Jump to content

Otvaranje sezone 2010 - Fruška Gora (Novi datum) 18.04.2010

Recommended Posts

Posted

Ne mora preko maila. Može na sledeći način:

Ode se na: rapidshare.com

Uploaduje se fajl, odnosno najbolje je sve snimke spakovati u 1 .rar fajl i uploadovati.

Zatim kada se uploaduje na server, sajt će izbaciti download link, kao i delete link.

Taj download link poslati Vuku i on skida okačen fajl sa servera.

Maksimalno može da se okači po jednom fajlu 100mb ili 200mb, nisam siguran, što je sigurno dovoljno.

:D

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nema nikom ništa!!!Samo Vuku šaljem nekako pošto je daleko a vi svi ima da dodjete sa lapovima,fleševima,mobilima...na banjicu pa da se lepo popije po nešto i da malo tehnička komisija pregleda mašine (da vidimo da neko nije budžio mašinu :D) pa onda na merenje da ustanovimo razlike u težini jer sam za volanom mašina od 1.4 , 1.5 1,6 vidjao primerke od preko 100kg (sam imam 95kg) pa onda da se ustanovi poredak i opet da se popije po nešto dok se prebacuju klipovi pa tek onda kući a ne: SAD SMO BILI NA VENCU I MIRNI SMO DO 2011.

U JUNU VAM MARKO I JA SPREMAMO ŠUMADIJSKI HONDA RELI SA JAGNJETOM I PRASETOM PORED IZVORA ALI O TOME ZA MESEC DANA!

Generale tu foru svi znamo odavno ali već rekosmo da su snimci ''obogaćeni' sočnim audio zapisom i deliće se samo učesnicima na memorije koje donesu a i sam ćeš videti da za neko kačenje gde ih može pogledati svako baš i nisu.

Posted

Pa ne moze svako da vidi, moze samo onaj ko zna direktan link do klipa, a u tvom slucaju, ti ces samo Vuku poslati link i to je to.

Drugacije ne moze da se nadje :D

Posted
Nema nikom ništa!!!Samo Vuku šaljem nekako pošto je daleko a vi svi ima da dodjete sa lapovima,fleševima,mobilima...na banjicu

Neka neka, mojih 130km do Banjice se ne racuna ... ajd nema veze ... snacicemo se "mi ostali" na drugi nacin. :zbunjen

Posted
Nema nikom ništa!!!Samo Vuku šaljem nekako pošto je daleko a vi svi ima da dodjete sa lapovima,fleševima,mobilima...na banjicu

Neka neka, mojih 130km do Banjice se ne racuna ... ajd nema veze ... snacicemo se "mi ostali" na drugi nacin. :zbunjen

DBORO KAČIćE GA MARKO POPODNE BEZ TONA ZA SVE PA GLEDAJTE NEMI FILM (HRČAK 1,4 na elektro pogon)

Posted

Ajde polako, bez tenzija, svi ce da se strpe do nedelje, kada donesete klip na banjicu, posle toga ja cu poslati onome kome treba i kraj price. Do tada, svi ce se strpiti!

Posted

Vojvodjani i Novosadjani, ta sto se nervirate? :mrgreen:

Cika TRIO pije kafu u nedelju uvece na Banjici sa HCS bagrom, on ce lepo kod sebe na flash, tako da se Dark ta kilometraza smanjuje, navratis kad god pozelis i dobijes snimak, kao i svi ostali... :D

Posted

Ljudi nije taj klip nista specialno,Ja sam snimao dok sam u isto vreme morao da drzim limenku koka-kole da se ne prospe pa je dosta ne kvalitetno snimljeno.Psovki nema bas toliko.Malo kad smo napadali crveni ED i malo kad smo ugledali Serdja.Sto se tice same voznje,ona je bila kvalitetna i to se primecuje na klipu.

Posted

Upravu je Trio,ili bar ko bi zeleo da ima ovako na CD-u da mu uradis i naplatis sto je sasvim korektno! A mislim da bi doosta njih volelo da ima ovako nesto kuci :D

Nek u nedelju kazu ko bi hteo,koliko bude bude i kazes koliko to kosta i cist racun duga ljubav :)

ps: 1 meni pleaseeee :)

Posted

Odlična je ideja da sve radove predamo čoveku pa da ih on lepo zaokruži u svojim sabranim delima pa da nam to posle isprodaje jer teško da je bilo šta od materijala on sam dobio na poklon a gde je vreme i ostalo...neka napravi neku HONDA cenu pa da mu se lepo plati ili da idemo na onu narodnu daj koliko daš (pokazalo se u praksi da to uvek bude više)