Jump to content

daRio

Members
 • Posts

  1,274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by daRio

 1. Nemoj estetski za pocetak nista dodavati,opet su na ceni stock auti,retkost je videti FN2 da je dobar a stock pogotovo. Zadovolji se hemijskim i dobrim detailingom za početak i rezultat ce vec biti ludiloooo uz ove felne.
 2. Logično da u manjim dimenzijama nema toliko lepote jer je sve stisnuto u mali prostor i felna se vizualno umiruje i guši.
 3. Znači sprema se Živko u ljuti boj,samuraj protiv bačuške. Sorry Živko,ti znas da ja nebi protiv R-a nikad al ovo je bilo jače od mene,slika me napalila.
 4. Prvo u temi o promeni boje favorizuje belu mat.....ajde dobro čoveku se sviđa,ima ih i video pa zna šta hoće. Onda kači sliku sa Kosei K3 formula,rekoh gde je sad to vidio na belom autu i onda mi se upali lampica i setih se na kojoj je to ultimativnoj jurilici vidio
 5. Evo stari prdonja,da potvrdim tvoje reči. I da se uvjeriš da sam živ. Btw....svima koji prebacuju forume nestaju slike.
 6. Evo i mene. Upravo sam popio kavu sa Teom i svojom najdražom suradnicom pa sam dobro informisan o svemu. Hteo bi ovom prilikom zahvaliti svima na svemu što su učinili za "moju" ekipu ,a učinili ste iznimno mnogo i na tome smo vam svi zahvalni. O skupu ne treba trošiti reči,čista desetka i stari Soichiro sigurno mirno spava znajući da se u Hondi nadaleko čuje. Da ne duljim,život ide dalje i na nama je da stvorimo priliku za ponovno druženje i da se povežemo jošbolje. Pozdrav svima . daRio
 7. for Vlada BCS - svakako se javi Rei,nešto sam ti poslao.
 8. Zaboravio sam napisati.........kod njih u autima su maska za Nemanju i lip za Saleta..
 9. U Zagrebu također pada od 3 ujutro neprestano,totalni potop je. Ekipa je popila kavu i u 8.30 su već bili u autima. Nema vam druge nego da neđete neku babau vračaru da otera kišu.
 10. Zove se Rea i ona je moja desna ruka ,buduća glasnogovornica kluba. Btw,mala vozi bolje od mnogih muških,samo joj dajte neka kola pa gledajte.
 11. Neznalac,doći ćemo mi ove godine onako iz čiste znatiželje na kafu a za put u ZG za tebe pare za benzin šaljem ja ,za sve ostalo se pobrini sam. Je li može?
 12. Veruj,nisi ništa propustio. Baš pišem Kabetu......mali seronja od 170 cm i 70 kg,nema šta da se vidi osim zloćestoće.
 13. Ima dana,neće Stari pobjeći nikuda sa majicama....
 14. Ok je samo je mozda bolje da se cekamo na 25 maju..na Bulevaru, kod Titovog groba, ima veliki parking za autobuse.... Moram malo da seruckam po temi.....jel ima tamo kakvih majica da se kupi,lud sam za starim i imam već par njegovih majica.
 15. Da,da i na nju ali Reica je moj cvjetić i na nju sam slab.
 16. Malog seronje tj mene ovog puta neće biti ali život ide dalje i ovo nije zadnji naš susret,to vam garantuje celo vodstvo HFC-a. Pozdrav svima i pazite mi na moju odanu suradnicu Reu.
 17. Dečki ,trebam vašu pomoć. Moj dragi prijatelj i vlasnik najbolje Integre u nas ima jednu molbu koju vam prenosim u celosti pa me zanima da li se može šta napraviti po tom pitanju. Unapred hvala. c/p Ja, na žalost, nemrem put Beograda i zato ovim putem molim ekipu iz HCS-a da mi kupe na DVD-u(naravno, ako je izašlo)seriju "Vratiće se rode" i daju nekom iz HFC-a...naravno uz odgovarajuću novčanu protuvrijednost. I ako još postoji negdje CD iz zlatnih '80. pod nazivom "Paket aranžman" na kojem se nalaze stvari Idola, Šarlo Akrobata i Električnog orgazma. PS. isprika na privatizaciji medija PSS. bil bi jako zahvalan . Wolf
 18. Bolesno,bolesno....... Želim ti mnogo lijepih trenutaka sa Hondom i uopšte jer je predivno vidjeti kakvu ljubav prema kolima gaji jedna mlada osoba. Svaka čast drugar.
×
×
 • Create New...