Jump to content

Neznalac

Members
  • Posts

    1,116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Neznalac

  1. Priključujem se spisku..dolazim i ostajem koliko izdržim..verovatno do prvih komaraca pa nazad u Beograd.. Ne zaboravite osnovno..sipajte dovoljno goriva i ko puši da ponese cigare da nebude kukanja na planini. Vidimo se kod Intera ujutro. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
  2. Okrenucu *Dixi* da mi kaze, ali verovatno 1990 godiste, Preluda i Civic s' obzirom da mi je vesanje identicno kao na CRX-u 1990. cak mi je i pumpa za gorivo sa CRX 2
  3. Trio, trebaju mi raznorazne gumice za Acuru Integru 1990 DA, pa mi pogledaj cene kad budes mogao.. 1. Komplet gumica zadnjih kocionih klesta. (Iste kao na Civicu) 2. Komplet gumica prednjih kocionih klesta. (Iste kao na Preludi) 3. Komplet gumica glavnog kocionog cilindra, sa i bez klipcica, koji vec imas. Broj shasije ako ce ti pomoci: JH4DA9360LS010859
  4. Trio, trebaju mi raznorazne gumice za Acuru Integru 1990 DA, pa mi pogledaj cene kad budes mogao.. 1. Komplet gumica zadnjih kocionih klesta. (Iste kao na Civicu) 2. Komplet gumica prednjih kocionih klesta. (Iste kao na Preludi) 3. Komplet gumica glavnog kocionog cilindra, sa i bez klipcica, koji vec imas. Broj shasije ako ce ti pomoci: JH4DA9360LS010859
  5. Znaci ja sam kull prosao ostavivsi svu muziku i sve u kolima, a otvoreni prozori, siber i pola skupa otkljucana i vrata.
  6. Nisam znao da je Honda u pitanju, ali ga je tesko slikati, non stop su mi se nabijali ispred fotica. Imao sam negde slike i kad nisam zurio pa sam ga odasvud slikao, ali su izgubljene negde. Kad vec imamo Honde na 2 tocka temu, da ja ubacim jednu: Lokacija: Zemun, vezan uz banderu kod poste.
  7. evo malo neke fotke koje sam ja pukao usput. Pogled ispod Shikamaruove haube me je onesvestio, kako to lepo izgleda uzivo videti. Inace nekim cudom, nepoverenje je vladalo po parkingu jer od prisutnih automobila samo je moj bio otvoren ceo dan. Svi prozori spusteni, satro zakljucan..ni plocice na player-ima nisam povadio..
  8. ako zelis i tudja misljenja, bolje da se post pomeri u: Sta da kupim ili Sviranje u Izduv.. Nebih brljao kod Tria u temi.
  9. Slidzone su vrhcina, samo ostali da se otrezne i da kace. Jel neko slikao po parkingu kola? Mene mrzelo svakog ponaosob da slikam, ipak je druzenje bilo bolje od kola. Da pozdravim ovom prilikom veselu ekipu iz HR-a. Nadam se da ste se lepo proveli i da ste se bezbedno vratili.
  10. Mogu samo da ti pripisem nedostatak samopouzdanja.. Onda navrati ti da upoznas nas jer koliko sam skapirao ima nas visokih.. ja sa 193 ~90ak kg kabe preko 2m, Trip preko 2m.. verujem da ima jos. Upoznacemo se na tvom skupu, zastekacu pare za gorivo, ako nista sa nekime idem ili vozim jos nekoga pa da vidim kako izgledaju Honde u nacijama koje imaju standard.
  11. Sad tek citam ovu temu.. ajte i nas sa Acurama da pustite na parking? mojne samo da je za Honde.. Ja pristajem da se kolonizujem sa Obrenovcanima pa da reprezentativno stignemo. Dario, mnogo mi je zao sto ti neces prisustvovati skupu, ti si jedna od licnosti sa kojima sam bas zeleo da se upoznam.
  12. Opet sam video crnu (shogun) ludu u 21:40 na brankovom iz 75-ice.. pocinjem da stalno vidjam taj auto. Svaka cast za skup. Zao mi je sto nisam bio u prilici da dodjem da upoznam mnoge od vas, ali bice vremena, ovo je samo otvaranje sezone. Kapiram da je milijardu puta bolje biti tamo uzivo nego sto se slikama moze docarati.
  13. auuu..matori, al ga nadje..divota.. Mnogo lepi putici, divni predeli.. Digao si rostiljanje na skroz drugi nivo.
×
×
  • Create New...