Jump to content

8. Honda skup - Ada Huja - 28. maj 2011.

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greota da se nova makina ne proba i ne pokaze na delu.

Nema potrebe da cepas gume, to je uspelo samo jednom gnoju :)

Prosle godine sam vozio po stazi oko 30 krugova sa punim gepekom i suvozacem pa Mislinkama nista nije bilo. samo napred i bez frke 8-)

Volan, KN sredstvo za ciscenje i set sigurnosnih matica.

Plus jos neke male simbolicne, znace se uskoro, ove gore su od TRIO.

A one bolje? :vristanje

Ali zato svakom posetiocu po litar Eneos ulja za DZ. :klanjamse::kez:

race004.jpg

Posted

Društvo' samo da vas pozdravim!!

Nadam se da sve ide po planu-

Mi u subotu oko 09.00h-09.30h krećemo, za sad su dva accorda (čadjo) i TypeS.

Posted

pa treba vam do beograda jedno 4 sata vožnje još će vam kroz beograd trebati oko sat, satipo.... možda da krenete malo ranije?

kakva je organizacija na kraju, je l neko ide da sačeka komišije na ulazu u bg? ja se evo prijavljujem da ih dočekam na pumpi zmaj na ulazu u bg...

Posted

^Slozio bih se, valjalo bi da se krene ranije, pre svega zbog guzvi koje se pojavljuju na ulazu u Bg.

Zamolio bih sve one koji bi da budu u ulozi HCS domacina i sacekaju goste koji nam dolaze iz susedne zemlje da se ovde prijave:

01. BCS (sef operacije)

02.

03

04.

05.

Uzgred, preporucujem iskljucenje ulevo sa autoputa i prolazak ka Adi huji preko Brankovog mosta.

Posted

ok može i tako, mada se ja malo slabije snalazim po centru, izbegavam u centar kolima, ali može i da se isključimo kod opštine nbg, pa preko brankovog, pa Prizrenskom do Terazija, pa pored doma narodne skupštine, pa levo kroz takovsku do 29. novembra pa dalje pravo do ade huje... kad sam već kod toga je l dozvoljeno skretanje iz bulevara k. aleksandra levo u takovsku? beše ima odvojen semafor za one koji skreću? :oops: malo me sramota sto to pitam a rodjeni beogradjanin :oops:

Posted

Auu BCS, obruka se :D.

Nemas potrebe da ides preko bulevara Kralja Aleksandra, cepas pravo kroz Terazijski tunel posle Branka, pa kroz bulevar Despota Stefana (29 novembar) i pravo izlazis na Adu Huju...

No najverovatnije ce glavni logisticar biti jedan od nasih najstarijih Hondasa i tvoj kolega Preludas Shogun, koji se javio u prethodnoj temi tako da nema zime ;)

neshvill pozdravljam ideju Bas bi bilo super sa nase strane da ih sacekamo.Ja sam za.

:vozac2

Posted

veliko hvala svima koji se brinu za naš dolazak, ljudi svaka čast! :klanjamse:

Moram priznati da nisam računao na gužvu u Beogradu, hvala na informaciji - budemo krenuli ranije.

Detalje ćemo u hodu dogovorit, da nas ne čekate - informiraćemo vas gdje se nalazimo tijekom vožnje prema Beogradu.

Posted

Ko dolazi iz Cg...kako se zvase covek...i da li uopste dolazi...cini mi se da se najavio.. ;) kad stize NS ekipa?

sto se tice Vas Teo i ekipe...guzva pocinje vec od aerodroma...tako da...i ja stojim na raspolaganju...za docek... :D

Posted
ljudi jedno pitanje,da li i dalje oni koji nisu clanovi kluba ne mogu da voze krug na vreme?tj da pokazu masine :)

Naravno da mogu ;)

I cepanje i merenje, sve moze, ali nagradu ne mogu da dobiju oni koji nisu clanovi iako su najbrzi ;)

A sve ostalo moze ;)

Posted

Docek komsija:

01. BCS

02. Gogo

Ovim zakljucujem listu za docek.

Zamolio bih da Vladi (BCS)

memberlist.php?mode=viewprofile&u=3123

ostavite svoje brojeve telefona pomocu kojih cete koordinirati po dolasku. Takodje posaljite ih i meni.

Ako jos neko zeli da se sastane sa pomenutima kod "Zmaja" neka se javi Vladi na PP da ne duzimo ovde, bitno je da imamo osnovni tim ;).

Lokacija pumpe:

Koordinate

44°49'54.19"N

20°22'10.91"E

Slika lokacije iz satelita:

Finale_copy.jpg

i

2222_copy.jpg

Fotografije:

12690709.jpg

16592427.jpg

veliko hvala svima koji se brinu za naš dolazak, ljudi svaka čast! :klanjamse:

Moram priznati da nisam računao na gužvu u Beogradu, hvala na informaciji - budemo krenuli ranije.

Detalje ćemo u hodu dogovorit, da nas ne čekate - informiraćemo vas gdje se nalazimo tijekom vožnje prema Beogradu.

Nema na cemu, to je prirodna stvar :)

Ovo bi bilo malo detaljnije, za sve ostalo sam na raspolaganju i u kontaktu.

Posted

pa treba vam do beograda jedno 4 sata vožnje još će vam kroz beograd trebati oko sat, satipo.... možda da krenete malo ranije?

4 sata vam treba ako krecete iz Karlovca ili ljubljane, za 3 sata ste iz zg bez problema na pomenutoj pumpi i da ne rizikujete ni cro ni srb presretace.

Posted

Dečki ,trebam vašu pomoć.

Moj dragi prijatelj i vlasnik najbolje Integre u nas ima jednu molbu koju vam prenosim u celosti pa me zanima da li se može šta napraviti po tom pitanju.

Unapred hvala.

c/p

Ja, na žalost, nemrem put Beograda i zato ovim putem molim ekipu iz HCS-a da mi kupe na DVD-u(naravno, ako je

izašlo)seriju "Vratiće se rode" i daju nekom iz HFC-a...naravno uz odgovarajuću novčanu protuvrijednost.

I ako još postoji negdje CD iz zlatnih '80. pod nazivom "Paket aranžman" na kojem se nalaze stvari Idola,

Šarlo Akrobata i Električnog orgazma.

PS. isprika na privatizaciji medija

PSS. bil bi jako zahvalan .

Wolf

Posted

"Vratiće se rode" imaš mislim na svakoj OMV pumpi, barem je bilo do skoro, a "paket aranžman"može da se nadje možda na Platou...neka se javi neko ko ima preciznije podatke, a ja ako nešto nadjem-javljam.

pozzzzzzz

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...