Jump to content

Recommended Posts

Posted
Shiki, doci cu i ja gde god da se pravi ali malo da se promesa inace ce zagoreti. Prosle godine sam dosao 2 dana ranije iz Grcke sa mora da bih stigao na skup, valjda to znaci da volim ovaj klub

Ja sam uz tebe zoda jer je smor malo ici uvek na isto mesto a toliko drugih lepih ima ali kako glavesine odluce :D meni je bitno da se druzimo gde god to bilo

Posted

I ja sam za 22 ako bude lepo vreme.

Po meni početak aprila je uvek rano za otvaranje sezone, jer teško da može da bude dovoljno toplo za izlet u prirodu.

Dešava se da se zadesi neki lep dan, kao ove godine, ali generalno je još uvek hladno, tako da kraj aprila je sasvim dobar termin za otvaranje sezone.

što se tiče Navak koji je valjda 22 gog, za to me zabole, važniji mi je naš skup, ali nema šanse da ću za Uskrs da idem na skup.

Uskrs je veliki praznik koji se proslavlja u okviru porodice, i bilo bi u najmanju ruku nepristojno od strane kluba da organizuje skup na Uskrs, isto to mislim i za katolički Uskrs koji je padao sad u nedelju.

Neće nam pobeći otvaranje sezone, tako da neka naredna nedelja sa lepom prognozom posle Uskrsa bi trebalo po meni da bude termin za skup.

pozzzzz

Posted

Nije ljudi smak sveta sto je odlozen skup jer kako vidim dosta ljudi sredjuju kola tako da nije problem samo vreme. A 22.4 sigurno ce biti topliji pa bih mogli tada sto da ne.

Posted
Da, zaboravio sam na veliki Honda skup u Madjarskoj kada ce HCS napraviti veliku guzvu na granici obzirom da im klub donira po 1000 dinara da dodju i na ovaj skup u okolinu Novog Sada.

Ljudi, o cemu pricamo?

Usput, pogledajte i ovu sliku, mozda je neko odavno nije video. Na njoj su Beograd i Novi Sad dve malo vece tackice od ovih drugih ali ima ih puno.

Znam da ovo nije samo moje misljenje i da ih ima jos dosta ali niko nema muda da kaze. Dok god niko ne bude hteo da se nekom zameri, ici cemo na Frusku Goru.

auto_mapa.jpg

+1

Posted

ljudi, koliko se meni cini, skup kod nas ce biti zanimljiviji nego u madjarskoj. mislim da je tako jer tamo nema:

1. miseluka

2. iriskog

3. svi pricaju madjarski i nemaju blage veze sa engleskim

4. nema prirode

5. za rostilj nisam siguran ;)

Posted

Bila bi fora bas taj dan da pobegnemo od tih dogadjanja.

Ovaj put gledamo vremensku prognozu i te nedelje objavljujemo.

Bitno je da su Honde spremne i nafurane ;)

• 2 weeks later...
Posted

“Nova godina, Osmi mart, Prvi maj, Četvrti juli, Dvadeset deveti novembar – pa sad još i njegov rođendan! Pa vi, deco, stvarno morate da propadnete. Japanci imaju jedan jedini praznik – pa i tada rade!†:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...