Jump to content

IloveCIVIC

Members
 • Posts

  693
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

IloveCIVIC last won the day on June 27 2015

IloveCIVIC had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zemun

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IloveCIVIC's Achievements

 1. Sve kapiram i u potpunosti podrzavam osim "projektovane" potrosnje od 16-18l gasa na V8 5.7 motoru! Bez 20+ ne moze ni da se sanja! Buduci da je vec sad gas 90+ do zime ima da bude 100+. Shishaju oni nas prijatelju kako god okrenes, ovde ili onde mi smo ovce. Ta ekvavilencija uskoro nece biti takva.
 2. Zile, stvarno mislim da je vreme da otvoris novu temu u predstavljanjima za D-max iako jos nije stigao. Supre vise nigde nema u ovoj temi..
 3. Danas se jedva dovukoh do NS! Trebalo mi je samo dva i po sata iz BG! Na mostu Beska, kako su nasi divni putari sredili auto-put, 20-30 kamiona se pozaglavljivalo. Katastrofa! Nadam se da je dvoriste ocisceno od snega za sutra ujutro? Ili da ponesem lopatu za svaki slucaj?
 4. U velikom sam problemu sa tim. Bojim se da necu moci nikako ni tad a servis mi je vec preko potreban. Smislicu valjda nesto...
 5. Zile, iz nekog razloga ne mogu da dobijem servis, stalno zauzeto... Da li postoji neki termin u ponedeljak ujutro, sto ranije da odradimo mali servis i promenu gornje desne kugle?
 6. Opet ja sa istim pitanjem: koliko ti vremena treba za to sve? Auto mi uvek treba pa pojma nemam kad cu imati vremena da ga ostavim na, pretpostavljam, ceo dan?
 7. Toliko o tome sto meni TRIO kaze da cu se pokajati ako uzmem FK! Onda si bas usrecio TRIO Seku! Cestitam!!!
 8. I kakve su im cene sad sa popustom? prednji diskovi i plocice...
 9. Zile, jel ima BLUEPRINT neke slotovane diskove (prednje) za mene, mislim za moj CL7?
×
×
 • Create New...