DjPopa Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Ja sam sa svojim vremenom objasnio u svojoj kategoriji Quote
Propeler Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Druga klasa:1. Ivan Sadovski (Zemunac, civic 1.8 140ks)- 52.51 2. Dejan Popovic – 52.87 3. Igor Mirkovic – 53.71 4. Dragan Stojkovic (Pixi, Integra 1.8, 140ks)– 53.83 5. Dragan Djordjevic (Japanac, Prelude, 140ks) – 53.87 6. Aleksandar Cucic (SasaCRX, CRX, 1.6, 110ks) – 54.35 7. Filip Filipovic (Fica, CRX, 130ks)) – 54.57 8. Gvozden Delic (Shogun Junior, prelude 2.0 140ks) – 54.76 9. Vladimir Berta (BCS, Prelude 2.0 140ks) – 55.51 10. Slavoljub Delic (Shogun, Prelude 2.0 140ks) – 55.76 11. Nenad Lazarevic (bata lude, prelude 2.0 140ks) – 58.04 12. Nikola Popovic (DJPopa, CRX 1.6 130ks) – 1+min I onda nek neko kaze da je novi civic velik i tezak i trom i da ne valja nista... a oduvao sve rexiće u klasi. Quote
Shikamaru Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Ja sam sa svojim vremenom objasnio u svojoj kategoriji Apsolutno se slazem sa tobom!!!!! Quote
Zemunac Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 I to sa ćelavim gumama napred starim 5 god. Još prvi put vozim stazu Quote
DjPopa Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Ja sam sa svojim vremenom objasnio u svojoj kategoriji Apsolutno se slazem sa tobom!!!!! Video si pocetak, sta da ti kazem... Quote
Serdjo Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 I to sa ćelavim gumama napred starim 5 god. Još prvi put vozim stazu Tog dana , vidjao sam ja tebe tamo vec , a u tvojoj temi rece da gume drze boles mora malo da te 'bem Quote
VladaBCS Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 @propeler ipak je to najnovija i najutegnutija masina od svih iz srednje klase, ostali su svi s pocetka 90tih, a i pored toga mislim da je zemunac pokazaio ipak malo vece vozacko umece na stazi od ostalih ucesnika u srednjoj klasi. Quote
Johnny B lude Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Ja sam sa svojim vremenom objasnio u svojoj kategoriji Ti si kategorija za sebe jbg, jedini si pregazio minut, pa sad mora malo da te ... Ma opusteno, sve je zezanje Quote
Zemunac Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Auto leži bolesno sa tim gumama jer su niskoprofilne, a Aca je rekao da dobro drže, ali brate ja sam sve vreme klizao prednjim delom, tako da ću ti vrlo rado dati da ih probaš kako drže Samo jednom sam bio na toj stazi i to sam vozio Resho Fluence po kiši Jeste, mašina je nova i to dosta znači, ali kakvo bre umeće, samo ne smeš da stiskaš kočnicu Quote
MaxB Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 2 stotinke sporiji od mene trebalo bi da bude minimum dve sekunde , s obzirom na automobile!!! Quote
DjPopa Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 jbg, jedini si pregazio minut, pa sad mora malo da te ... Nisam jedini, onaj hrcak sto je izleteo mi je uzeo nagradu najsporiji krug! Quote
Shikamaru Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Auto leži bolesno sa tim gumama jer su niskoprofilne, a Aca je rekao da dobro drže, ali brate ja sam sve vreme klizao prednjim delom, tako da ću ti vrlo rado dati da ih probaš kako drže Samo jednom sam bio na toj stazi i to sam vozio Resho Fluence po kiši Jeste, mašina je nova i to dosta znači, ali kakvo bre umeće, samo ne smeš da stiskaš kočnicu Klizao si zato sto je staza ocajna, kao po ledu da vozis... Cak je i Savke sa polu slikovima klizao.... Quote
