Vedran Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Pa nista, cekamo petak za blizu prognozu i zvanicnu objavu da li ce se skup odrzati. Jeste da nismo od secera, ali treba nam toplije vreme. Jedne godine smo isli po takvom vremenu i skup nije dugo trajao. Treba misliti i na one koji vode zene, decu itd. @ Veljko, znaci mozemo da racunamo da imamo rostilj?
BRANKO 90 Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 1. Trio 2. Level3 3. Vedran 4. Bandic 5. Lana 6. Boris 7. dejanpzs 8. Musictalk +1 +3kg mesa 9. Marecivic +??? 10. trojke 11. shiiki 12. Djole +1 13. Nebojsa 14. crx1 (tj. sada je prelude) 15. JBL i Ljuba (always Prelude ) 16. Jedini Ford u klubu 17. GoGo (ako nebudem sljako ) + xxx 18. foRce + ekipa 19. Pin 20. Nixazzar (+1 sigurno, +3 ako ne otkazu 2 ortaka) 21.veljko93 (+4 sigurno) i burazer accord usa velika plana, ako namesti zglob 22. branko 90 (+1)
Nixazzar Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Ne znam jos sta da kazem, sacekajmo petak, eventualno subotu pa da vidimo, po meni 15 stepeni je sasvim dovoljno, ne moramo goli da se poskidamo tamo, a bude li 20-25 izgorecemo kao rakovi na vencu
Pinhead Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 10 - 15 je sasvim fino po vedrom danu. Ispod deset je vec 'nako...al podnosljivo ako je vedar dan i sunce. Ako nema sunca, ne vredi.
veljko93 Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Rostilj samo da ubacim u gepek i to je to,sto znaci 100%. Bez brige drugari
Johnny B lude Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Ma nece biti toooliko hladno, samo jbna kisa da ne pada
..bo.bra.. Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Ni prosle godine nije bilo vise od 15 stepeni (subjektivni osecaj ), bilo je vedro i naravno, bilo je vrh... Jos jedno "DA" za 8.4. i na nizoj temperaturi...
Vedran Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Ljudi, ako je ocekivana temperatura 15 stepeni, verujte mi da tamo nece biti vise od 10 u onoj sumi. Jos ako ne bude sunca... Citajte svi ovu temu u petak vece ili subotu ujutru, bice zvanicna objava da li ce se skup odrzati. Nama je svakako u interesu da se skup odrzi, ali necemo po ici tamo po svaku cenu.
Jale Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Pazi, nemam ništa protiv da odete da se smrzavata po šumi, nego mi žao što će da vam bude smor jer ja nisam tu ,...zato bolje odložite to ako bude ladno, da se ne preladite, glupo je biti bolestan na proleće.
bandic Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Mislim da smo i pored dugog većanja,dogovaranja i usklađivanja totalno promašili termin i to iz više razloga: U nedelju je predviđeno da pada kiša u celoj zemlji i najhladniji dan sa 10 stepeni. U nedelju je katolički vaskrs a deo naših vernih članova (koji bi sigurno dosli) ne može iz tog razloga jer se Vaskrs slavi u kući sa porodicom. Mesto okupljanja je ok , predlažem dogovor za novi termin stim da se uzme u obzir da je sledeće nedelje naš Vaskrs.
zoda Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Konacno pravi i razuman komentar o totalno pogresno izabranom terminu ( o lokaciji sam vec izneo svoje misljenje ali vecina odlucuje). Pogledajte samo spisak i koliko stalnih clanova nije na njemu zbog nekih drugih obaveza. To je trebalo ispostovati a ne forsirati po svaku cenu.
musictalk Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Mislim da smo i pored dugog većanja,dogovaranja i usklađivanja totalno promašili termin i to iz više razloga:U nedelju je predviđeno da pada kiša u celoj zemlji i najhladniji dan sa 10 stepeni. U nedelju je katolički vaskrs a deo naših vernih članova (koji bi sigurno dosli) ne može iz tog razloga jer se Vaskrs slavi u kući sa porodicom. Mesto okupljanja je ok , predlažem dogovor za novi termin stim da se uzme u obzir da je sledeće nedelje naš Vaskrs. ...mislim da nista vise ne treba reci... bolje da sacekamo jos malo i da nas bude mnooooogoooo...
