AcaS. Posted April 19, 2010 Author Report Posted April 19, 2010 Lepih slika ima ,jer ima mozda neko neki clip/// A decko sa suprom ,mislio sam da ce nas cekati na rampi (ruma) bar 5min . I da je gorivo prob zna se kada se ide na skup da mora da se sipa doosta vise nego obicno Quote
AcaS. Posted April 19, 2010 Author Report Posted April 19, 2010 pa eto ti klip frame by frame Da znas,upravu si :) Quote
veljaBandit Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Evo nesto i od mene...za pocetak, a ko drugi nego glavni majstor... i njegovi pomocnici... a bilo je i Hondi... Quote
level3 Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Oko 60 ljudi na fotki i par iza Sony aparata i naravno bez lala kojima je trebalo malko vremena . Drago mi je sto smo se okupili u tako velikom broju. Konacno smo obavili i taj cuveni sedmi po redu Honda skup. Vidimo se sledece godine na 8 HCS skupu. Quote
Johnny B lude Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Jok Sale, zaHebo si se! Ovo nije bio 7skup, a znas zasto!? Pa nisi `tradicionalno` zapiskio bilboard pre polaska... Quote
level3 Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Sjebali me maratonci. Ubice ih Bili. Na 8 skupu obilato cu obeleziti dva bilborda, obecavam Quote
sale vti Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 drago mi je sto ste se svi lepo proveli, zao mi je sto nisam mogao ici, posao jbg...bice dana... Quote
Nemanja Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Gazda meni se cinilo da si snimao sa kamerom dolazak kolone ispred Iriga ? Ima li ista od toga? Quote
bokins Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 e da i Zivkov intervju o tome kako je prvi stigao Quote
HondaBoy Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 svaka cast na organizaciji!!! Ja sam juce bio prvi (nadam se i ne zadnji) Honda skup. Meni je bilo super jer Hondu volim vise od sebe pozdrav za sve sa Foruma Quote
Miodrag Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Ona karbon folija koju je imao napred i pozadi onaj akord i meni bi dobro legla na haubu pošto su me zimus kamenčići umaltili potpuno.Imam milion tačkica od kamenčica koji su poizbijali lak pa ako to može time da se pokrije pišite gde ima da se kupi da uradim sam ili ko to radi i koliko otprilke košta za hrčka. Quote
Serdjo Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Miodraze jel se vidimo sad u nedelju na banjici? Da isprebacujemo snimke i tako to? Quote
Recommended Posts