Jump to content

Recommended Posts

Posted

U koliko sati bi se otprilike krenulo sa miseluka? Da znam da li cu stici. Ako ne stignem da idem onda direktno za Andrevlje.

Posted

Obavestenje!

S' obzirom da je ruta skupa sada produzena, u odnosu na ranije godine, klub je doneo odluku, da svakom clanu kluba pomogne da ovaj skup izgura finansijski sto lakse, tako da ce svaki clan sa vazecom clanskom kartom koji bude isao na skup dobiti 1000 din. za gorivo ili nesto drugo sto mu je potrebno. Svesni smo finansijske krize koja nas je zadesila, te ce klub pomoci sa ovim malim doprinosom. Novac cete dobiti na parkingu inter kontinentala, pre polaska za NS. Ponesite clanske karte na uvid i javite se meni! Vidimo se!

Okupljanje na parkingu ispred inter kontintentala je u 8:30, polazak tacno u 9:00, ne ceka se niko. Ko bude kasnio, zna rutu kojom vec godinama idemo.

Posted

Ne bi bilo loše da neko ko zna rutu (ja ne znam inače bih to već uradio 8-) ) postavi mapu sa ubeleženim putevima, i koordinate lokacije za navigacije.

Uzgred - ja još nisam čuo za auto-klub u svetu koji isplaćuje putne troškove svojim članovima.

Možda sam neobavešten, prosvetlite me ;)

BRAVO!!!

Ko ne dođe na otvaranje - ili se ženi, ili se porađa, ili slavi Sveca, ili je ne daj bože, bolestan.

U suprotnom - guzata mu keva! :lol:

Posted

I bilo bi lepo da na toj ruti definisemo check-point-e, tj. mesta gde cemo eventualno cekati "zagubljene". Ili mozda da definisemo vodju i zacelje, pa da oni vode racuna da kolona bude kol'ko-tol'ko kompaktna.

Da ne bude opet nas koji misle da su im svi pobegli pa potope gas :oops:

Posted

Bravo HCS :aplauz: ...tako se to radi, nisam zvanican clan ali nista drugo necu reci sem Svaka cast!!!

Lana je takodje dala sjajnu ideju jer na zatvaranju svi su bili "negde " po putu...mislim da je bolje kao kolona da se ide ;)

:klanjamse::klanjamse::klanjamse:

Posted

ViaMichelin ili GMaps bi trebalo da bude dovoljno. Nisma probao ali mislim da na ViaMichelin ima i da se nesto skine za navigaciju ili sta vec, nemam pojma o cemu pricam al znam da ima :D

Koordinate lokacije - nadjes Andrevlje na google maps i pogledash koje su :)

Na primer, ovo sam ja nashao, ako ne valja, da brishemo :P

http://maps.google.com/maps?saddr=Belgrade,+Central+Serbia&daddr=Mi%C5%A1eluk,+Novi+Sad,+Serbia+to:Andrevlje,+South+Backa+district,+Vojvodina,+Serbia&hl=en&ie=UTF8&sll=45.228239,19.852295&sspn=0.093213,0.199642&geocode=FXChqwIdwUc4ASm9P7XXo3paRzHkfhfyXGS4HQ%3BFUgdsgId9yEvASkB2qqOshpbRzEtD2m9lt7mjg%3BFQRNsQIdn8grASFlEdccdHIVqQ&mra=ls&t=m&z=10

Posted
Obavestenje!

S' obzirom da je ruta skupa sada produzena, u odnosu na ranije godine, klub je doneo odluku, da svakom clanu kluba pomogne da ovaj skup izgura finansijski sto lakse, tako da ce svaki clan sa vazecom clanskom kartom koji bude isao na skup dobiti 1000 din. za gorivo ili nesto drugo sto mu je potrebno. Svesni smo finansijske krize koja nas je zadesila, te ce klub pomoci sa ovim malim doprinosom. Novac cete dobiti na parkingu inter kontinentala, pre polaska za NS. Ponesite clanske karte na uvid i javite se meni! Vidimo se!

Okupljanje na parkingu ispred inter kontintentala je u 8:30, polazak tacno u 9:00, ne ceka se niko. Ko bude kasnio, zna rutu kojom vec godinama idemo.

Svaka čast na ovom potezu!!!! :aplauz:

Posted

Ja imam dve clanske :lol: ... bilo bi dobro da je vise clanova kluba ja tek sad vidim koliko je ljudi aktivno na forumu a malo njih je clan,bili bi jos jaci da nije ovakva situacija :-(

Posted

Jel idemo preko rume ili novosadskim? Mogli bi starim novosadskim, sad su sredili onaj truckavi deo posle Indjije ;)

P.S. Znaci ne cekamo Levela :vristanje

Posted

Slazem se, mi cemo se naci na Miseluku(Novi Sad i Vojvodina), pa vas tamo cekamo, a onda idemo zajedno ka konacnoj destinaciji..

U sustini, brze je autoputem, jedino deo od njega do MIseluka ume da bude skakljiv, ali utanacicemo i tu najkraci moguci put...

Posted

1. Trio

2. Level3

3. Vedran

4. Bandic

5. Lana

6. Boris

7. dejanpzs

8. Musictalk +1 +3kg mesa

9. Marecivic +???

10. trojke

11. shiiki

12. Djole +1

13. Nebojsa

14. crx1 (tj. sada je prelude)

15. JBL i Ljuba (always Prelude )

16. Jedini Ford u klubu :)

17. GoGo (ako nebudem sljako :oops: ) + xxx

Posted

1. Trio

2. Level3

3. Vedran

4. Bandic

5. Lana

6. Boris

7. dejanpzs

9. Marecivic +???

10. trojke

11. shiiki

12. Djole +1

13. Nebojsa

18. foRce + ekipa

Posted

1. Trio

2. Level3

3. Vedran

4. Bandic

5. Lana

6. Boris

7. dejanpzs

9. Marecivic +???

10. trojke

11. shiiki

12. Djole +1

13. Nebojsa

18. foRce + ekipa

19. Pin

Posted
1. Trio

2. Level3

3. Vedran

4. Bandic

5. Lana

6. Boris

7. dejanpzs

9. Marecivic +???

10. trojke

11. shiiki

12. Djole +1

13. Nebojsa

16. Jedini Ford u klubu ;)

18. foRce + ekipa

19. Pin

20. Nixazzar (+1 sigurno, +3 ako ne otkazu 2 ortaka)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...