skyline Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 doslo prolece i mene opet drkno zivac ajde opet da aktiviramo ovu temu dilema TT600R, KLX.... hard enduro sa SM opremom kao bezkompromisna gradska jurilica i konstantan izvor euforicnog osmeha na licu, ali tvrd, neudoban, bez anlasera (ili sa njim neki modeli), bez prostora za putnika ili prtljag, neudoban za putovanje.... ili Freewind npr kao soft enduro istog odnosa kg/ks, ali malo slabijih voznih osobina u gradu i po krivinama zbog guma, malo mekanijeg vesanja i malo vece mase, ali osetno komforniji za svakodnevnu upotrebu i udbniji za putovanja od po 200+ km Quote
Splinter Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Za pocetak nije lose uzeti kruzera, prosto da osetis sta je tvrdo i vetar u kosi. Kasnije, nesto udobnije zavisno o potrebi i zeljama. Ja trenutno vozim ovo: A dvoumim se izmedju ovog: i ovog Jos nisam odlucio! Sta mislite i predlazete? Quote
nikolicji Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Uh, pa dva stila vožnje. Ja bih se verovatno odlučio za transalp. Quote
TRIO_driver Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Transalp je inace moj favorit, ali redizajn mi se ne svidja, taj Moto guzzi fazon mu ne lezi... Quote
Pinhead Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Jel moze neko od iskusnijih da mi uporedi 3 "petstotke"? Kawasaki ER5-N vs Suzuki GS500 vs Honda CB500. Iz ugla cene odrzavanja, upravljivosti, pogodnosti za pocetnika (mada su sva tri pogodna u sustini), konkretnih mana. Ako birate neki pre nekog interesuje me da kazete iz kog razloga osim cisto estetskog, to mi je najmanje bitno. U principu sam se gotovo 100% odluchio za Kawu, mane su joj sto je navodno previse tvrda i sto ima dobosh pozadi. Sve ostalo je u best buy kategoriji. Quote
Kabe Posted July 21, 2011 Author Report Posted July 21, 2011 Postovi prebaceni u temu u kojoj se bavimo konsultacijama vezanim za motocikle. Splinter, upisi u profil svoju lokaciju i predstavi se kako dolikuje kada se dodje na neki forum. Hvala Quote
TRIO_driver Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Jel moze neko od iskusnijih da mi uporedi 3 "petstotke"?Kawasaki ER5-N vs Suzuki GS500 vs Honda CB500. Iz ugla cene odrzavanja, upravljivosti, pogodnosti za pocetnika (mada su sva tri pogodna u sustini), konkretnih mana. Ako birate neki pre nekog interesuje me da kazete iz kog razloga osim cisto estetskog, to mi je najmanje bitno. U principu sam se gotovo 100% odluchio za Kawu, mane su joj sto je navodno previse tvrda i sto ima dobosh pozadi. Sve ostalo je u best buy kategoriji. Jel kupujes nov Kawasaki? Nas kupac veliki je diler Kawe za NS, mozemo da probamo da ti sredimo neku cenu, malo nizu od regularne, tako sam zavrsio teci za Kiu C'eed, 1000 evra nize od cene... Quote
Pinhead Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Ne, ovo su sve polovnjaci 1997 - 2001. Mislim da ne baratam budzetom za novu spravu a iskreno ne bih ni uzimao novu spravu kao prvi motor. Tako da ne verujem da bi mi znaci popust, hvala Quote
TRIO_driver Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 jbg, trudim se da se zahvalim za R34 GT-R.. Quote
Pinhead Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Nema na cemu, samo pljasni neku fotkicu da vidim jesi zavrsio do kraja Quote
skyline Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 nismo odavno ovu temu aktivirali i djura i ja se ponovili, samo sto je djura pena uzeo Hondu Quote
Serdjo Posted November 8, 2022 Report Posted November 8, 2022 Izasao novi Transalp 750, ako pogode cenu moze biti jako zanimljiva kupovina. https://www.advpulse.com/adv-news/honda-xl750-transalp-unveiled/ Dadas, 19ljuba82 and Colman 3 Quote
Kabe Posted November 9, 2022 Author Report Posted November 9, 2022 Izašao i Strom... 19ljuba82 1 Quote
Nesh Posted November 10, 2022 Report Posted November 10, 2022 Jeste da je na stromu kljun poreklom sa dr. biga, ali danas baš podseća na aktuelne bmw modele. Transalp perfektan Serdjo, 19ljuba82 and Dadas 3 Quote
Johnny B lude Posted December 5, 2022 Report Posted December 5, 2022 Ko ce banuje ovog trola? 🤣 Susuki, KTM, DUCATIIII?!?!? Aj jos reci i da je Beneli dobar, pa da te cebujemo 🤣🤣🤣 P.S. Sto kaze Dadas, moz' da bude stvarno najbolji i najlepsi na svetu, ali ako nema H znak, dzaba sve... Ne potcenjujemo nikoga, ali smo sektasi jbg 😁 19ljuba82 and Robi R 1 1 Quote
Kabe Posted December 6, 2022 Author Report Posted December 6, 2022 Moramo da pratimo konkurenciju! Neprijatelj uvek vreba! 😂 19ljuba82 and Serdjo 2 Quote
Serdjo Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 Naravno da treba pratiti konkurenciju, pogotovo u segmentima gde konkurencija drzi primat. Quote
Recommended Posts