Jump to content

vr46

Members
  • Posts

    398
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

vr46 last won the day on March 20

vr46 had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Pancevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vr46's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • Very Popular Rare
  • First Post

Recent Badges

305

Reputation

  1. Odlicna tura. Kako ti se svidja x adv u odnosu na t maxa. Da li osetis veliku razliku u snazi naspram t maxa?
  2. Tako sam i mislio 3.5lit agresivne 4 ili 4.5. Samo sam mislio da t max trosi lagane 5 a brzi tempo 6 6.5. Koji ti vise odgovara za noge i uopste pozicija sedenja?
  3. Odlican skuter. Mislim da su dct unapredili od novojeg godista, ne znam tacno od kojeg ali ima sigurno razlike od tih prvih koji su izasli 2017. Koliko je trosio t max 530? Ovaj honda x adv bas malo trosi. Mislim da ce biti razlike od t max-a sigurno 2lit.
  4. Da, odlican agregat ima malu potrosnju goriva naspram konkurencije.
  5. Provozao 2 mala kruga oko delte, forzu 750. Odlican skuter, na slikama i nije nesto fotogenican (meni se bar nije nesto svideo) ali uzivo izgleda bas dobra. Zvuk odlican isti kao kod x adv.
  6. X adv je jedinstven nema klasu, poseban je sam po sebi. Zato je honda i stavila jacu cenu. Nisu mogli da predpostave da ce ici dobro na trzistu. Sto se tice Integre bas sam postavio to pitanje jer je vozio skuter a Integra je najmanje klasican skuter. Pocev od velikih tockova,lanca do dct menjaca. To nema ni jedan skuter, vise je slican motoru. Pre bih se moglo reci motor koji vuce na skuter, ima mesta ispod sica i dobru zastitu od vetra. Inace se vodi kao skuter. Neka je sa srecom sa novom masinom.
  7. Mislio sam da svaki ovaj model dolazi sa dct plus mod tip tronik.
  8. Nisi razmisljao o integri ili x adv? Pitam jer si imao skuter, i ovaj ima dct menjac.
  9. Ako moze neko da mi objasni, Delija je vec objasnio ali ja nisam shvatio, pronasao to sto je objasnio (sa tableta uglavnom ulazim ovde) Kada procitam neku novu temu, pa kasnije opet udjem u istu temu jer je opet nesto napisano, uvek me vraca na pocetak teme, tj.na pocetak te stranice, pre kada sam ulazio vrati tacno na ono mesto sto nisam procitao. Da li se i ovo jos resava ili ima neka opcija da moram ja da podesim?
  10. Ja cu doci ako ne budem otisao na put. Ako dodjem platicu da vozim, necu da se prijavljujem , jos ne znam .
  11. Da li neko zna koji bi mogao da bude kvar na civica 1.4 03god 3v. Zamenio sam solje i lezajeve mortizera, desavalo se kada skrecem u bilo koju stranu da nece volan da se vraca, nesto je uvek pukne kada okrenem volan i bilu koju stranu , dobio sam informaciju da promenim solje i lezajeve, to je promenjeno, i dalje nesto pukne kada okrenem volan,inace se sada bolje vraca volan ali pri malom mrdanju volana ostaje u istom smeru , nece da se vrati kao sto treba. Isao da mi pregledaju trap i sve je u redu, gledali i letvu volana. Auto nije nikada udaran, da li neko zna sta bi moglo biti?
  12. 1.Vedran (futrola za kartice) 2.Neshwill(novchanik,kaish i futrola za kartice) 3.Kapetan (novcanik) isključivo crni sa crvenim stepovima ako i to treba da se naglasi.... 4.Shiiki - novcanik 5. VladaBCS- Novčanik i futrola za kartice (crna+crven štep) 6. zli - novčanik (ako je opcija boja da se bira isključivo beli sa crvenim koncem) 7. Zoda - novčanik - crni sa crvenim štepom 8. Bob - novčanik - crni sa crvenim štepom 9. Level3 (futrola za kartice - crni sa crvenim stepovima) + kaiš 10. TRIO_driver - novcanik(samo prvo da vidim kod njega uzivo jel takav kakav bih hteo, a mislim da jeste). 11. Cirko - novcanik + futrola za kartice (oba neka budu crne boje sa crvenim stepom). 12. Jale- novčanik (crni sa crvenim koncem) 13. JB lude - novčanik (crni sa crvenim koncem) 14 vr46- futrola za kartice
  13. May 2012 - 08:56 PM, said: 1. shiiki 2. Propeler 3. zoda 4. trojanac 5. barda 6. Dark 7. Horny ili Serdjika 8. neman 9. johnny 10. ivan mitic 11. Boske 12. dejanpzs 13. tiso 14. Charger 15. vlado985 16. sale ve te iii 17. Zemunac 18. goranEE9 19. dule75 20 Shogun 21 Shogun Jr. 22 JB lude 23. Milos IntegraTR 24.P1X1 (ako uspemo da zavrsimo swap) 25. VladaBCS 26. Gruja 27.Jale 28.Bata Lude 29.radper 30. GoGo 31. Cirko 32. Nebojsa 33. Robi 34. Cory 35.vr46
×
×
  • Create New...