TRIO_driver Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Te su emocije konstantne, ne se brines, samo cekam Kuma da krene da roka njegove slike, to je tek sevdah... Quote
Vedran Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Ljudi, sta da vam kazem, osim da smo ovog puta zaista preterali, sa brojem kola i ljudi Sta reci, bilo je super, ekipa kao i uvek na nivou, lepo vreme, mnogo ljudi, kao i lepih i besnih mashina! Moram da se zahvalim nasem rostilj majstoru (kogoranu), koji je nahranio skoro 100 dusha, ali na kraju je ipak pao sa nogu Bez njega, mislim da bi nas pola ostalo gladno Takodje se zahvaljujem svima, ali najvise onima koji su presli malo vecu kilometrazu da bi prisustovali ovom dogadjaju (zli wuk, marko321, momci iz Arandjelovca, nasem bosancu, Pancevcima itd.). Ako sam nekoga zaboravio, neka se ne ljuti AcaS. je usput objasnjavao neke stvari, zajedno sa MaxB koji je imao problema sa radarom niz Iriski venac Slike su odlicne, ali bice ih jos gomila, samo dok ih fotografi postave. Zodina panoramica je vrh, pogotovo sa onim bilboardom Sve u svemu, iz godine u godinu, postajemo jaci, ozbiljniji i mnogobrojniji klub! Novosadjani, sada ste vi na redu da dodjete u BG Toliko od mene, odoh sada da menjam ulje u hrcku, jer sam ga juce sprzio na autoputu Quote
Miodrag Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Molim sve one koji ovo pročitaju a imaju,ili mogu od svojih prijatela dobiti,kupiti ili na bilo koji način nabaviti snimak trke Formule 1 iz Kine koja je vožena u nedeju u vreme skupa da mi jave ili me povežu sa vlasnikom snimka.Volim trke F 1 i ne pitam kliko košta snimak na bilo čemu CD,DVD,SD,MMC... Unapred hvala svima koji se potrude oko pronalaženja. Quote
TRIO_driver Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Molim sve one koji ovo pročitaju a imaju,ili mogu od svojih prijatela dobiti,kupiti ili na bilo koji način nabaviti snimak trke Formule 1 iz Kine koja je vožena u nedeju u vreme skupa da mi jave ili me povežu sa vlasnikom snimka.Volim trke F 1 i ne pitam kliko košta snimak na bilo čemu CD,DVD,SD,MMC... Unapred hvala svima koji se potrude oko pronalaženja. Ako si propustio trku F1, a volis je toliko, zbog Honda kluba, onda tim vise postovanje... Quote
kogoran Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Evo kako smo se sakupljali ispred Intera za polazak u NS. Vreme odlicno a Hondasi fenomenalni, nikad brojniji i fantasticni! Quote
zli_wuk Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 vau!!!!!!!!! evo sad sam dosho u Blace pa je tu i internet!! extra sam se proveo znachi mrnjauuuu!!! malo mi je krivo oko tajminga shto nismo ostali malo duze ali dobro ima vremena! bilo nas je bash dosta, ja sam se na prvu iznenadio ispred kontija koliko je ljudi chekalo potezanja su bila xtra sve xtra ma XTRA XTRA! Hvala svima, KUMU pogotovo shto nas je prehranio sve shta da dodam sve se videlo, drago mi je da sam deo ovako dobre druzine volim vas sveeee Quote
Miodrag Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Od kad znam za F 1 gledam svaku trku a u vreme kad su za naše TV kuće prava prenosa bila preskupa ja sam iskeširao veše od hiljdu eura za satelitski tjuner i tanjir a to je bilo onda kad ih je u SRB malo bilo i kad im je prečnik bio 3m. Trke stvarno volim ali volim i da vozim što se u nedelju moglo i videti ali si ti malo kasnio.Što se prednosti tiče HONDA skup će uvek i u buduće dobijati prednost u odnosu na F 1 iz više razloga a jedan od njih je što je svaki HONDA automobil juče bio F1 na svoj način.Svaki je bio maksimalno doteran i na njega je stavljeno sve najbolje što se staviti moglo što iz regularne ponude što iz domaćih privatnih radionica a sve to je radjeno sa toliko ljubavi da je to kipilo na svakom koraku.Jasno je da se skoro svaki vlasnik odrekao mnogo čega da bi svom limenom ljubimcu priuštio neku novi detalj a TO MORA DA SE POŠTUJE! FORMULA 1 JE VELIKI SVETSKI KUP ALI JE HONDA GRRAND PRI IRIŠKI VENAC MENI IPAK VEćE I DRAŽE TAKMIČENJE !!!! Quote
Miodrag Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Cija je supra? Upoznali smo dečka sa Suprom i ja sam od njega očekivao mnogo više i na delu auto puta i na vencu jer sam imao Supru i znam šta može a još kad je momak pokazao mašinu i kad je sevnuo turbo (moja nije bila) mislio sam da će da izgužva asvalt do gore.Dobro je što je došao a vrlo lako može da se desi da je razlog što nije upotrebio ni trećinu raspoložive snage prevelika potrošnja (niko to bolje od mene nezna) TOYOTA SUPRA troši akontaciju,platu i dečji dodatak/100km Quote
madzoslav Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Sve mi je ok,sem onog rostilja koji je toliko mali da mi izgleda kao da je za cetvoroclanu porodicu garant je bilo 180 tura.... Quote
Propeler Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Jel moze ova fotka u vecoj rezoluciji? Na onoj grupnoj sa prethodne strane ste samo vi Beogradjani a ovde smo svi na gomili. Quote
Kabe Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 Auu al' ste natrpali sa fotkama ne mogu da "ispeglam sve sto ste zakuvali . Skup, skup, skup... Ljudi pre mene su rekli uglavnom sve, ja cu dopuniti da je divno u jednom danu videti puno lepih ljudi, automobila, dece, zena, devojaka... Sve njih je objedinilo jedno lepo i nama svima drago slovo - H Od samog starta skupa lep dan koji nas je sacekao ispred Continentala (bez Intera) obecavao je... Drago mi je sto sam upoznao puno ljudi, procaskao sa vecinom Hondasa. Da ne ponavljam ono sto je vec receno, zahvaljujem se svima koji su bili na skupu jer je vrstan dozivljaj uzivati u beskrajnoj koloni... Kum je jos jednom dokazao da je NEUNISTIV . Nisam preterano fotkao jer sam zeleo da sto vise procaskam sa ljudima i uzivam u prirodi, ali evo malo i mog doprinosa... And... Ovo je bilo cisto okvirno, o ostalim dogadjanjima na skupu cemo cim dodju sve fotke pa cemo komentarisati zajedno... Quote
vlada PA Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 bilo je i ovoga i i za neke spore vozace,a na kraju je bilo i kartona...kad se sve sabere i oduzme,pomnozi...podeli....mislim sta reci slike govore za sebe....uskoro ce nam trebati veca livada Quote
Recommended Posts