..:)

Ekspedicija, moji roditelji i moja devojka, presli smo juce 130 km po Fruskoj Gori, i rezultat istrazivanja je:

Plan: Okupljanje na Miseluku BGD i NS ekipa u 10h, idemo istim putem kao i do sada, ALI...

Ceka nas voznja od 30tak kilometara po Fruskoj Gori, celu cemo je preci, uzduz i popreko, a panorama je savrsena, putevi su vijugavi i krivudavi bez saobracaja, imamo samo deonicu od 400 metara loseg puta, tu ce se ici 10 km/h.

Prednost je sto mesto gde idemo je zavuceno, nije bas blizu i ne znaju svi za njega, jer ce biti prevelika guzva na tipicnim lokacijama, tako da je ovo milina..

Andrevlje je uzvisenje u sumi, gde je smesten ganc nov renoviran hotel i odmaraliste Vlade Vojvodine, sve je novo, ima i restoran, pesacka staza, decije igraliste, golovi za mali fudbal, teren za odbojku, ima i klupe, rostilj, uredjen put do tamo, parking za 40 kola najmanje..

Idealna lokacija da povedete i lepsi pol, prijatelje, rodbinu, decu..

Za sve i svakog, ko ne zeli u sumu na rostilj, moze da poruci hranu, nije jako skupo, i sedi na terasi..

Ali put do tamo je najbolje, milina od krivina, zlatne ravnice, zelenilo, da spustite prozor i uzivate.. :klanjamse:

A sada je ono sto je najbolje, slike!!!

DSC03113.jpg

DSC03110.jpg

DSC03109.jpg

DSC03090.jpg

DSC03089.jpg

DSC03088.jpg

DSC03087.jpg

DSC03086.jpg

DSC03085.jpg

DSC03084.jpg

DSC03083.jpg

DSC03082.jpg

DSC03081.jpg

DSC03080.jpg

DSC03079.jpg

DSC03078.jpg

DSC03077.jpg

DSC03076.jpg

DSC03075.jpg

Posted

NARAVNO!!!

Peglanje SAMO uz Venac, dve trake i do vrha, sve ostalo se vozimo u koloni, zato ne govorim rutu, da ne bi vrele glave pozurile previse...

Tu smo da uzivamo, a ja cu ici onoliko sporo koliko najsporiji u koloni... ;)

Posted

Sve je extra, samo, hoce li nam dozvoliti da rostiljamo na ovoj lepoti? :zbunjen

Kako god...i'm in :)

@Shogun

Cekam te na miseluku, again :twisted:

Bio bi red da crna luda bar jednom bude ispred bele :lol: ali... :twisted:

Najvise mi frka od onog 1.4 sto mase rukama kad prica :vristanje

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...