Jump to content

VII Honda skup - 12.06.2010. - Utisci, slike, klipovi...

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pa zar i ti nisi bio? Ucinilo mi se da sam video tvog CRX-a... :?:

Ja se vratio skoro, meni je bilo extra, zadovoljan sam sem mog pokusaja za time attack :roll:

Umalo da budem najsporiji da se onaj hrcak nije okrenuo :)

Toliko sam ,,dobro,, krenuo da je sva sreca sto lamelu nisam s*ebao :evil:

Ali dobro, danak neiskustvu sto bi rekli... :)

I da, evo preko foruma, sve cestitke Savketu... 8-)

Posted

Drugari, ja stigao kući... Ubila me ova vrućina pa sam malo požurio, a i uskoro će trening F1 na FOX-u. Bilo je leo, organizacija korektna, trkanje COOL, sponzori super, samo su falili neki sladoledi da se malo osvežimo... Ili kao sponzor ili da se prodaje, nije bitno... Sve ostalo super...

Inače ovaj B16A2 motor jebe kevu, natego sam ga 235 km/h derem BMW-e i sve redom po auto putu... :)));-)

rwUbS.jpg

Posted

Uhhhhhhhh...sad stigoh kuci...mislim sta reci...stvarno paklen dannnnnnnn...ali ako, vredelo je...mnogo ljudi,mnogo Hondi, staza....CR-Z :lol: i naravno ko i uvek...zezanje i druzenje...i naravno veliki pozdrav svim ljubiteljima slova H koji su dosli i onima koji nisu mogli da dodju ....imao sam tu cast da provozam CRZ-a utisci...uhhhhhh...brukaaaaa...jos jednom sve cestitke pobednicima i pohvale za najjaci klub u zemlji a i sire...

:cestitam:cestitam:cestitam :cestitam :cestitam:cestitam:cestitam:cestitam:cestitam:cestitam:cestitam

Posted
Evo, jos su vruce...

7lkDA.jpg

7ln7J.jpg

7lpCS.jpg

7ls70.jpg

7lzBr.jpg

7lC5A.jpg

Iskreno ocekivao sam da ce ovaj CRZ da me vise ostavi "bez daha" sto bi se reklo al kad sam ga video nekako mi nije bio vau kao sto sam hteo. Valjda zato sto sam pregledao sve moguce klipove o njemu i procitao sve moguce testove pa sam znao sve o njemu i pre nego sto sam ga video.

Jedino mi je unutrasnjost bila zaista sjajna i kada sam seo, mali volan i nisko sediste su mmm...

Spolja mi je visi i uzi nego sto sam mislio.

I ne znam jeste li primetili ali papucice (pedale) su dosta visoko od poda, bar mi se tako cini dok sam sedeo u njemu. To bolje znaju oni koji su ga provozali.

Posted

U pravu si druze...papucice jesu povisoko od poda...i neznam,mozda mene osecaj vara ili je u pitanju namestanje sedista ali nema se taj osecaj skladnosti na relaciji ruke,noge,volan,menjac...mnogo je nepregledan napred...o mali milion dugmica levo-desno da i nepricam...prima gas lepo (bar ono malo na pravini 1,2,3 mod normal)lepo se salta...kocnice su do OO, stvar koja me je odusevila je preglednost kroz zadnju soferku...uokvireni prorez koji tako jezivo izgleda u retrovizoru....sto se tice instrument table...sve je u jeku 21 veka(sve nam boje lepo stoje)..i treba dobro procitati upustvo da bi shvatio sta je za sta...sve u svemu autic je extra,o udobnosti sedista sve naj naj...i da rado bi ga posedovaoooooo alliiiiiiiii....:lol:

Posted

stvarno je vrijedilo silno kuvanje i preznojavanje danas, ja sam zadovoljan skoro u potpunosti :) svaka cast ekipi koja je vodila citavu manifestaciju, Kabe, Mare, Vedran, Djuro i ostali...naravno Zodi i zodinom sinu xD i ostalim koji su fotografisali svaki detalj danasnjeg skupa. Naravno cestitam i decku sa Del Solom koji je uzeo prvu nagradu, ide del sol za sve pare :)

Pozdrav svima *: :mrgreen:

Posted

pozdrav svima, bilo je super i nije mi zao sto sam izgubio 5 kg na onom suncu :)

sve pohvale ........

evo nesto i od mene nije bilo bas kako treba, ipak mi je prvi izlazak na stazu , mozda ce biti bolje

sledece godine :)))

Posted

Svaka cast na organizaciji!! :cestitam:cestitam:cestitam

Ako mene pitate steta je sto ovakvih skupova nije vise u toku godine.....

Mislim da mogu da kazem u ime ShoguN ekipe da je dan bio uspesan :)

Hvala na druzenju!!!

Posted

Evo i mene, jos se oporavljam od sunca, bilo je bas super....drago mi je sto sam probao novog civica po stazi :) . Savketov auto je objasnio :) , Serdjo i Vedran su isto extra provozali, bilo je tu jos dobrih voznji kojih ne mogu da se setim :) .

Evo od mene malo multimedije:

964h9.jpg966Mi.jpg96bLA.jpg96efJ.jpg96gKS.jpg96jf0.jpg96lK9.jpg96oei.jpg96qJr.jpg96tdA.jpg96vIJ.jpg96ycS.jpg96AI0.jpg

BataLude pre skupa:

Ja u novom Civicu:

....