Vedran Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Ne mora preko maila. Može na sledeći način: Ode se na: rapidshare.com Uploaduje se fajl, odnosno najbolje je sve snimke spakovati u 1 .rar fajl i uploadovati. Zatim kada se uploaduje na server, sajt će izbaciti download link, kao i delete link. Taj download link poslati Vuku i on skida okačen fajl sa servera. Maksimalno može da se okači po jednom fajlu 100mb ili 200mb, nisam siguran, što je sigurno dovoljno. Quote
Dark Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Ne mora samo Vuku ... ako moze i meni bi trebao link Necu pred decom da ga gledam ... casna pionirska Quote
Miodrag Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Nema nikom ništa!!!Samo Vuku šaljem nekako pošto je daleko a vi svi ima da dodjete sa lapovima,fleševima,mobilima...na banjicu pa da se lepo popije po nešto i da malo tehnička komisija pregleda mašine (da vidimo da neko nije budžio mašinu ) pa onda na merenje da ustanovimo razlike u težini jer sam za volanom mašina od 1.4 , 1.5 1,6 vidjao primerke od preko 100kg (sam imam 95kg) pa onda da se ustanovi poredak i opet da se popije po nešto dok se prebacuju klipovi pa tek onda kući a ne: SAD SMO BILI NA VENCU I MIRNI SMO DO 2011. U JUNU VAM MARKO I JA SPREMAMO ŠUMADIJSKI HONDA RELI SA JAGNJETOM I PRASETOM PORED IZVORA ALI O TOME ZA MESEC DANA! Generale tu foru svi znamo odavno ali već rekosmo da su snimci ''obogaćeni' sočnim audio zapisom i deliće se samo učesnicima na memorije koje donesu a i sam ćeš videti da za neko kačenje gde ih može pogledati svako baš i nisu. Quote
Vedran Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Pa ne moze svako da vidi, moze samo onaj ko zna direktan link do klipa, a u tvom slucaju, ti ces samo Vuku poslati link i to je to. Drugacije ne moze da se nadje Quote
Dark Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Nema nikom ništa!!!Samo Vuku šaljem nekako pošto je daleko a vi svi ima da dodjete sa lapovima,fleševima,mobilima...na banjicu Neka neka, mojih 130km do Banjice se ne racuna ... ajd nema veze ... snacicemo se "mi ostali" na drugi nacin. Quote
Miodrag Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Nema nikom ništa!!!Samo Vuku šaljem nekako pošto je daleko a vi svi ima da dodjete sa lapovima,fleševima,mobilima...na banjicu Neka neka, mojih 130km do Banjice se ne racuna ... ajd nema veze ... snacicemo se "mi ostali" na drugi nacin. DBORO KAČIćE GA MARKO POPODNE BEZ TONA ZA SVE PA GLEDAJTE NEMI FILM (HRČAK 1,4 na elektro pogon) Quote
Vedran Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Ajde polako, bez tenzija, svi ce da se strpe do nedelje, kada donesete klip na banjicu, posle toga ja cu poslati onome kome treba i kraj price. Do tada, svi ce se strpiti! Quote
TRIO_driver Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Vojvodjani i Novosadjani, ta sto se nervirate? Cika TRIO pije kafu u nedelju uvece na Banjici sa HCS bagrom, on ce lepo kod sebe na flash, tako da se Dark ta kilometraza smanjuje, navratis kad god pozelis i dobijes snimak, kao i svi ostali... Quote
marcoTypeR Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Ljudi nije taj klip nista specialno,Ja sam snimao dok sam u isto vreme morao da drzim limenku koka-kole da se ne prospe pa je dosta ne kvalitetno snimljeno.Psovki nema bas toliko.Malo kad smo napadali crveni ED i malo kad smo ugledali Serdja.Sto se tice same voznje,ona je bila kvalitetna i to se primecuje na klipu. Quote
zoda Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Evo, nema lazi, nema prevare... Banjica, nedelja 19:30 pa ko dodje Quote
bokins Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Hm jesi li ti siguran da ces moci da napravis toliko komada za sve nas koji hocemo ovako nesto Quote
kogoran Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Napravice, nego sta- i za Kuma jedan CD. Quote
zli_wuk Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 ako dobijem dvd, organizovacu video bim pa da pushtam malo ljudima da se skinu sa Krompir sindroma Quote
Johnny B lude Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Bilo bi lepo da SVI posaljete Zodi sve slike, pa da imamo se na jednom CD-DVD-u. Pa moze da saceka i sledecu nedelju, sta ste zapeli odma` pa odma`... btw, ocu i ja jedan Quote
TRIO_driver Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Ljudi, ovo je tako profi, da nije u redu da covek nama poklanja. Zodo, napravi neku promo cenu za HCS, cena kostanja makar DVD i nesto, cist racun, duga ljubav. Quote
AcaS. Posted April 21, 2010 Author Report Posted April 21, 2010 Upravu je Trio,ili bar ko bi zeleo da ima ovako na CD-u da mu uradis i naplatis sto je sasvim korektno! A mislim da bi doosta njih volelo da ima ovako nesto kuci Nek u nedelju kazu ko bi hteo,koliko bude bude i kazes koliko to kosta i cist racun duga ljubav ps: 1 meni pleaseeee Quote
TRIO_driver Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Ako nas Zoda bude pratio na svakom dogadjaju u buducnosti, ja cu ladno da pocnem da skupljam kolekciju, na policu, i redom svi dogadjaji u 2010. da budu pokriveni.. Quote
Miodrag Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Odlična je ideja da sve radove predamo čoveku pa da ih on lepo zaokruži u svojim sabranim delima pa da nam to posle isprodaje jer teško da je bilo šta od materijala on sam dobio na poklon a gde je vreme i ostalo...neka napravi neku HONDA cenu pa da mu se lepo plati ili da idemo na onu narodnu daj koliko daš (pokazalo se u praksi da to uvek bude više) Quote
Recommended Posts