Zemunac Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Nazad imam Michelin 225/45 koja je mekana i stara godinu i par meseci, ne možeš da zamisliš kako lepi za asfalt, ali jbg viša je pa nisam smeo da je stavim napred. Nije mi izgledalo da je Savke bilo gde proklizao Quote
Savke VTI Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 2 stotinke sporiji od mene trebalo bi da bude minimum dve sekunde , s obzirom na automobile!!! bice ako uradim trapove i kocnice,posto to jos nisam ni pipnuo Quote
Serdjo Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Jest, mislim da ti trenutno ostala mehanika u senci masine, kad budes to jos malo cacnuo, bice bas onako babaroga! Quote
AcaS. Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 Bilo lepo.... Svaka cast na organizaciji,stvarno bilo vrh,samo da je bilo bar malo manje stepeni no svaka cast i za onu obezbedjenu silnu vodu da nije bilo nje ufff. Savke auto ti ono kao "IDE" (bolesno) svaka cast na No1 ! A i MaxB-u stvarno je odvozao predobro,limuzina,stock... nemam reci! Definitivno ga uhvatili gasovi od Rafinerije. a Aca je rekao da dobro drže, ali brate ja sam sve vreme klizao prednjim delom.... Zemunac,ok vrati gume nije prob ,ali samo da znas svako tamo kliza "svako" i meni je klizao ko lud prednji kraj na bukvalno novim gumama,a to zato sto sam se malo izivljavao u freeranu i davao previse gas u krivinama. NOVA ce tamo proklizati a ne plovna. Shikamaru ti spomene da je i Savke sa polu slikovima malo klizao.Da guma je malo izlizana ali uopste nije tako kao sto pricas,pogledaj obode gume,jos uvek imaju i mali zig izmedju sara...oboda gume ima na pretek. Ta bolje drzi nego moje nove. Da rekao sam ti da drze i DRZE stojim iza toga,pogledaj malo karakteristike te gume i onda pricaj,na koje automobile idu te gume. Ja bi te gume vozio i planirao sam ih voziti jos ali sam uzeo 4nove. Quote
VladaBCS Posted June 15, 2010 Report Posted June 15, 2010 da li neko zna ko vozi ovog preluda? je l neko sa foruma? Quote
Zemunac Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Zemunac je napisao: a Aca je rekao da dobro drže, ali brate ja sam sve vreme klizao prednjim delom.... Zemunac,ok vrati gume nije prob ,ali samo da znas svako tamo kliza "svako" i meni je klizao ko lud prednji kraj na bukvalno novim gumama,a to zato sto sam se malo izivljavao u freeranu i davao previse gas u krivinama. NOVA ce tamo proklizati a ne plovna. Shikamaru ti spomene da je i Savke sa polu slikovima malo klizao.Da guma je malo izlizana ali uopste nije tako kao sto pricas,pogledaj obode gume,jos uvek imaju i mali zig izmedju sara...oboda gume ima na pretek. Ta bolje drzi nego moje nove. Da rekao sam ti da drze i DRZE stojim iza toga,pogledaj malo karakteristike te gume i onda pricaj,na koje automobile idu te gume. Ja bi te gume vozio i planirao sam ih voziti jos ali sam uzeo 4nove. @ Aca S. Druže ti si mene spasio sa tim gumama, i da mi nisi dao gume verovatno ne bih ni vozio (ili bih terao na felnama ), a ono što sam hteo da kažem je da za bolje vreme treba jako dobra guma a ne guma izlizana do graničnika, jer me je to sprečilo da brže prolazim krivie. Za sledeću sezonu ako uspem da nabavim neke polovne ozbiljne gume (poluslik Toyo, Yokohama ...) probaću da probijem 50 sec, a ako ne opet ću voziti ove stare, jer nisam lud da dajem 300+ Evra za dve nove gume da bi ih vozio dva kruga godišnje Quote