TRIO_driver Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Ne moze se svima ugoditi, gleda se vecina. Sledece nedelje je pravoslavni Uskrs, onda bi ovi koji slave ove nedelje mogli, a ostali ne. One tamo je Navak, i Honda skup veliki u Madjarskoj, i tako u krug. Nikad ne moze svima biti potaman, skup se desava napolju, tako da je vreme glavni faktor(pored toga sto mora da bude nedelja). Sad se desio i praznik, prosle godine na glavnom skupu u Maju NIJE ISLO 10 i vise Hondi, koje su redovne na ovakvim okupljanjima, a godinu dana pre toga je islo 45 Hondi iz NS, a tada nije bilo nikakvog verskog praznika. Sustina, ako je vreme preko 15 stepeni, nedelja kao dan je u pitanju, skup ce biti, a ko zeli, doci ce, ko ne zeli ili ne moze, nece i to je to. Bice jos skupova, pored glavnog u Maju/Junu, tako da ce biti prilike za sve da bar jednom u toku godinu budu na nekom Honda skupu. Ja nisam dosao na HCS karting, taj vikend zbog posla, a bas sam hteo(cisto da spalim kozu i na drugoj strani noge.. ), ali nisam, pa opet ne kukam....
bandic Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Tačno je da se ne može svima ugoditi i da većina odlučuje ali pogledajte vremensku prognozu za nedelju (kiša u celoj zemlji a temperatura 10 stepeni)
TRIO_driver Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Citajte svi ovu temu u petak vece ili subotu ujutru, bice zvanicna objava da li ce se skup odrzati. Nama je svakako u interesu da se skup odrzi, ali necemo po ici tamo po svaku cenu. Vec receno, sacekajte max 24h, i znace se za skup.
zoda Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Da, zaboravio sam na veliki Honda skup u Madjarskoj kada ce HCS napraviti veliku guzvu na granici obzirom da im klub donira po 1000 dinara da dodju i na ovaj skup u okolinu Novog Sada. Ljudi, o cemu pricamo? Usput, pogledajte i ovu sliku, mozda je neko odavno nije video. Na njoj su Beograd i Novi Sad dve malo vece tackice od ovih drugih ali ima ih puno. Znam da ovo nije samo moje misljenje i da ih ima jos dosta ali niko nema muda da kaze. Dok god niko ne bude hteo da se nekom zameri, ici cemo na Frusku Goru.
blackbird Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Kisa u nedelju, lose vreme, odlozio bih neki rodjendan da dodjem, jebes ga !! Zoda@ Dobro zboris, i tacno da ne treba da imam nalepnicu i 1000din da bih bio veran necemu sto odavno cenim i postujem, a mozemo da se skupimo i na Midzor da odemo, ja bih prvi krenuo !!!!
Cirko Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Ja se jos nisam prijavio iako planiram da dodjem, ali za vreme stvarno najvaljuju da nam nece ici u prilog. Hteo sam da povedem sestru i njenog decka (da mu malo pokazemo sta su Honde a ne da misli kako je Seat Cupra zakon ) i da napravim porodicni skup, sednemo u bastu onog restorana, pijuckamo pice, klopamo nesto i uzivamo u danu. Ovako, hm nije to to... Ne znam kakav je raspored obaveza i dogadjaja nakon pravoslavnog Uskrsa, NAVAK-a...ali mogli bismo da pomerimo datum skupa zaneki od prvih vikenda nakon tih event-ova?
shiiki Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Ja sam s... oko odlozite to ili ne vodim devojke a i da razradim malo auto. Dajte da sacekamo bar 15 stepeni ljudi i podrzavam Zodu iako cu doci gde god se bude pravio skup
zoda Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Shiki, doci cu i ja gde god da se pravi ali malo da se promesa inace ce zagoreti. Prosle godine sam dosao 2 dana ranije iz Grcke sa mora da bih stigao na skup, valjda to znaci da volim ovaj klub
Ivan '98 Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Dajte ljudi vecina nas ce dodji... Ne vidim zasto se ne bi odrzao skup... Jedino zbog kise...
Vedran Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Skup se odlaže zbog lošeg vremena.. Pratite ovu temu za dalje informacije o datumu skupa!
Recommended Posts