Jump to content

Zatvaranje sezone 2009 - roštilj (25.10.2009)

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moram da se sastavim, i da posaljem svima poruke, kao i da utvrdim gde cemo se naci...Javicu ti!

Salim se za Kristinu, bice to ujutru, tako da ako vozis momacki, imas sat vremena Coka-NS, tako da racunaj sat ipo ranije... :mrgreen:

Posted

Ja ne znam zasto komplikujete.. Ja redovno idem autoputem na Rumu, NS_BG i nikad nikakvih problema, stajanje, dzombe i ostalo.. Tu vam je autoput i jeftiniji, a dolazite tacno na Iriski venac, nema nikakvog obilazenja.. Istina, nesto je duzi put (u km), ali to je NS-BG, a do venca je to zanemarljivo..

Posted

~ 100km je BG-NS autoputem za Rumu i oduzmi 10ak km posto je Iriski venac pre.. ALi ajd, racunaj 200km ukupno ovamo i tamo.. Jedino ako budete hteli da grmite uz venac i nazad, onda moze da izadje i vise u zavisnosti od broja krugova :mrgreen: Ne zaboravite 120din za autoput u jednom pravcu :)

Posted

Beograd - Ruma 65km

Ruma - Irig 10km

Irig - Iriski venac (fruska gora) 5km

Ukupno 80x2= 160km

Ko hoce da jede i pije nek ponese meso i pice.

Za rostilj je najbolje svinjski vrat ili piletina. Ko voli pljeskavice cevape nek ponese.

Case, tanjire i zacine ce uzeti klub.

J.B. Lude ponesi zastave.

Vidimo se sutra :)

Posted

NOVOSADJANI I VOJVODJANI:

Bio sam u strahovitoj guzvi, pa sad tek obavestavam redom..

Okupljamo se u 11h na parkingu kod Stranda, okretnica autobusa broj 8, kod taksi stanice, medju onom parking sumom.. :mrgreen:

Cekamo se do 11.20h, posle toga idemo u konvoju odmah na most, i pravac Fruska Gora.

Poneti hranu i pice za sebe.

Ako trebaju neke konsultacije, mozete me okrenuti na 063/573-985, Zivko.

Vidimo se!

Posted

Bilo bi lepo da se dogovorimo oko lokacije na vencu (bar okvirno), ukoliko neko bude kasnio iz opravdanih razloga :mrgreen: , posto je gore signal malo kritican, pa da ne propadnu cevapi i kobaje :) I evo ja se javljam da najverovatnije necu stici u 11:20h, ne morate me cekati :) ali gore stizem.. Taman dok se vatra raspali :cestitam

Posted

Lokacija je, kad se ide sa strane NS, uz Venac:

1)popeti se uz Venac

2)na Vencu, vrhu kad se popnete, imate parking sa leve strane, desno dalje za Irig i Rumu, a desno odmah pri vrhu, naspram pumpe, put za ROSTILJ.

3)putem do kraja, do raskrsca tri puta, gde se jednim ide za Rakovac, Beocin i sl., drugim za Vrdnik, a trecim u neko odmaraliste..Tu ce biti brdo kola, Hondi, po tome cete znati, logicno... :)))

Sad sam skontao da sam upravo poslao 97 poruka raznim Hondasima... :shock: Umro mi je telefon, javljaju mi neki da nece moci, CRX srebrni, R_u_b_es, itd... :| No, bice nas makar 5-10...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...