Jump to content

Otvaranje sezone 2010 - Fruška Gora (Novi datum) 18.04.2010

Recommended Posts

Posted

Ja sam morao malo ranije da odem ali sta cu kad se mora .

Lepo bilo lepo... A voznja ka Rumi uhhhh svaka cast MaxB za max speed na Accordu nisam ocekivao da ce toliko ici ! I zli se dobro drzi sa onim njegovim cudom :D . A Trio nije navikao na 4ws i morao bankinu da pokupi(pocepa gumu) a taman smo krenuli da se lepo penjemo :)

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lepo bilo lepo... A voznja ka Rumi uhhhh svaka cast MaxB za max speed na Accordu nisam ocekivao da ce toliko ici ! I zli se dobro drzi sa onim njegovim cudom :) . A Trio nije navikao na 4ws i morao bankinu da pokupi(pocepa gumu) a taman smo krenuli da se lepo penjemo :D

ovog trena sam najzad usao u kucu nakon celog dana transportno fizikalnih poslova

jako vam zavidim na druzenju i tom przenju, ali i da sam danas bio free, kuja nije mogla nigde da mrda jer je juce pretrpela prelepljivanje zadnjeg kedera nakon cega je auto morao da miruje na parkingu

svaka cast zlom sto se drzao sa vama velikima, jedva cekam detaljnije izvestaje sa "vozikanja"

i dajte slike :)

Posted

Meni puno srce, izbrojali smo 35 Hondi iz Beograda i Srbije, plus Vlada PA i Spori naknadno, ako nisam promasio, a Novi Sad i Vojvodina sa 16 Hondi je bila zastupljena(moze i vise, za bar 20, ali fizicki nisam imao vremena da organizujem sve, pa je bilo, navrat, nanos).

Hvala puno MaxB i AcaS. na pomoci oko gume, to je prava Hondaska porodica, zamenili smo gumu brze nego mehanicari stare BAR Honde.. :)

Ja sam preterao sa Preludom, i u zelji da budem sto brzi, presao sam granicu, i 4WS je pokazao svoju negativnu stranu, sto je kostalo leve prednje gume zivota, no to ce biti sanirano, dok se Dule ne vrati, ostalo je sve ok.

Ujedno je i MaxB popio kaznu(a lepo sam vam rekao da ne jurite NIZ Venac, vec uz :) ), a Kachavenda i Robika(Majstor) su se kucnuli branicima na parkingu, kad smo stizali, no to je maltene standard, nijedno Honda okupljanje ne prodje bez toga.

Bilo je puno price, druzenja, zezanja, i smejanja, KUM na nivou as usual, motor dobrog raspolozenja, ali flasa sa H znakom za rakiju je dragulj i otkrovenje ovogodisnjeg rostilja!!! :mrgreen:

Ja sam posebno srecan, jer je primeceno desetak novih Hondi, koje ranije nismo videli, a sada sam uveren da su se zarazili, te da ce ubuduce se i odazivati na ove skupove..

Sem Venca, bas kulturno, sve po P.S. i 50 km/h laganica... :mrgreen:

Posted
Meni puno srce, izbrojali smo 35 Hondi iz Beograda i Srbije, plus Vlada PA i Spori naknadno, ako nisam promasio, a Novi Sad i Vojvodina sa 16 Hondi je bila zastupljena(moze i vise, za bar 20, ali fizicki nisam imao vremena da organizujem sve, pa je bilo, navrat, nanos).

Iz Srbije, Beograda, Novog Sada, a? jel? samo? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Posted

aaaaaaaa...kakav lud dan,nezaboravan...a i vreme nas posluzilo.Idealno otvaranje sezone i veliki broj H vozila...ha ha ha..pozdrav svima koji su prisustvovali i onima koji nisu...Sjajan pocetak sezone...i opet smo pokazali da smo najjaci klub...SVE CESTITKE........ :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Posted

Sve cestitke svima za otvaranje sezone. Bilo je stvarno super! Jedino sto sam ja svoje druzenje sa vama morao da skratim, nisam imao nikog da me zameni na poslu pa sam morao nazad za Bg pod hitno.

Jos jedno pozitivno honda iskustvo!! :vozac:

Posted

Imam odlične snimke vožnje Beograd-Mišeluk i Mišeluk-Venac ali obiluju sočnim izrazima pa je i mene samog bilo sramota kad sam ih pregledao a o kačenju ni govora nema.Neki su ih pogledali danas kod mene na DVD-u u HONDI a ostali ih mogu videti na Banjici.Za kačenje stvarno nisu.

Posted

extra bilo, ja zarazen, vidimo se na sl okupljanju ako mi obaveze dozvole...

i ja sam se :roll: proveo sa 4ws-om, posto sam svez, a i put do venca je dosta klizav tako da sam se i ja dosta klizao, ugl preko nosa, alii posto nisam vozio mnogo rizicno, to nije bilo nista opasno...

Posted

Vuce venac preko nosa ima dosta krivina sa kontra nagibom. Nije za zezanje. Sa 4 osobe u kolima malo brze i bezi auto. MaxB verovatno ima drugacije iskustvo posto sam cuo da je nakucao 140 kad ga je radar pecao:D

Posted
Imam odlične snimke vožnje Beograd-Mišeluk i Mišeluk-Venac ali obiluju sočnim izrazima pa je i mene samog bilo sramota kad sam ih pregledao a o kačenju ni govora nema.Neki su ih pogledali danas kod mene na DVD-u u HONDI a ostali ih mogu videti na Banjici.Za kačenje stvarno nisu.

Hay ti to lepo druze recni na CD pa ponesi na banjicu... :lol: