Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam skidao dovodnu cev vazduha sa kucista filtera i oseca se razlika a kamoli da stavim filter sa boljim protokom vazduha. Malo je bucniji ali osecam da bolje vuce. Jednom sam zaboravio za tu cev da sam je skinuo i kad sam ujutru krenuo na posao pomislio sam da mi je auspuh probio. A onaj civic koji sam vozio opasno je ubrzavao do 200 kmh. Brze nisam smeo jer je bio kraj auto-puta u blizini.

Posted

Vtec, to sto ti pricas je CAI. Ako stavis obicnu pecurku u motorni prostor neces dobiti nista osim toga da ti auto ide jos losije, sto je bio slucaj kod mene na civicu. Mislim dajte ljudi, ovo smo rascistili 50x do sada minimum. CAI jedino moze dati bolji odziv na gas i kraj PRICE!

To sto se auto dere vam daje laznu nadu i osecaj da auto ide bolje, ustvari ide losije nego pre.

Ako vam je stalo do zvuka skinite rezonator i imate lep zvuk sa kojim god filterom. Koga zanima kakav je zvuk moze i da cuje kod Djure (Pinhead).

Nadji to na cannonu, pa postuj ovde, sada imamo nas forum... :lol:

Posted
Pozdrav TRIO, pokusavam da na tvom sajtu postavim upit za neke rez.delove koji mi trebaju za moju Hondu Prelude i kada u delu potrebni delovi iskucam tekst kaze poruka "tekst je prekratak mora sadrzati 10 znakova". Nije mi jasno u kom formatu treba da pisem. Inace naveo sam sledece pa me molim te uputi oko stanja i cene:

1. Homokineticki zglob (prednji levi tocak sa ABS-om).

2. Kugle donje u glavcini za oba zadnja tocka.

3. Glavni cilindar kvacila (ka kabini).

Inace Honda je Prelude 4WS, 1989god, 1997ccm,

sasija JHMBA41800C102404,

motor B20A52700292,

Stvarno me je zbunila ova poruka na sajtu, mozda ispadam vuna ali na prvu loptu mi je bilo konfuzno i cisto zbog tvog posla i stranaka mozda staviti objasnjenje kao primer ako treba neki broj dela ili kako vec da se napise upit.

Hvala puno unapred. Veliki pozdrav.

Bruno (LordsOfSound)

Cao drugar, obicno preferiram da ti licno javim cene i rok isporuke, kao i da upisem tvoje podatke u bazu, ipak je najlakse i najbrze telefonom, ali posto mi nisi poslao info, napisacu ti ovde.

Ovako, glavni kocioni cilindar nemam trenutno na stanju, imacu uvoz ove nedelje, znaci da bih mogao da ga obezbedim za petak, samo moram da proverim da li ima na stanju, pise da ima jedan, ali ipak ne bih obecao 100%. Ukoliko ima, cena je 3870 din.

Sto se tice zgloba, imam na stanju evropski Pascal, kosta 3320 din. Moram da napomenem da je to za model bez ABS-a, ali je jedina razlika u tome sto kad uzimas sa ABS, dobijas i prsten. Znaci, ako uzmes ovaj, stavis stari prsten i to je to.

Sto se tice kugli, nije mi bas jasno na sta mislis, s obzirom da tvoj auto ima kugle samo napred, a nazad je drugacija koncepcija.

Evo ti slika zadnjeg oslanjanja, samo mi reci koji je broj koji ti treba, i resicemo stvar. Ja mislim da si mislio na silen blokove, posto oni odlaze na Hondama,

ali sam ces mi reci....

aV1_BArA.jpg

Zamolio bih te samo da mi posaljes na PP podatke o tebi.

Pozdrav,

Zivko

Posted
TRIO hvala ti za objasnjenje i ipak cu da vidim sta me sve zanima kad dodjem po te felne (felge kako mi stranci kazemo). Ako imas mogucnost da mi pokazes slike zadnjeg lonca od auspuha za moju PRELUDE BA4. Malo sam dosadan ali shvati me jer sam ja stranac i zelim da budem siguran u ono sta kupujem, jer su ovde zakoni rigorozni.

Ovako, ne znam jel mislis na zamenski auspuh ili original?

Original moze da se nabavi, ali je jako skup, i dugo se ceka, niko ga nema na stanju, iz prostog razloga sto mala privreda zavrsava stvar. Sad, ako zelis stock auspuh, bilo koji auspuh servis zavrsava posao, kad dodjes po felne, sredicu ti da ti Bata odradi.

Ako hoces neki sportski zadnji lonac, recimo imam ovo na stanju, sto lici najblize originalu, kao sto Johny B Lude ima na svom:

gx1LEIvi.jpg

On kosta 8600 dinara. To je Montii Motorsport brand, poljski i poseduje sve evropske homologacije, a ja sam ga uveo u ponudu kao pristupacnu, a kvalitetnu alternativu maloj privredi, za one kupce koji ne mogu da priuste sebi SW Racing, Sebring, Supersprint, itd...

