Vedran Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Hvala Jevreme na pohvalama. U pravu si nije uopste bilo lako. Meni oba dana nije bilo dobro od sunca, ali podneli smo nekako Moze to uvek ozbiljnije da se uradi, ali takodje trebaju i ozbiljnije pripreme itd... Mene su Apatinci odusevili, svaka im cast. Momci su bas gotiva... Takodje me odusevila Mikijeva mazda, kao i Markov crx koji je onaj dan ishao za sve pare. Ipak je decko sredio auto i naravno da ne treba da ga prodaje Nebojsin auto lepo ide, ali sta mu vredi kad potpisuje prvih 50m Mitin isto na startu ne mozes obuzdati Ima tu jos dosta kola koja su vredna pomena, ali da ne nabrajam sad Sve u svemu, dobro zezanje za posetioce Quote
sale vti Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 To sto kazes za kola si u pravu... i mene je dosta njih iznenadilo kako ide, ali se i videlo da treba vise obuzdavati nogu na gasu da bi se dobila prava stvar, pogotovo na onakvom asvaltu i onakvoj temperaturi...po meni je meda /corsa/ bas fenomenalno startovao u svakom natezanju, gotovo sa ler gasa i bez proklizavanja bude ispaljen kao iz pracke... Quote
Propeler Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 nadam se da neces da zaboravis da okacis ovaj snimak najbolja fora je kada mi prilazi propeler i kaze: ti si Marko? -ja sam - prepoznao sam te po tome sto licis na taksistu Ha, ha... Marko nadam se da se ne ljutiš al stvarno ličiš na tog glumca iz taxi-ja. Prepoznao sam te iz prve. Nikako da stignem da okačim klipove na youtube al evo sutra u jutro sa posla, obećavam. Kod kuće sam na dial-up-u pa mi džaba. Quote
Propeler Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Evo kao shto rekoh... CRX vs Civic CRX vs Yugo Civic vs Astra karavan Quote
markokg1982 Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 hvala puno! vec sam jedan url okacio na facebook zahvaljujuci Vrbasu, sada znam sta najvise mrzim na svetu.. klapnu plina naravno al opet je u isto vreme i volim veceras cu da se povucem sa crx-om koji me je prosli put pobedio! javicu kako je proslo, valjda nece da me obruka kao prosli put Quote
marinac Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Marko, svaka cast na autu. Zao mi je sto nisam bio ja u nedelju ili ti u subotu da se probamo. Mada meni nije bio dan u subotu uopste. Malo sam pravio pocetnickih gresaka, sto zbog vrucine, sto zbog piva. Meni je u subotu bilo super, samo da je bilo vise auta prijavljeno, mada je i posle nezvanicni deo bio mozda i bolji od zvanicnog. Izaberes skim ces da potegnes i ajde. Mislim da je poenta Vrbasa bas ta da ne dodje i kurta i murta i ke...ju kako su ocekivali vise, pa im se ne svidja sto su svi ortaci. I naravno svaka cast svima koji nisu stedeli aute u Vrbasu, pogotovo Apatinci. Quote
JNC Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 Ma bilo je odlicno, organizacija je bila bolja nego prosle godine tako da nema da se sekirate nista, to ovi sto pojima nemaju sta znaci organizovati nesto pa makar i skup kod konja , mogu samo da s..u. Quote
Johnny B lude Posted July 18, 2008 Author Report Posted July 18, 2008 Tnx JNC i ostalima na podrsci, sto se organizacije tice Inace i ja moram da pohvalim Markovog CRX-a ide ko blesav! Otrese me ko nista Quote
markokg1982 Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 dobio sam sinoc ovog crxa.. tacnije auto mu stvarno odlicno ide..ne bezim mu mnogo ali ga ipak dobijam. takodje sam na moje veliko iznenadjenje dobio i Saleta vti valjda zbog slabe duzine staze od svega 300 metara od prilike a i Boki Polo je tu negde. ima sve snimljeno al nema brzog neta moram sada da se malo smirim i prestanem sa trkama jer cu unistiti lamelu a gume su vec pri kraju. sinoc dok sam skidao klapnu plina, polomio sam je pa moram da jurim drugu marinac, pitao sam se gde si Quote
