Jump to content

Recommended Posts

Posted

Joj druze evo gledam ovo shto si mi poslao,ali mogu da ti kazem da ne mogu ja to da bash protumachim najbolje.Mislim da bi se tu jedino snashao neki struchnjak.

Na mestu gde poluosovina ulazi u menjach po svoj logici treba da bude neki semering,tako da ja mislim da je to taj,a gde je on na ovoj slici....jbg,stvarno ne znam. :?:

Posted

Moja greska, sorry, semerinzi se nalaze na slikama kod kucista menjaca, a ne kod slika gde su poluosovine...Sorry, mlad sam, jos ucim.. :mrgreen:

Jedan ti je 410 din, drugi je 340 din, imam ih na stanju, razlikuju se malo po precniku, jedan je malo veci, ostalo je isto.

Izvini sto si cekao na odgovor....

Posted

Planiram, svaki mesec mi je cilj da ima neki group buy, samo sam hteo da pripomognem sa styling i tuning stvarima, ali nema odjeka..

Pretpostavljam da cu ici na obicnije, potrosne stvari, jos se smisljam..

Na sta ciljas posebno?

Posted

na sajtu ti pise da imas powerflwex, magnacor, aem....

nabrojacu ti ja sta je bilo kao group buy kod hrvata pa se ti pronadji.....

camberi, control arms, toe kit (D2)

Rucice, lug nuts, spark plugs....

po meni bi bile zanimljive neke svecive, kablovi, shrafovi, fiteri

Posted

...lexus lampe, angel eyes, spinere za felne.....hahah salim se

upravo to sto je neman reko :lol:

cek malo, imam li ja pravo kao (ne) clan HCS da ucestvujem? :|

Posted

Svi mogu da ucestvuju u group buy, ako ga pravim za forum, a clanovi HCS imaju i ekstra popust.

Powerflex nema neki izbor za Hondu, zadnji put kada sam gledao pokrivao je Integru i S2000. U medjuvremenu, nisam proverio, mislim da nisu obnovili saradnju, ali provericu.

AEM ide po narudzbi, i cene su paprene.

Magnecor bi trebalo da bude, provericu, znam da imaju u ZG na stanju kablovi za DC2, a i treba za Bluecrx da pogledam kablove, pa cemo videti...

Volani su dobra ideja, ali problem je sto bi sa njima ponudio i glave volana, da mogu da se montiraju, a caka je sto ih nema trenutno na lageru, ceka se isporuka iz fabrike, a bez toga mi nije opravdano to raditi...Cim dodje u skladiste, popricacemo na tu temu..

Kad smo kod filtera, to je dobra ideja, dobro su popunjeni sa K&N i Pipercross-om, razmislicu...Ima previse brandova u ponudi, za sada jos istrazujem, moram da ustalim komunikaciju sa sefom tuning dela, a on je malo prezauzet, cim to zazivi, videcu sta ima..

Poslao sam mu probni mail, za neke Bilstein amorte za AE86, pa da vidimo sta moze da uradi...

@Level3: Tako je, cene su bez poreza, zatim poseban popust za online shop, bez dostave, spedicije, trasnporta, i carine, kod nas..

Dakle, nije bas realna cena, ko hoce, neka proba individualno da kupi... 8-)

Ili nek me pita za sifru, i ja mu kazem cenu kod mene u radnji, a sve peripetije pre toga, padaju na mene..Sta je lakse?Probajte sami, pa mi javite... :mrgreen:

Posted

Trio, kazes da drzis i K&N, koliko je ona univerzalna pecurka?

I taj Pipercross, koliko su njihove gljive? :lol:

Posted

C0179 , to je ovaj aV1PpyTJ.jpg

Koliko je ovo crevo, VC004? aV1PpQlJ.jpg

Ne mogu na sajtu nigde da nadjem kod za ovaj set:

Posted
OK, nego ja ne mogu da nadjem taj C0185...

Sad sam u guzvi, nosim 32 felne za Sabac, pa kad se vratim, sutra, prekosutra cu slikati taj filter, da vidis o cemu se radi.

Sustina je da je fi otvora gde ide cevka siri u odnosu na sliku koju si okacio, a on sam je fizicki skoro potpuno identican sa tim sa tvoje slike.

Sam kit do sada sam isporucivao samo K&N Typhoon, tako da moram da proverim cene za Pipercross kitove..

Posted

Ok, ne moras da zuris, ovo pitam cisto informativno jer nisam znao i da Pipercross ima CAI kitove. :lol:

Posted

Cao Trio. Reci mi za luftfilter KN-za prelude BA4 pecurka-ima li taj filter stetnog uticaja za motor ili bilo sta drugo? Posto bolje vuce i ima malo vise snage pa me zanima dali je stetan za nesto? Ja mnogo prelazim (50000km godisnje) i treba mi da bolje vuce auto i mnogo vozim po auto putu. Zanima me posto je taj filter ako ga imas? BA4-103 kw-B20A5