neshwill Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 da li neko zna ko vozi ovog preluda? je l neko sa foruma? Pa chim je naopako parkiran trebalo bi da je Bata Lude Quote
VladaBCS Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 nije bata lude... mada jeste bata naopak čovek elem to je ili student ili neko ko je zaposlen na farmaceutskom faxu, i ne mogu već godinu ipo dana da navatam čoveka na parkingu da ga upoznam, mada ko zna možda je i hondašica neka s obzirom na fax ali sumnjam s obzirom koji je auto... evo ovde i slika viewtopic.php?f=231&t=30696&st=0&sk=t&sd=a&start=25 Quote
vr46 Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Evo ga jos uvek nekopletan spisak, dok se Pinzda ne smiluje da pregleda prijave i dopuni par imena za koja ne znam iz glave sta su vozili Prva klasa: 1. Vedran Brajdic (Honda, civic 1.4 TypeS 90ks) - 53.19 2. Srdjan Radivojev (Serdjo, civic 1.4 90ks) – 53.25 3. Nebojsa Jovkovic (VR4, JAZZ 1.4 86ks) - 55.26 4. Boris Trutin (Cg8, JAZZ 1.4 86ks) - 55.79 5. Sasa Pazarski + 1 osoba i dosta tereta u gepeku (Level3, Accord CC7, 115ks) - 55.86 6. Slobodan Djukic (Shiiki, civic 1.5 90ks) – 56.46 7. Fazo Aleksandar (civic 1.4 EP, 90ks) - 56.76 8. Boban Zarkov - 57.08 9. Goran Porcic (Gogo, CRX 1.5, 100ks) - 58.79 10. Bojan Djuricic (Pinhead, civic 1.4 90ks) – 2min+ Mala ispravka, hodna jezz ima 61kw-83ks, koliko ja znam, valjda znam Zanima me da li je Serdjo ponovio krug jer sam cuo da ste rekli vreme 50.nesto ne znam ni ja tacno koliko stotinki, a sada ovde pise 53.25. Ja sam morao posle odvozanog kruga da odem pa me cisto zanima sta se desavalo sa tim vremenima? Quote
Lakilude Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 sve je super bilo, ostao sam krace jer sam prehladjen i ebala me malo temp, ali dobro...slika nemam kao ni klipova pa neka kace ljudi koji su snimali... super drustvo, i dosta novih ljudi... i da, moram da napomenem, da ne znam ko je bio lik na zutom motoru, ali kad sam krenuo kuci, normalno vozim 10km/h po onoj kaldrmi, lik polako ide iza mene, obilazi isto polako, i majmuncina odvali gascinu i pitaj q koliko kamencica je izudaralo auto i soferku, pucalo po autu ko grad da pada, tako da mogu slobodno da kazem da danas retko ko ume da koristi ono sto ima...majmuncina ne izivljena Jel ona Yamaha 46 kao ROSI ovo ono ludilo ako je on kazi!!!! Quote
Serdjo Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Ponovio sam krug zbog problema sa merenjem. Quote
bokins Posted June 16, 2010 Report Posted June 16, 2010 Najzad i ja da se dokopam kompjutera Uh ne znam sta da kazem, odlican skup, druzenje, organizacija, sponzori... ma sve na svom mestu bas kako i dolikuje jednoj honda organizaciji. Pravo je uzivanje videti toliko hondi na jednom mestu, toliko pozitivne energije i dobrog raspolozenja iako je bilo previse vrucine. Savke svaka cast na voznji, a Serdjo nam je svima pokazao da za huju i nije toliko potrebna snaga motora nego dobro baratanje volanom i kocnicama. Olivere, za tebe nemam reci, toliki put si presao da bi bio sa nama tog dana, svaka cast majstore i hvala sto si mi dozvolio da malo provozam Integru, neverovatno iskustvo za mene I naravno da se zahvalim sponzoru na 5l Motula, upravo to ulje mi je i bilo u planu pri sledecoj zameni tako da... Quote
Recommended Posts