Dark Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Nisam se jos odlucio za stazu ... ne mogu da nadjem neke gume za cepanje ...
level3 Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Greota da se nova makina ne proba i ne pokaze na delu. Nema potrebe da cepas gume, to je uspelo samo jednom gnoju Prosle godine sam vozio po stazi oko 30 krugova sa punim gepekom i suvozacem pa Mislinkama nista nije bilo. samo napred i bez frke Volan, KN sredstvo za ciscenje i set sigurnosnih matica.Plus jos neke male simbolicne, znace se uskoro, ove gore su od TRIO. A one bolje? Ali zato svakom posetiocu po litar Eneos ulja za DZ.
TRIO_driver Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Bas tako, dogovorio sam sa ENEOSom bas lepe nagrade i logistiku, videcete na skupu...
Pinhead Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Jel može to ulje za sunčanje? Da ne pogorimo na skupu...ja ionako trošim Motul
Dark Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 @3.stupanj ... dobro de samo nemojte da me bijete ... kad se mora nije tesko @3.motors -
GoGo Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 Ma nemoras ti...samo daj kljuc i H...a ti uzivaj pod suncibranom
TEO.HFC Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Društvo' samo da vas pozdravim!! Nadam se da sve ide po planu- Mi u subotu oko 09.00h-09.30h krećemo, za sad su dva accorda (čadjo) i TypeS.
Nemanja Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Ima lepo da se nanizemo na parkingu samo nam jedan kvari prosek. Branko javi se
BRANKO 90 Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 dolazim skondrom, necu da rizikujem da mi sunce pece H ceo dan
VladaBCS Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Društvo' samo da vas pozdravim!!Nadam se da sve ide po planu- Mi u subotu oko 09.00h-09.30h krećemo, za sad su dva accorda (čadjo) i TypeS. pa treba vam do beograda jedno 4 sata vožnje još će vam kroz beograd trebati oko sat, satipo.... možda da krenete malo ranije? kakva je organizacija na kraju, je l neko ide da sačeka komišije na ulazu u bg? ja se evo prijavljujem da ih dočekam na pumpi zmaj na ulazu u bg...
Kabe Posted May 23, 2011 Author Report Posted May 23, 2011 ^Slozio bih se, valjalo bi da se krene ranije, pre svega zbog guzvi koje se pojavljuju na ulazu u Bg. Zamolio bih sve one koji bi da budu u ulozi HCS domacina i sacekaju goste koji nam dolaze iz susedne zemlje da se ovde prijave: 01. BCS (sef operacije) 02. 03 04. 05. Uzgred, preporucujem iskljucenje ulevo sa autoputa i prolazak ka Adi huji preko Brankovog mosta.
VladaBCS Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 ok može i tako, mada se ja malo slabije snalazim po centru, izbegavam u centar kolima, ali može i da se isključimo kod opštine nbg, pa preko brankovog, pa Prizrenskom do Terazija, pa pored doma narodne skupštine, pa levo kroz takovsku do 29. novembra pa dalje pravo do ade huje... kad sam već kod toga je l dozvoljeno skretanje iz bulevara k. aleksandra levo u takovsku? beše ima odvojen semafor za one koji skreću? malo me sramota sto to pitam a rodjeni beogradjanin
Kabe Posted May 23, 2011 Author Report Posted May 23, 2011 Auu BCS, obruka se . Nemas potrebe da ides preko bulevara Kralja Aleksandra, cepas pravo kroz Terazijski tunel posle Branka, pa kroz bulevar Despota Stefana (29 novembar) i pravo izlazis na Adu Huju... No najverovatnije ce glavni logisticar biti jedan od nasih najstarijih Hondasa i tvoj kolega Preludas Shogun, koji se javio u prethodnoj temi tako da nema zime neshvill pozdravljam ideju Bas bi bilo super sa nase strane da ih sacekamo.Ja sam za.
