Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/22/2020 in all areas

 1. 1 point
  @TRIO_driver ne znam zasto si skroman? Na osnovu Janka skale i raspolozivosti drvne sirovine, ljudi iz Trio motorsa su izabrali topolu koja zavrsava posao prenosenja tezine na vecu povrsinu a istovremeno miluju i ne ostecuju zastitnu masu patosa.
 2. 1 point
  Idu specijalne gumene stope, bas za dizalice. Drvo se koristi za fosne i za dodatke kod menjaca recimo.
 3. 1 point
  Na Accord-a mi nekako K3 ne ide, previše mi je German style, dok na Civicu su skroz okay. Vise volim neke multispoke, ili neke mesnatije petokrake od K3. One crne su skroz nestale, ne vide se uopšte. I na tu boju auta, ili srebrne ili poliranje felne ili gunmetal.
 4. 1 point
  Vanredno stanje.. Radimo, ali pod specijalnim merama, i kad već nije standardna navala, pukao mi je film, treba nam izduvni ventil da ne pričamo o Korona virusu, i lepo ajde da se igramo pred kraj radnog vremena malo.. Lepo vreme došlo, zimske gume i felne idu u štek, a šta staviti, pitanje je sad.. Igrali smo se raznih opcija, ali na kraju je prelomilo: Lenso 7.5j x 17" ET40, sa distancima i 225/50/17 ya everyday ride. Boja je podložna promeni, kad dođe vreme za to. Kosei K3 7.5j x 18" ET38 sa distancima i roadslik 225/40/18 gumama za skupove. Boja je savršena.. Ostale kombinacije (polirani rub 10j x 17" i crne 9.0j x 17 ne pašu, preširoko..) Mene nije drmuo korona virus, već Feki virus.. 😆
×
×
 • Create New...