sale vti Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Evo i ja da se javim posle ove sramote, tj. sinoc je markokg osasavio sve pa ukljucujuci i mene...ja necu da komentarisem duzinu staze saltanje i ko je sta imao tj. svi su imali gluposti sem boki gti-ja koji je sve povadio napolje i na kraju izgubio od svih nas ...zlo...videcete snimke... Quote
Propeler Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Eto, Markov CRX živi dokaz kako plin utiče na performanse. Marko baci taj plin u reku i uživaj u kako bog zapoveda CRX-u. Quote
Boki GTI Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Evo samo sam se registrovao da pohvalim markovog crx-a i da kazem da me je odvalio ne znam kad i ne znam gde.......... Eto toliko od mene, pozdrav.... Quote
Johnny B lude Posted July 18, 2008 Author Report Posted July 18, 2008 Izgleda da Boki i nije bio prisutan... Quote
Guest Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Sada smo dosli sa Ade. Boki i Marko su se probali 2 puta. Jednom sam ja spustao i nisam primetio nikakve nepravilnosti. Kako smo mi videli i dokumentovali Boki je dobro dobio Marka. I meni je bilo sumnjivo za to juce, ali nisam bio merodavan jer sam snimao i nisam gledao uopste.... Quote
sale vti Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Samo da kazem da ste po mom misljenju svi deca i przenice i da niko nece da se nasali i prozove na svoj racun...mislim ono sve bi trebalo da bude druzenje i zezanje a ne pitanje prestiža ko je brži, jači... Evo ja sam rekao a i ponovicu da su me juče i mare i boki dobili i eto...de je tu sramota? no comment... ja neutralan i dalje uzivam u svojoj hondici lepotici!!! pozdrav svima... Quote
Johnny B lude Posted July 18, 2008 Author Report Posted July 18, 2008 Tako je Sale, reci - Ne znam da vozim i kraj Slazem se sa saletom u potpunosti, i ja neutralan i uzivam u svojoj lude... Quote
Propeler Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Kolega Hondaš R_u_b_e_s mi je dao da upload-ujem par klipova. Ovi su malo boljeg kvaliteta od mojih. Hyondai vs Kadet CRX vs Corsa Civic vs Reno 5 turbo Civic vs Yugo CRX vs Civic Quote
TRIO_driver Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Sad sam video jednu nasviranu Accordicu u Ohridu, a shvatio sam da sam se zarazio virusom brzomanije, sto u kombinaciji sa danasnjim citanjem magazina iz Engleske o nabudzenim japancima daje rezultat.... Honda nece jos iz odredjenih objektivnih razloga, ipak su neke stvari prece u zivotu, do tada ce se pijanica malo jos sredjivati, iovako radi posao za sta je namenjena... No, za par godina me ocekujte na Vrbasu kao ozbiljnijeg, a ne samo show man konkurenta..Pogotovo sto cackam dosta sada o atmo kombinacijama K serije motora... Samo jos malo para da se zaradi, pa ce biti lakse.. Quote
milic91bg Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 xaxa,pa mi smo jeli zajedno u onom restoranu u vrbasu ,bilo vas je dosta,vidjao sam one crno-bele majce,honda club,i secam se onog krupnog sa velikom kosom video sam samo crvenog crx-a ispred hotela backa,onog plavog nisam video Quote
kogoran Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 To je bio Nebojsin CRX, a onaj krupni i kosati je moja malenkost. Dodji veceras na banjicu da se upoznamo. Quote
wuchkica Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Ijaaaooooo podsetila sam se sad ovoga....eeeeeee pa ovde sam neke od vas prvi put videla, al neću komentarisati kakva sam sve mišljenja imala Pazi kad smo bili u istom motelu, a da ja to nisam skontala Quote
Recommended Posts