Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Nisi me pitao a ja moram da se ubacim. Ako hoces nesto da uzmes da se vozas, plati malo vise i teraj ko bog. Vidis da je ovaj remontovao ceo motor, i ko zna kako. Za hondine agregate na motoru su tako zajebane tolerancije da ako se ne odradi kako treba nece biti ok dugo. Gledaj provereno, lepo odrzavano, da ne dimi, i neka bude i soma skuplje, isplatice ti se. Pozz

P.s. Serdjo prodaje nesto sto tebi treba.🤭

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Za sada u ovoj temi samo kratko obavestenje, ali sam siguran da ce biti izdvojena i posebna tema, a sto sve zavisi od jbn korone, a to je da je nacelno dogovor pao oko cote d azzur (azurna obala), sever Italije, Swiss, Austrija i nazad do kuce.

Eto neke dogovorene najave lepog i buduceg putopisa koji smo dogovorili mi u HMCS. Tura je ozbiljna u smislu kilometraze i ostalog sto prati ovu organizaciju.

Jedino vakcine i ta jbn sranja oko korone mogu ovaj dogovor da suspenduju.

uzivacete u ovom putopisu ako sve bude ok.

Posted

Igrom slucaja sam pricao sa covekom koji je isao poslovno u Italiju. Bio vakcinisan sa fajzerom 3 komada i imao sertifikat. Ali mu italijani nisu priznali zato sto nije iz EU

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted
Sada postoji EU sertifikat, kontam da je on bio u trenutku kada nije bio validan naš.
Moguce. Ne znam bas puno detalja. Znam samo da je rekao da nije mogao da jede u restoranu unutra nego u bašti. A za hotel bi isto bio problem da nije isao u isti 30 godina unazad

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Sestra mi živi u Italiji i sutra se vraća iz Srbije nazad. Doneli su meru pre nekoliko dana da sada svi moraju da se testiraju, bez obzira da li su vakcinisani, preležali, nisu vakcinisani... I test je obavezan za ulazak u bilo koji objekat javnog okupljanja i javni prevoz. Ljudi bukvalno zakazuju antigen testiranja u laboratorijama po nedelju dve unapred. Lični antigen test nije validan, sertifikati ništa ne znače, moraš da se testiraš i da bi ušao u bus, a maska mora da se nosi i na otvorenom. Pa dok ne izbije ustanak u Italiji, možda, jednog dana.