Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/22/2022 in all areas

 1. "U subotu 14 Maja održaće se veliki skup ljubitelja Japanskih vozila. Skup će biti humanog karaktera i novac će se prikupljati za dva mala dečaka kojima je novčana pomoć hitna za dalje lečenje u inostranstvu. Na skupu, pored odličnog druženja, možete očekivati takmičenje u "Drag DB Exhaust i Car Limbo disciplini" Takodje, biće i organizovan defile kroz Lazarevac, a društvo će nam praviti i MK. LaMoto iz Lazarevca, kao i MK. Čokanlije iz Baroševca. Biće organizovano mesto na kom će se prodavati hrana i piće po povoljnim cenama, a specijalitet će biti svadbarski kupus. Tačno mesto skupa je Selo Šopić na placu firme "Bravarija Tacin" Koji su nam izašli u susret i obezbedili sve potrebne uslove da se održi jedan lep i veliki skup. Počinjemo sa druženjem od 12h, a kome je to kasno, može da dodje i ranije. Dodjite da se igramo, družimo i uz dobru klopu, muziku, piće i naravno automobile da pomognemo ovoj maloj dvojici dečaka kojima je pomoć preko potrebna. VIDIMO SE 🇷🇸🇷🇸🇯🇵🇯🇵"
  9 points
 2. Istu ovakvu sam ja sebi uzeo prosle godine isto u Lidlu ovdje u Sb. Kaciga je prva liga meni za track day-ove i svakako preporuka. Cijena bila oko 65-70e koliko se sjećam
  3 points
 3. Hanibal

  RAM ZA TABLICE HONDA HCS

  ☺️ E sada može da se tera kako treba 😎
  3 points
 4. Kabe

  Oprema za motocikliste

  U ponudi postoji "full face" kaciga sa prekopivim delom za bradu (flip-up), kao i dosta toga u paketu: https://www.lidl.rs/p/sigurna-avantura-na-dva-tocka/kaciga/p44952 Kaciga je homologovana u standardu E1. U biti je MDS, podbrend od AGV. Ta kaciga košta brendirana 150-200e. Može da pokrije korisnike koji nisu preterano zahtevni kada je reč o ergonomiji, performansama (aerodinamika, buka, težina...). Može da pokrije gradsku vožnju i neke brzine koje nisu preterano velike.
  2 points
 5. Vedran

  RAM ZA TABLICE HONDA HCS

  Jesu, ima kod Saleta...
  2 points
×
×
 • Create New...