VladaBCS Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 ok još bolje... dve ba4 prelude u odboru za doček... znam da može i tuda ali mislim da je ova tura lepša a podjednako prohodna...
batacrx Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 ljudi jedno pitanje,da li i dalje oni koji nisu clanovi kluba ne mogu da voze krug na vreme?tj da pokazu masine
TEO.HFC Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 veliko hvala svima koji se brinu za naš dolazak, ljudi svaka čast! Moram priznati da nisam računao na gužvu u Beogradu, hvala na informaciji - budemo krenuli ranije. Detalje ćemo u hodu dogovorit, da nas ne čekate - informiraćemo vas gdje se nalazimo tijekom vožnje prema Beogradu.
GoGo Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Ko dolazi iz Cg...kako se zvase covek...i da li uopste dolazi...cini mi se da se najavio.. kad stize NS ekipa? sto se tice Vas Teo i ekipe...guzva pocinje vec od aerodroma...tako da...i ja stojim na raspolaganju...za docek...
Johnny B lude Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 ljudi jedno pitanje,da li i dalje oni koji nisu clanovi kluba ne mogu da voze krug na vreme?tj da pokazu masine Naravno da mogu I cepanje i merenje, sve moze, ali nagradu ne mogu da dobiju oni koji nisu clanovi iako su najbrzi A sve ostalo moze
Kabe Posted May 23, 2011 Author Report Posted May 23, 2011 Docek komsija: 01. BCS 02. Gogo Ovim zakljucujem listu za docek. Zamolio bih da Vladi (BCS) memberlist.php?mode=viewprofile&u=3123 ostavite svoje brojeve telefona pomocu kojih cete koordinirati po dolasku. Takodje posaljite ih i meni. Ako jos neko zeli da se sastane sa pomenutima kod "Zmaja" neka se javi Vladi na PP da ne duzimo ovde, bitno je da imamo osnovni tim . Lokacija pumpe: Koordinate 44°49'54.19"N 20°22'10.91"E Slika lokacije iz satelita: i Fotografije: veliko hvala svima koji se brinu za naš dolazak, ljudi svaka čast! Moram priznati da nisam računao na gužvu u Beogradu, hvala na informaciji - budemo krenuli ranije. Detalje ćemo u hodu dogovorit, da nas ne čekate - informiraćemo vas gdje se nalazimo tijekom vožnje prema Beogradu. Nema na cemu, to je prirodna stvar Ovo bi bilo malo detaljnije, za sve ostalo sam na raspolaganju i u kontaktu.
Kabe Posted May 23, 2011 Author Report Posted May 23, 2011 Organizovan polazak za Adu Huju - Novi Sad i Vojvodina U ovoj temi mozete postaviti sva pitanja, i dobiti sve dodatne informacije: viewtopic.php?f=294&t=32076#p583393
CG8 Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Društvo' samo da vas pozdravim!!Nadam se da sve ide po planu- Mi u subotu oko 09.00h-09.30h krećemo, za sad su dva accorda (čadjo) i TypeS. pa treba vam do beograda jedno 4 sata vožnje još će vam kroz beograd trebati oko sat, satipo.... možda da krenete malo ranije? 4 sata vam treba ako krecete iz Karlovca ili ljubljane, za 3 sata ste iz zg bez problema na pomenutoj pumpi i da ne rizikujete ni cro ni srb presretace.
daRio Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Dečki ,trebam vašu pomoć. Moj dragi prijatelj i vlasnik najbolje Integre u nas ima jednu molbu koju vam prenosim u celosti pa me zanima da li se može šta napraviti po tom pitanju. Unapred hvala. c/p Ja, na žalost, nemrem put Beograda i zato ovim putem molim ekipu iz HCS-a da mi kupe na DVD-u(naravno, ako je izašlo)seriju "Vratiće se rode" i daju nekom iz HFC-a...naravno uz odgovarajuću novčanu protuvrijednost. I ako još postoji negdje CD iz zlatnih '80. pod nazivom "Paket aranžman" na kojem se nalaze stvari Idola, Šarlo Akrobata i Električnog orgazma. PS. isprika na privatizaciji medija PSS. bil bi jako zahvalan . Wolf
Jale Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 "Vratiće se rode" imaš mislim na svakoj OMV pumpi, barem je bilo do skoro, a "paket aranžman"može da se nadje možda na Platou...neka se javi neko ko ima preciznije podatke, a ja ako nešto nadjem-javljam. pozzzzzzz
Recommended Posts