Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo objasnjenja sa official web site:

By measuring the intensity of the shifting input, the Quickshifter enables the rider to change gear without the need to operate the clutch lever or shut the throttle. The system aids upshifting only, maximising
the riding experience.

Posted

Mozda nema downshift, da ne bi neko "zgazio" 2-3brzine nize, pa bude uozbiljnom problemu... Mislim, pricam napamet, ne znam dal' qs kontrolise i to, tj ne dozvoljava downshift, ako vidi da je previse obrtaja... 🤷🏻‍♂️

A ti vozi kao da ga nemas, pa ako se potegnes sa nekim imas ga kao pomoc 😉

Posted

To je klasican senzor sile, ne znam zasto su na tom modelu ogranicili da radi samo na gore, na svim ostalim, cak i na africi radi u oba smera. Mislim da je cisto pitanje softvera.

• 1 month later...
Posted

Ipak ugradismo Quickshifter i radi odlicno. Objektivno, on i treba coveku za saltanje na gore jer tu ti je bitno da ispucas brzine brzo, dok na dole ide sa kocenjem, kvacilom i izdizanjem tela. Delta i Dule me ispostovali i sa cenom i radom. 

IMG_0778.jpeg

Posted

CBF600 npr moze bez krcanja, a prilicno sam siguran da moze skoro svaki stariji. Doduse, ja na svom nisam jos probao, tek sam kupio motor, jos se upoznajemo :).

Nadam se da ne spamujem temu :)

EDIT: razlika je sto sa quickshifter-om ne moras da pustas gas :) 

• 3 months later...
Posted

Majku mu, prešao skoro kao Jazz u vreme prodaje ... :)

Bolje oglasi Civic, dobićeš za njega više para za taj sledeći projekat  :)

p.s. izvini za pošalice, ali, "ljudi smo" :) 

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...