Jump to content

8. Honda skup - Ada Huja - 28. maj 2011.

Recommended Posts

Posted
I ako još postoji negdje CD iz zlatnih '80. pod nazivom "Paket aranžman" na kojem se nalaze stvari Idola,

Šarlo Akrobata i Električnog orgazma.

Postoji na mom hard disku ;) Bit će sprženo za subotu, samo mi reci u kom formatu mu odgovara (audio ili mp3, pošto su samo 2 albuma u pitanju).

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posto me *ebu vremenske nepogode, necu stici da spakujem auto kako sam planirao.

Stoga dolazim 99% na 2 tocka.

P.S. Od jutros se pominju pljuskovi i grmljavine raznih dimenzija za subotu :) Ja im necu verovati!

Posted
hoću das e prijavim za time attack ali kao što se vidi članarina mi istekla...

Prijavu radis na licu mesta, samo vidi dodji pre pocetka trke.

Kao sto ti je Shikamaru rekao, svi mogu da voze, bitno je samo da je Honda.

Posted

Ljudi, vreme ne obecava za subotu, ali uzdacemo se u to da su i ovih dana mnogo gresili sto se tice prognoze..

Odlaganja skupa nema, kakvo god da je vreme, tako da, planirajte sve kao i do sada, samo za svaki slucaj stavite kisobrane u kola :)

Posted

Malopre sam se vratio sa aerodruma sluzbeno i prc...iz pravca aerodroma, nemoze da se iskljuci na zmajevu pumpu, radovi pocinju vec od fox-a i cela desna traka prelazi u levu..tako da bi HFC ekipu trebali malo ranije da sacekamo..ili kasnije... :| mozda parking Metroa?

Posted

Ok, drugari cekacemo Vas na naplatnooj rampi u Simanovcima, kad se iskljucite sa A.puta...

ovo je moj auto Honda civic VTI sedan :

Picture_064.jpg

kontakt tel 064/448-7-224 ili 060/448-7-224 GoGo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...