nikolicji Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 I ja strahujem da je zglob u problemu, da se razbije mast kad se malo izvoza ali ne primećujem nikakve probleme po krivinama. Odnosno kad lupa, lupa i pravo i levo i desno bez razlike. Kad prestane da lupa ide kako treba. Osećam i razliku u trešenju celog automobila na polasku iz mesta, smiri se kad prestane lupanje. Kako se proverava zglob. @Trio ako zračim temu briši ove postove. Quote
TRIO_driver Posted November 10, 2011 Author Report Posted November 10, 2011 Nije me dugo bilo sa slikicama, hvala bogu ima posla zestoko, evo malo atmosfere i kola iz TRIO servisa: Suzuki Splash: Jbg, radimo sve, sta cu kad komsija hoce bas i samo kod mene, iako je iz BGD... Suzuki Swift GTI: E120 Corolli radimo kao da druge ne postoje, do sada sam imao bar 10, od kvacila, setova lanaca do redovnog servisa.. Nissana, Hyundai, Chevrolet,svega ima... Honda Accord sa gremlinima, koje niko u NS nije znao da resi, trosio kao zver, i plina i benzina, trebalo je ceo dan, ali smo resili problem, gremlina nema, a sad ide kako Honda zapoveda.. Kolega Wewerica TCS... Nova Micra, kompletno menjanje lanaca i lancanika, covek dosao iz BGD da mu utegnemo Micru... Honda Civic hrcak AUTOMATIK... Lexus IS200, gospodin iz Rusije, radi u NISu...otprilike cemo da promenimo ceo auto... 1GRFE 2.0 6cyl 155 ks, razvodni sistem: Umorio sam se... Quote
crni89 Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 A evo i prvih Hondi: Ovog akorda s vremena na vreme vidjam u Palanci, mada cesto u servisu koji se bavi odrzavanjem trapa. Vise puta sam ga video na dizalici u tom servisu nego u saobracaju....nazalost Nadam se da je covek konacno resio problem Quote
TRIO_driver Posted December 2, 2011 Author Report Posted December 2, 2011 Autu je dvaput menjana letva volana u garanciji, prvi put u Centru S, pa su nesto zeznuli, pa je onda Delta opet menjala, i dalje ima lufta u letvi... Quote
BRANKO 90 Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 kako to moze da se primeti, po nekom zvuku ili? Quote
bandic Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Da, osetis lupkanje. Recimo kad predjes preko lezeceg. Bar sam ja tako cuo kad sam se vozio u jednom Accordu. Quote
crni89 Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Tragedija. Pljunes 20000e i ne mozes da uzivas vec se vuces po servisima. Bas mi je zapao za oko jer je stalno bio na dizalici u tom servisu u Palanci. Quote
zoda Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Čestitam Žile, sve najbolje ti želim. Nego šta će te Honde u servisu? Zar se ti automobili kvare ??? Quote
sale vti Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 koliko placas da doteram pravi auto u garazu na foto sesn? Quote
veljaBandit Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 bravo, sve deluje nice and profy Quote
IloveCIVIC Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Ne samo da deluje nego i jeste! Quote
TRIO_driver Posted December 6, 2011 Author Report Posted December 6, 2011 Zadnjih desetak godina, letve su postale osetljiva tacka, to je jedino od krupnih stvari sto sam imao prituzbi i potreba za delove za CL i CU Accorde, ostalo je odlicno(govorim za benzince). Ne znam zasto, ali ovaj crveni je tako prosao.. Inace, do sada sve Honde su dolazile samo na redovno odrzavanje i potrosni materijal, jedna je samo imala problem, ali smo ga resili... Quote
TRIO_driver Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 Malo akcije iz servisa.. Yaris TS 1.8 na testiranju prednjih kocnica na valjcima: Malo smo brendirali nas servisni Swift, pogotite koji je auto bocno, i cija slika motora je na haubi.. Rasturamo instrument table kao od sale: Kad smo u formi, malo osvezavanja motora kod Toyote... Kolega sa MiCS foruma: Kolega sa TCS foruma, instalirao je moj bivsi spojler sa Elantre, ugradjujemo i to, pa sam mu stavio i moje 18" Kosei iz zahebancije: Zlatno pravilo, 10 puta meri, jednom busi, pa kroz troslojni lim: Kolega sa HCS foruma: Za sve tate, jedna atraktivna japanska alternativa, Mazda 5 2.0 benzin u GTA opremi sa spojlerima, me like it!! Nastavljamo kasnije... Quote
Vedran Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Yaris 1.8? Koliko to ks ima? izgleda mi bas mocno Quote
TRIO_driver Posted December 11, 2011 Author Report Posted December 11, 2011 133 ks, uglavnom konzervativno, kad pogledas da Corsa OPC ima 192 ks iz 1.6 turbo, ali nikad Yaris TS nije imao natpunjenje, cista atmosfera, prvo 1.5 sa 105 ks, a ovaj je 1.8 sa 133 ks...Nov kostao 19k evra... Quote
tutu-rutu Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Fina Mazdica,puno prostora ,5 sedista +2 u zadnjem redu idealno za u dugoj voznji i veoma pregledan i lak za voznju Moja keva ga vozi vec 3 ili 4 godine i bez zamerke je ,sto bi rekli : sve 5 Quote
TRIO_driver Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 Evo male akcije iz servisa: Honda Jazz, otvoren menjac, menjaju se svi lezajevi, krcao je kao menjac od FAPa.. A radimo i FAMove Jazzove(ima ih 5 komada): Jedna Kia, naoko u pristojnom stanju, ali kad smo otvorili motor... Malo smo utezali Mazdu 323 od kolege sa Mazda foruma: Quote
zli_wuk Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 FAM a? Ima ih nekoliko po kruševcu dosta se voze a da ne pominjem što se voze i accordi 2.4 Quote
VladaBCS Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 a ovaj sa kijom ne sipa ulje nego mast u karter Quote
Propeler Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Stvarno šta je to sa tim KIA motorom?! Jesi pitao vlasnika šta je sipao unutra i koliko često? Baš me zanima, deluje mi neverovatno da se taj motor u opšte vrti! Quote
TRIO_driver Posted January 19, 2012 Author Report Posted January 19, 2012 Znam da imaju i Accorde, ali ja cu duziti samo beogradske i novosadske Jazz, ovo vozi uprava u fabrici, oni negde u Cacku valjda servisiraju.. Ne znam sta je sipao u Kiu, ali eto, isao je auto, mada je palio lampicu, sad se ciste dizne, novi hidropodizaci, veliki servis, semerinzi itd. Za 10 minuta izbacio 2 dl ulja na leru.. Quote
BRANKO 90 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Mesana losa ne kvalitetna ulja, nemarnost vlasnika.... Quote
zdushan Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Kia je bas... krs izgleda. Sinoc sam pricao sa drugarom, nov Pro Ceed. Presao 12.000km, menjani vec prednji amortizeri, a trenutno je u servisu - otisla lamela... Covek normalno vozi, nista divljanje. Stvarno bruka... Quote
Propeler Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Video sam crni GTR na NS table! Nisam ga slikao jer smo se mimoisli al je auto broooka! Jel ti vec bio u servisu? Quote
Recommended Posts