kogoran Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Ja imam skoro sve snimke sa cilja u nedeljnoj trci, jedino nemam prve 2-3, ostalo je sve tu A kad mislis da ih postavis Quote
mikimazda Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 pozdrav braco hondasi.... eto i ja da vam se zahvalim na lepom druzenju ...nadam se da smo pomogli koliko smo mogli,nadam se da se nesto ne ljutite na nas ... sto se tiche organizacije sve je bilo manje vise ok,e sada sto se tiche pobednika -sta da se radi...ipak se na ovakva okupljanja dolazi pripremljen... zao mi je sto su sve moje trkice bile protiv vas,osim onog cocorada,koji je ionako daleko druga liga sa samo 170 konja moje misljenje je da bi sa obicnim gumama prica bila drugachija ali sta da se radi,od nas niko nije imao slikove eto toliko,Zivko kupuj Hondu ili sta vec japansko,ne stoji ti korejanac za sve ostale jedan veliki pozdrav iz Becha i mene .... Quote
level3 Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Gde si Miki kuco stara? Javi se kad opet dodjes, da idemo da cirkamo po BG lokalima Ma Corrado je bio zakon i ne verujem da mu je iko ista mogao sa ili bez slikova. Quote
Johnny B lude Posted July 16, 2008 Author Report Posted July 16, 2008 Nesto me opasno zeza net, nikoako ne mogu da postavim klipove... Ima li dobrovoljaca da to odradi, da mu donesem?! Quote
Shikamaru Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Nema te pojma koliko mi je krivo sto nisam mogao da dodjem a sve je bilo isplanirano Imam jedno pitanje: koji ji motor u ovoj plavoj korsi? Quote
Vedran Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Nema te pojma koliko mi je krivo sto nisam mogao da dodjem a sve je bilo isplanirano Imam jedno pitanje: koji ji motor u ovoj plavoj korsi? 2.0 iz GSI-a. Quote
mikimazda Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 uf ova prva trka sa mx3-kom je bila skoro knap...mada smo se slozili da sam za nekih 20,30 cm bio ispred i to u samom finishu .... drugu sam krenuo kako treba i eto ...a gde su klipovi od prvog dana? Quote
jevrem Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Sto se tice skupa mogu samo reci da je extra bilo. Iako sam prvi put na nekom takvom okupljanju super sam se proveo. Svaka cast na organizaciji, trebalo je sve to spremiti na 40 + stepeni. Quote
level3 Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Hvala Jevreme. Neka deca to ne znaju da cene, ali ima vremena, prvo nek im naraste ona stvar pa ce shvatiti sta je to organizacija. Klipove sam preuzeo od DzonijaBL. Izgleda da nema ni jednog snimka iz subote. jer sam se i ja tad malo trkisao 4, 5 kola. Ima jos klipova ali su uglavnom bezveze, razlika je prevelika. Stavio sam one najinteresantnije. Mora da kazem da su me Apatinci odusevili. Dosli su sa 2 BMW i Corradom. Momci su cool i ne kake ko neki vec cute i sredjuju kola. Pokazali su sta znaju. Inace pozvali su Honda klub u goste sledece godine u Apatin na druzenje. Quote
Johnny B lude Posted July 16, 2008 Author Report Posted July 16, 2008 Od subote neeeemaaa jbg... Cu te slikam sledeci put Quote
mikimazda Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 vazi obecao si mi a ja cu tebe slikati protiv zverka-tako da imas dokaz za ceo zivot Quote
markokg1982 Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Imam ja neke klipove, uglavnom hondi, pa ću okačiti na youtube tokom dana.Imam snimak Markovog CRX-a vs. Civic i još po nešto, ne znam, treba da pregledam kad stignem kući. nadam se da neces da zaboravis da okacis ovaj snimak najbolja fora je kada mi prilazi propeler i kaze: ti si Marko? -ja sam - prepoznao sam te po tome sto licis na taksistu drago mi je da smo se upoznali i sledeci put me podseti da imamo dogovor da probas crxa Quote
Recommended Posts