Ima jos dosta modela, koje mozes videti ovde:

Posted

neman,

znaci samo ovaj poklopac crni sto dolje na vrhu osarafim, i taj lim se izvuce?

gubili se sta skidanjem toga (ne mislim na snagu nego inace)

Posted

iskreno da ti kazem ja nista nisam osetio, to je ista fora kao sa onim dihtungom sa 75 na 90ks samo sto je ovde to dosta manje....

to mi zec skinuo kad su bili ovde pre 2 god na skupu....

skines to crno ima 4 srafa i skines limcic

Posted

Uh bre TRIO sad si me na muke stavio sa ovim auspuhom. Vidim u pozadini i KOSEI- i MOBIL ulja. TI imas svasta. Mislim kad dodjem po te felne da ces da mi dzep ispraznis. Htedoh samo da vidim sta imas od auspuha u ponudi i ti me bas pogodi gde je skupo i lepo. Filter-auspuh-felne-gume, ma sve mi bas treba. Onaj decko sto rece da me poslao tebi- ne secam se ko ono bese . Treba da ga castim sa pivom. Kuku meni kad dodjem. Oces mi pozajmiti za put?

Posted

Hahaha, decko ima jedno 35+godina, i zove se Sale, slucajno je predsednik HCS-a, i on ne prima flasu piva, samo gajbe... :lol::lol:

Drugo, ja imam celokupnu ponudu, od limarije do tipli, bukvalno sve sto ti treba za auto, a sad ti sam odlucujes sta bi kupio... :D

@VTEC: Pipercross je 6200 din prodajna cena.

@1nsane: E, da smo pomocu slike odradili i druk, gde bi nam bio kraj...Pogledacu veceras kad se vratim, polovno nemam sigurno, a i ne bavim se time, samo novo, a prvo da nadjem sta imam u ponudi, pa cu ti reci cene i rok isporuke... ;)

Posted

Trio znas li od clanova HSC ko najduze vozi HONDU neprekidno? A sto se gajbe piva tice -nije problem. Hej da ne zaboravim. Trebaju mi one plasticne kuglaste kopce sto doleze ne osovinice za dizanje farova i na osovine (poluge) brisaca. Bela plastika kuglastog oblika i unutra ima malo masti- Znas na sta mislim? I treba mi za moju HONDICU jedna NOVOSADJANKA da nije previse presla km. Da ima VERSACE tangice. Ja sam stranac i gost mislim bio bi red da me neko casti kao gosta. HAHAHA.

Posted

Ovaj put Mitre ne mogu da ti pomognem, prvo sto te tiple i gluposti uvek idu u originalu, Pinhead je za neku glupost malu, keder sto ide na zadnje staklo platio original 700 dinara, a nemas ga sta videti...To je skupo, i nikad nemaju na stanju...No, po uzorku mozda nadjemo neke dzidza bidze domace proizvodnje... :)

Sto se tice drugog dela, mogu da pogledam, ne obecavam nista... 8-):mrgreen:

Posted
Pogledacu veceras kad se vratim, polovno nemam sigurno, a i ne bavim se time, samo novo, a prvo da nadjem sta imam u ponudi, pa cu ti reci cene i rok isporuke... ;)

Izvini, iskopirao sam celu poruku iz drugog dela foruma, znam da ne radis sa polovnim delovima. Samo da dodam da mi je hitno za taj nosac. Shebali smo ga kada smo skidali menjac i sada ne mogu da sklopim auto bez njega, a ne mogu da ga nadjem u Bg.

Posted

TRIO hvala ti za te sve informacije. Nadam se da cemo nesto naci i za moju lepoticu. Jesu li stigle felne KOSEI???

Posted

HONDA pozdravljam te i hvala ti na pozivu u BG. Ne brini doci cu ja. Javicu se TRIO:U i da ti kazem da imam ogromnu zelju da upoznam sve HONDASE iz SRBIJE. Znam da je to nemoguce ali ja sam najextremniji hondas na planeti i ko vozi HONDU ima mene za prijatelja dok ima HONDU. Cini mi se da si me vec opomenuo da moj broj ne sejem i ne dajem ovako na komp. ali ja nisam sakriven i cast mi je dopisivati se i saradjivati sa HONDASIMA. Ima tu divnih ljudi. Necu da spominjem. VEDRAN_ZIVKO_MARKO_ZORAN_BELA:ITD: hahahahah.+491628006387

Posted
Nekad su mogli, a sada od premium brandova tog tipa ima Sparco, samo moram da vidim..

Znam sta tebi treba, ti ne mozes da stavis kadice za trke, bez homologacije FIA, a to recimo moje ove nemaju u Elantri, ali Sparco i Momo imaju...

Ako nadjes sifru dela koji ciljas, olaksaces mi posao, pa cemo videti...Jos uhodavam posao sa Poljacima na polju tuninga, pa ne bih da obecam, ali potrudicu se.. :lol:

Nije to meni hitno trenutno, uzeo bi ja to krajem ove godine....

A za sifre tih delova cemo lako, imam skoro sve sto mi trebaju(katalog tuning i racing opreme) :)

To je bilo cisto informativno za sad