Jump to content

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajde idemo redom..

Bio sam oba dana, proveo sam se odlicno, druzio se i trkao a.k.a gubio... :mrgreen:

Po meni je vredelo svakog dinara doci i provesti se ovde, ulepile mi se patike od sprzenih guma..

Boki mi je popio svo pivo, uzeo je broj promoterkama, Ilegalac se naslonio na Bokijev Yugo, posle cega mu ne treba spustanje, Marko je odvalio M-Powera u trci, hvala ti boze, vratio mu za mene, Level3 je cuvao prase bolje od ikog, Kum je uvek imao ladno pivo, i meni i njemu.

Propeler nam je doveo jos jednog Hondasa, da se zarazi H virusom, Johny B Lude je bio najusamljeniji covek danas, za razliku od juce, ali mu ona sirena stoji do yaya, Vedran se nije napio, steta, ne mozes ga tovariti, ali zato je zamalo sklop dil sa Nebojsom, bez farbanja, jedino mi zao sto je opet VW pobedio, a znao sam da sere, da nije G60, vec VR6, dobro da je priznao, kao 1.8 170 ks, ali juce..

Napisao sam report secajuci se odredjenih detalja, trebali ste da budete tamo da bi razumeli, ali polako ce mi se secanja vracati... :lol::lol:

Posted

Ajde ljudi pustite 206.

Covek je najavio da ce doci opusteno sa prijateljima na druzenje i bez trka.

Staza uopste nije pripremljena za potezanje onako brzih masina. Hvala bogu da ih nije bilo!

Bezbednost publike i takmicara je najvaznija stvar na ovakvim manifestacijama, pa tek na drugom mestu dolazi potezanje.

Hvala b..... svi zivi i zdravi se vratili kucama. :lol:

Bice teksta sutra na Honda sajtu sa pokojom slikom i naravno rezultatima oba dana.

A klipovi i slike o doficijalnog H fotografa postavljam kad mi ih doturi.

I da se zahvalim organizatorima dvodnevne trke.

Hondi, Pinhead, JohnnyBLude, Kumu, Nebojsi, Marincu, braci Mazdasima, komsijama iz Vrbasa (dali struju, kuvali kafu, kupili djubre) i svim ostallim koji su bili tu da pripomognu.

:yee:

Posted

evo i mene.. zadovoljan sam kako je sve proslo! pravo uzivanje!

kum me je spasio sa vodom (kao i prosli put na Palicu), prase je bilo bas kako treba tj za medalju. Djura je jos jednom majstorski odradio svoj deo posla tj trudio se da svi budu jednaki sa dozom rigoroznosti kako bi sve bilo profesionalno koliko je to bilo izvodljivo.

kao sto sam i pricao pre, ogromna je razlika kako auto ide sa i bez klapne plina sto sam i pokazao i usao u cetiri najbrza pa izgubio od korada koji je pobedio.

tacno je da sam dobio - i njegov VT ali na startnoj liniji je bio pola metra iza mene pa sam od starta stekao malu prednost i tako i zavrsio trku ali dobro znam da taj auto GRMI jer se i privatno druzim sa Mitom i nema sumnje da je puno jaci od mene sto uvek moze da dokaze tj ne treba biti u Vrbasu za tako nesto.

Trio, kao sto su ti vec rekli, ove godine je obaveza na HCS

ljudi, ko je snimao kamerom sve trke?

Posted

hondashima treba da pomognu hondashi to sto niko nije bio prijavljen za pomaganje jbg, ima nas dosta ....

sto se tice 206 ...jedino sto je na tom autu po meni pozerski je farba....ako imas mozga znas da razlikujes sta je pozerski, a sta ne....njegov auto to definitinvo nije

ps. mare svaka cast :mrgreen:

Posted

Ilegalni je u pravu, nije trebalo u vreme EXIT-a, Novi Sad i okolina ej najblizi Vrbasu, a ko dolazi na ove manifestacije, to su mladi, a mladi i idu na EXIT.. :mrgreen:

Prvi Kachavenda nije dosao zbog toga, a ja nisam otisao subotu i nedelju na isti, zbor Vrbasa, ali se ne kajem..

Kume, daj slikeeeeeeeeeeee

Posted

Evo par sa svrsetka

gx1zDr0.jpg gx1Agli.jpg Pq11PKri.jpg

Meni je bilo super, video sam dosta ljudi koje ne vidjam cesto, zezali smo se, druzili smo se... Ubili smo prase :mrgreen: i "korisno" popunili vreme.

Da li je potrebno nesto vise ?

edit: GTV ide nenormalno i evo da kazem javno... Jos cu da promenim misljenje o Alfi nakog Gille-tove i Sale-tove :lol:

Posted

Bilo je dobro ali iskreno očekivao sam veću posetu i više takmičara.

Ono sunce me ubilo u pojam, nisam mogao da dođem sebi do jutros.

Kad sam skinuo majicu glava i vrat crveni ko semafor... :shock:

Imam ja neke klipove, uglavnom hondi, pa ću okačiti na youtube tokom dana.

Imam snimak Markovog CRX-a vs. Civic i još po nešto, ne znam, treba da pregledam kad stignem kući.

Posted

Ja iskreno moram da pohvalim devojke nasih clanova, drugara, promoterke by pimp trio itd... sve su bile extra. Jedna losa nije bila :lol:

Posted

Bilo ok druzenje...za par autica sam se iznenadio kako idu a par me razocaralo ali boze moj...

Jos sam osamucen od sunca...znaci zlo..

Sve u svemu ok...a pogotovo prase... :lol:

p.s. od mene nema klipova ni slika.../covek koji nije jos sisao sa drveta zaboravio aparat da ponese/... :x

Posted

Bila je sasvim dobra organizacija a i manifestacija,istina da sam sad prvi put bio na nekom vasem (HCS) dogadjanju al mi se svidelo...a nadam se da cemo se vidjati i nadalje...

@TRIO- "H" virus me je zarazio vec dasta davno jos iz vremena NFS undergraund 1-ce al nisam imao pri ruci hondicu da se taj virus prosiri :lol: ...al hvala bogu osmesila mi se sreca pa sam uspeo iztrampiti jednu do duse matoru al dovoljnu da mi srce lupa na mestu :)

Da se vratim na temu...bilo je lepih a i jakih masina sve u svemu extra dogadjaj za ljubitelje "Drag"-a...sto se klipova tice imam ja nekih 15-tak kratkih al mi je net UZASNO los tj spor i nebi ih upload-dovao 3 dana neprestalno da radi tako da cu morati od drugara to da resim...mozda necu uspeti sve odjednom da stavim gore al cu se potruditi...

Posted

post-62-133572192985_thumb.jpg post-62-133572192987_thumb.jpg

Čiji je ovaj VTI?

Jel u klubu, nisam ga video do sada ni uživo ni na slikama.

Pretpostavljam da je on bio u subotu jer ga se ne sećam od nedelje.

Jel se trkao, kako ide?

Posted

Auto pripada decku iz Beceja, zaboravio sam mu ime, auto je kupljen u rakovici, i nije bas u sjajnom stanju...Dimi kao Vocko.. :mrgreen:

Njegov drugar je Robert Fabo, decko sto je vozio Reno 5 Turbo u nedelju, a inace vozi Civic EJ, sa felnama, led svetlima, izduvom...Ujedno, otac mu drzi najveci auto servis u

Beceju i moji su veliki kupci, tako da cu biti u kontaktu sa njim, ocigledno da vole ovakve dogadjaje, a to je jos 2 Honde u klubu... :mrgreen: